Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 809
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • София
смихнат ден на всички   chef
смАхнат или Усмихнат  hahaha

Кой какъвто го иска  Mr. Green Mr. Green

Morgi то толкова бързо ще се изнижат 3те години, за които си мечтаеш да са спокойни  Laughing Laughing Залавяйте се по-отрано, че да е по-спокойно

# 481
Снимах два бала тези дни и луднах... това с тъпаните и братята роми  е просто ужасно. А какъв кич и ужас. Не ми се мисли моите като трябва да минат през това  ooooh!
Днес пред Александър Невски изумени чужденци коментираха как може такова чудо точно пред храма! Умрях си от срам.

# 482
  • София
Наде, какво да се залавям от сега? Засега си се справя и с математиката и с БЕЛ-а - то в седми клас е зора като се готвят матурите. А и изобщо не знам какъв акъл ще й дойде на девойката до тогава и какво ще иска да учи. Малка е още, за да е ориентирана. А и аз не знам точно какво би било подходящо за нея за сега newsm78

# 483
Добър ден ! Grinning

Днес е матурата по АЕ , да се надявам , че девойката ще се справи , тя по принцип е много на "ти" с езиците . Praynig

Вчера беше по гейография ( както тя казва  Sunglasses ) и по история , каза , че ще има 5 , със сигурност . Peace Те и без това не са важни за кандидатстването , така че съм доволна . Wink

Морги , не се шашкай от сега , кака , то до тогава може някоя друга система за кандидатстване да измислят ! Sunglasses

Коте , какви са тези простотии с тия цигани , бе ? Twisted Evil
Няма ли кой да ги разкара ? #Cussing out

Хубав ден , девойки ! Heart Eyes

# 484
Добър ден! Hug
Поизпуснах ви тия дни, но като гледам не е фатално Wink.

Хепи, много се радвам за успеха на девойката! Дано и ние сме така като му дойде времето  Wink.

Онче, чакам да прочета как се кандидатства при вас, че ме заинтригува Simple Smile.

Аз пак съм до никъде с работата - обичайната ситуация... Crazy

# 485
  • София
А на мен ми е студено  cold cold

# 486
Ще , Либче , ще ! Hug

Наде , на мен вчера ми беше студено , но днес съм със затворени обувки и чорапи . Wink

# 487
Минавам да ви се отчета, че съм горд собственик на първото си возило след 10 годишно притежание на книжка  Joy Сега остава да се науча и да подкарам... всичко ще е чук! Виртуална почерпка от мен, старата ми нова колица да ми е на късмет и да не ми създава грижи, че и без това си имам в изобилие от тях  Mr. Green

# 488
  • София
Добър вечер на всички мацки и на Бонго!

Илита, честито возило, леко и безаварийно!

# 489
  • София
Честито и от мен! До много любими и нови дестинации да те вози без проблеми и да те връща  Mr. Green Mr. Green

# 490
  • На остров
Добро утро Hug!

Ilita♥♥♥ честито возило да си го ползващ с здраве и безпроблемно.   bouquet!

Нещо последните дни не се пише много забелязвам, това принцеси, принцове  Laughing .

На всички желая един хубав ден  bouquet!

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 12:23 от One11

# 491
Добър ден ! Hug

Мерси , Онче , прочетох го . Peace

За напълно безплатното образование , вкл. и храна , знам от наши близки , които от много години живеят там . Peace
Абе ако има комунизъм , той е при вас !  bouquet

Илита , честито ! Hug

# 492
  • София
Онче, аз затова съм казала на дребната да се ориентира към вашия регион - независимо в кое от четирите царства-господарства. Както чета тази година университетите се отварят там с много добри оферти, дано и след 10-тина години да е така Wink

# 493
  • София
Онче, аз затова съм казала на дребната да се ориентира към вашия регион - независимо в кое от четирите царства-господарства. Както чета тази година университетите се отварят там с много добри оферти, дано и след 10-тина години да е така Wink

Къде е тома ТАМ  newsm78 newsm78

# 494
  • София

Къде е тома ТАМ  newsm78 newsm78
Е, как къде? На Север, разбира се! Аз и моята любов към снега, къде другаде да бъде? Wink

Общи условия

Активация на акаунт