Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 764
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Да , наистина , чудесно се представи девойката , браво ! Heart Eyes  bouquet

Валчето и във фейса не съм я мяркала ? Rolling Eyes
Какво ли стана с бебетата ?

# 586
  • Не от София.
Да допълня,че Киара също не пише тука вече...щоооо??  newsm78
Хепи,друго не сме и очаквали!!  Hug

# 587
Да , и Киарчето ни отсвири ... Confused Confused

Фиф , да ти се връща с младежа ! Heart Eyes Hug

# 588
  • София
Happy Mama направо разбихте конкуренцията  Mr. Green Mr. Green Браво на вас!!!! Направо идвайте в София в немската  Peace Peace

# 589
  • Ispania
Хепи браво, браво, браво на детето!
Тук сьм аз Heart Eyes, но от толкова бебета, животни, завьршване hahaha и т.н... сили не ми остават ве4е.

Но си ви 4ета и "радвам" на БНДтата . Хахахаха

# 590
Валче, пусни някоя снимка на бебетата! Само като си представя какви сладки топки би трябвало да са в момента и ми иде да дотърча да ги намачкам Heart Eyes.

# 591
happy mama  Heart Eyes  уникални резултати! Браво   bouquet

# 592
И аз дебна за снимки на бебетата във фейса, ама май няма ....
Хепи, щерка ти е уникална! Да я поздравиш от форумската гилдия  Laughing
Наде, в немската искаме ние да идваме  Laughing след няколко годиини ще видим дали или...

Момичета, другата седмица е делото... втриса ме като си помисля. Кога ли ще мине и това. Ужасно гадно ми е да се връщам  месеци, години  назад и да доказвам негова вина. Неща, които искам да забравя и донякъде успявам, сега ще трябва да се изпльоскат пред съда. Добре, че ще е закрито заседание. Знаете ли мен и него дали ще ни разпитват, или само свидетелите?

# 593
  • На остров
*LOVE CAT*  Hug, ще мине не се тревожи. Аз нямам идея как е по вина, но ще мине.

Киара наистина не съм я мяркала отдавна и нея Rolling Eyes, да се яви да се разпише!

Хепи направо сте си за математическата, ако ме питаш мен или за американския, ако си склонна да я пуснеш в друг град.

# 594
  • Не от София.
Фиф , да ти се връща с младежа ! Heart Eyes Hug

Хепи,благодаря..ама с нашите мераци за спортно училище такива умствени успехи не са необходими  Joy
...отиде ми мерака я за доктор,я за нещо друго сериозно-младежът здраво ме поряза.Хем му набивам,че ако стане футболист,ще му налитат чалгарки-тц.И това не го отказа..щял да си избере умна половинка.Вий де сте го видяли туй-умен футболист с умна половинка?!  newsm78 Язък му,че го хвалят колко е с акъла си..тююю... Close

*LOVE CAT*, удари една стограмка преди заседанието и да не ти пука!И това ще мине!  Heart Eyes

# 595
Момичета, другата седмица е делото... втриса ме като си помисля. Кога ли ще мине и това. Ужасно гадно ми е да се връщам  месеци, години  назад и да доказвам негова вина. Неща, които искам да забравя и донякъде успявам, сега ще трябва да се изпльоскат пред съда. Добре, че ще е закрито заседание. Знаете ли мен и него дали ще ни разпитват, или само свидетелите?

за какво е туй дело , та чак и закрито ще бъде ?

# 596
Момичета, другата седмица е делото... втриса ме като си помисля. Кога ли ще мине и това. Ужасно гадно ми е да се връщам  месеци, години  назад и да доказвам негова вина. Неща, които искам да забравя и донякъде успявам, сега ще трябва да се изпльоскат пред съда. Добре, че ще е закрито заседание. Знаете ли мен и него дали ще ни разпитват, или само свидетелите?

за какво е туй дело , та чак и закрито ще бъде ?

За развод, за какво да е. В призовката пише, е ще е закрито заседанието. Дано да мине с едно заседание де, че нямам нерви още месеци да чакам за официалната си свобода.

# 597
  • На черешата
 Хепи, браво на девойката, шапка и свалям.   bouquet Мама да се отчете подобаващо за хубавите резултати.  Hug

# 598
  • Ispania
Бебетата са много смешни да ви кажа Joy. Две от тях са с едни ококорени о4и Shocked, а третото е като прилеп Joy. Нещо по красота не сме ги докарали много, много. Но за мен са си много сладки Heart Eyes. Имаме си едно тигьр4е де, то отсрамва групата Heart Eyes.
Отивам да пускам снимки Crazy

# 599
  • София
Happy, да поздравиш девойката и да не й се караш и спираш достъпа до компа  Wink Wink Wink Hug
Фиф, може сина ти да е изключение - умен футболист с умна половинка, недей сега така категорично  Crossing Arms Laughing

Аз тези дни на моята девойка очетата не мога да видя по цял ден, включително и сега - зацепила е пак с приятелки в близката градинка и нехае колко тона книги има да чете  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт