Търся електронна книга

• 98 608
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, някой може ли да ми изпрати трилогията Петдесет нюанса и "Изворът", Айн Ранд. Благодаря предварително и искрено Simple Smile bubsy@abv.bg
Имаш нюансите  Peace

# 496
Момичета ! Вече година ви чета, но едва днес се реших да пиша  Embarassed
Може ли някоя да ми изпрати "На лов за съпруга" от О. Паркър и
"Преластителят"  на Мери Джо Пътни на български. Чувам много хубави
отзиви. Предпочитам формат epub  или mobi, но  pdf също ще ми свърши работа !
Пощата ми е: elichka19831983@abv.bg
Много ви благодаря предварително ! Hug

# 497
Здравейте, търся третата част от трилогията "50 нюанса".  Praynig Peace lilly.blagoeva@abv.bg

# 498
Девойки, току-що направих третата книга на Катрин Панкол "Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник" в epub формат.
Ако някой я иска, да дава поща, може да се забавя ден-два с пращането обаче, че ще пътувам.  Peace

# 499

Търся "Безкраен празник" на Хемунгией на английски. Дали някой може да помогне? Simple Smile

В PDF и txt
http://www.scribd.com/doc/6765457/A-Moveable-Feast-by-Earnest-Hemingway

# 500
Девойки, току-що направих третата книга на Катрин Панкол "Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник" в epub формат.
Ако някой я иска, да дава поща, може да се забавя ден-два с пращането обаче, че ще пътувам.  Peace
Ще ти бъда многа благодарна !  Wink ако я пратиш на elichka19831983@abv.bg

# 501
Elichka, имаш поща!  Hug

# 502
 Grinning  Браво!!!!! Пусни на   zveti_kab@abv.bg     и ти пожелавам 100 години занапред да има щастие за теб! Благодаря предварително за което

# 503
И на zveti_kab@abv.bg пуснах! Simple Smile Ха, дано! 100 години щастие  Laughing

# 504

Търся "Безкраен празник" на Хемунгией на английски. Дали някой може да помогне? Simple Smile

В PDF и txt
http://www.scribd.com/doc/6765457/A-Moveable-Feast-by-Earnest-Hemingway

Благодаря, не се бях сетила да погледа тук.

# 505
Търся Дванайсетте на Джъстин Кронин, ако са я пуснали от издателството за продажба още по-добре..ако не в някакъв вариант, ако някой я е виждал ще съм много благодарн Simple Smile

Малко късно го виждам, но ако още се интересуваш, имам Дванайсетте, но на английски. Ако ти върши работа, направо ми пусни мейл на лични.

# 506
Вилли,
много, много благодаря за бързия отговор !  Hug

# 507
  • София
Търся Дванайсетте на Джъстин Кронин, ако са я пуснали от издателството за продажба още по-добре..ако не в някакъв вариант, ако някой я е виждал ще съм много благодарн Simple Smile

Малко късно го виждам, но ако още се интересуваш, имам Дванайсетте, но на английски. Ако ти върши работа, направо ми пусни мейл на лични.

Интересувам се, но на български я търся Simple Smile Иначе ще си я чета докато излезе третата Simple Smile Благодаря ти, все пак  bouquet Hug

# 508
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми изпрати трилогията Петдесет нюанса и "Изворът", Айн Ранд. Благодаря предварително и искрено Simple Smile bubsy@abv.bg

Изворът съм я пуснала в другата тема.В тхт вариант е,можеш да си направиш в каквото искаш.
 http://dox.bg/files/dw?a=47c25b8061

# 509
  • София
Здравейте Simple Smile
Търся Керстин Гир-Рубиненочервено с хубаво качество.Книжката която имам аз е с много лош скан а много искам да я прочета.
Мейлчето ми е :
irein1988@abv.bg
Благодаря предварително !

И аз се присъединявам за Рубиненото червено  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт