Търся електронна книга

• 98 604
  • 735
  •   1
Отговори
# 480

Здравейте! Може ли и аз да помоля да ми изпратите книгите от поредицата "Братството на черния кинжал" - до книга 9. Благодаря предварително  Simple Smile email: hati_m@abv.bg Simple Smile
Имаш цели три мейла с всички книги Simple Smile
Златни сте!  Hug  Много благодаря!

# 481
  • Пловдив
 На Людмила Филипова възможно ли е да се намерят книгите? newsm78
 venetadimitrova@abv.bg

# 482
  • Пловдив
irein Благодаря!    Hug

Тъкмо дочетох 7-ма книга на Училище за вампири и разбрах, че са 12, дали има някоя от останалите в електронен вариант?

И аз ги имам само до 7-а книга.Даже не съм сигурна дали останалите са преведени на BG.

8-ма е преведена, видях я из онлайн книжарниците снощи, но я намирам само на хартия.

# 483
  • Гърция
Ако някой има възможност да ми прати:

Град на паднали ангели
Град на изгубени души

нека ми пише на лични, за да дам имейл.
Благодаря предварително!

# 484
Здравейте Simple Smile
Търся Керстин Гир-Рубиненочервено с хубаво качество.Книжката която имам аз е с много лош скан а много искам да я прочета.
Мейлчето ми е :
irein1988@abv.bg
Благодаря предварително !

# 485
Здравей те търся тази книга ако я имате в електронен вариант "Как да се омъжиш за вампир милионер"Ако има и други от поредицата също бих се радвала.
Благодаря ви предварително!
tleonidova@abv.bg

# 486
Здравей те търся тази книга ако я имате в електронен вариант "Как да се омъжиш за вампир милионер"Ако има и други от поредицата също бих се радвала.
Благодаря ви предварително!
tleonidova@abv.bg

Изпратих ти  "Как да се омъжиш за вампир милионер"   bouquet

# 487
Здравейте, някой може ли да ми изпрати трилогията Петдесет нюанса и "Изворът", Айн Ранд. Благодаря предварително и искрено Simple Smile bubsy@abv.bg

# 488
А приключенията на пинокио някой има ли ги?
ето

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 11:04 от Katrine

# 489
Здравейте, някой може ли да ми изпрати трилогията Петдесет нюанса и "Изворът", Айн Ранд. Благодаря предварително и искрено Simple Smile bubsy@abv.bg

От мен имаш нюансите Simple Smile

# 490
  • София
Katrine - благодаря ти, само това ми липсваше от лятната литература за детето Simple Smile Hug

# 491
Katrine - благодаря ти, само това ми липсваше от лятната литература за детето Simple Smile Hug
За нищо. Simple Smile

# 492
 Heart Eyes    Мили дами, искам да помоля някой /ако има възможност/ да ми изпрати "На лов за съпруга"от Оливия Паркър и"Прелъстителят"от Мери Джо Пътни-доста си играх да ги търся в мрежата но не успях. Предварително благодаря мнооооого!!!!!!!!!  zveti_kab@abv.bg                                              

# 493
  • Пловдив
 Търся още "Крадецът на книги" от Маркъс Зюсак и "Барселона" на Карлос Сафон.Хиляди благодарности, ако някой ги има и ми ги прати!!!
venetadimitrova@abv.bg

# 494

Търся "Безкраен празник" на Хемунгией на английски. Дали някой може да помогне? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт