Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 745
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
  • Ispania
Две страници изписахте за няма и един ден Mr. Green.
Сега като ви 4ета ми стана гадно Sad, и аз пуснах пералня с дрехите на бебето. Да ме прощава Господ,... еххх сега цял ден ще го мисля Confused.

Хепи, ти защо не каза по-рано 4е не се пере днес Blush? Аз колкото сьм разсеяна, сьвсем сьм забравила.

Ние боядисваме яйца за целият клас Rolling Eyes, и така от години ooooh!. Пьк те знаят децата и 4акат ве4е.... а и майките 4акат Joy.

# 31
За бебе може , Валче ! Hug
Не си в прегрешение !  Wink

# 32
  • Не от София.
Ние боядисваме яйца за целият клас Rolling Eyes, и така от години ooooh!. Пьк те знаят децата и 4акат ве4е.... а и майките 4акат Joy.

То,да ти кажа..по-добре е поне като се захванеш,да извадиш солидно количество.
А аз какво-тя подготовката ми отне повече време от самото вапцане на 10 яйчица... Crazy
Тая година се изложих с бройката,признавам  Blush

# 33
Как 10 , бе ?
Не си ли разменяте с роднини , съседи , приятели ?

# 34
  • Не от София.
Как 10 , бе ?
Не си ли разменяте с роднини , съседи , приятели ?

Ми,не...аз имам едни бабки за комшийки..те не могат от двора си да излязат,какво остава яйца да си разменяме...и на работа нямам обичай да нося,с приятелите пак така..имам една дружка,все ще има за нея яйце ако се видим...то не остана друго.Лапето ще ги изчука май  newsm78

# 35
Здравейте!  Hug
Който обикаля по цял ден, сега ще шета по ракиено време.  Laughing Laughing Че в къщи няма къде да се стъпи.  Tired То голямо количество зимни дрехи имам, голямо чудо. Утре ще ги пера да ги прибирам поредната доза.

На работа вече народът не носи яйца май като цяло.

# 36
  • Не от София.
На работа вече народът не носи яйца май като цяло.

Сега като каза...сетих се,че преди големите сътресения в нашата служба,бяхме спретнали огромна софра по случай един Великден...много ни се чудеха пътниците,щото зарязахме работа и хукнахме да се събираме и да се чукаме с яйца..Много беше весело.
Тъжно ми е,че надали скоро пак ще празнуваме така..от сърце  Confused

# 37
Val, хич не го мисли прането. Кумът ми е свещенник и ми е казвал, че е грешно да ходиш некъпан, мръсен и неизпран.
Аз да се похваля. Днес бъдещият бивш ми избра кола, че и с част от сумата ми помогна. Пое изцяло ангажимента по регистрацията и профилактиката.
Аз като ви казвам, че не знам къде се намирам...

# 38
Не , на работа и ние отдавна не носим .
Но съседи и роднини - дал Господ . Wink

# 39
  • Не от София.
Охи,с каква идея ти помага за нова кола?
Вие всъщност безвъзвратно ли се разделяте?Вратичка има ли,според тебе?И ти искаш ли да има?

Прощавай ако ти се струвам нахална..може и да не отговаряш ако не си готова да споделиш  Peace

# 40
Хич не ми се струваш нахална. За колата помага, защото детето ще е при мен и ще имам нужда да го водя по рехабилитации, логопеди, дневни центрове и т.н., а и при него остава семейната кола. А за вратичка.... не знам. Сега не мога да кажа, много ми е тежко и мъчно... 

# 41
А защо се разделяте , Охи ? Confused

# 42
Защото обича друга, нея иска и така... Доста се е изторомозил, защото той е добър и свестен човек. Кофти му е, че ме нарани, че плача. Даже плаче повече и от мен. Ужасно е. Разделяме се в много добри отношения. Просто... по хората ходи.
Обещавам като си събера акъла, да разкажа повече. И без друго имам нужда от поглед от страни, но трябва време.

# 43
Разбрах ... Sad
Тежко ти е ... Hug Hug Hug

# 44
  • Ispania
ОхиHug трудни са тези ситуации. А важното е 4е ти си разбрала. Тежко е, боли, но когато няма друг изход, просто излизаш през този който ти се отваря.

Хепи, искам да видя аз снимки на яйцата пьк Crossing Arms, хайде показвайте да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт