Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 95 848
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,искам да попитам който е бил в болницата епикриза дават ли,тъй като на мен ще ми е необходима епикриза?

# 331
  • Русе
На мен ми я пратиха по пощата, като преди да си  тръгнем ни искаха адресиран плик и си я получих без проблем от бълг. пощи.

# 332
Да и на мен ми я пратиха по пощата и аз дадох плик,но това е за санаториума,А аз сега питам за болницата как стой въпроса с епикризата?

# 333
В деня в който ни изписаха ни дадоха и епикризата.

# 334
  • там където е семейството ми...
Момичета , знаете ли как стой въпроса с болничния лист?
От болницата в Трявна издават ли?

Ако има запознати, моля и аз за отговор.
Миналата година изпратих малкия с баба си на процедури в болницата, настаних ги в Панорама, добре му се отрази. Сега от 20 май смятам аз да го заведа, но ме интересува дали издава болнични д-р Станева. Хубав ден на всички.

# 335

Ако има запознати, моля и аз за отговор.
Миналата година изпратих малкия с баба си на процедури в болницата, настаних ги в Панорама, добре му се отрази. Сега от 20 май смятам аз да го заведа, но ме интересува дали издава болнични д-р Станева. Хубав ден на всички.

Не, не издава болнични. Питах я лично, затова миналата година минах през детско отделение- носих само направление за педиатър. Епикризата и болничния ги издадоха в деня на изписването.
Тази година не ми трябва болничен и ще бъдем направо при нея с направление за физиотерапия.

# 336
  • в рaя
Тони, трябва ли да се звъни предварително в болницата ако се отива само на физиотерапия без да се  минава през отделението или .... или направо когато пристигнем отиваме?

# 337
  • Русе
Ако ще сте през Физио-то, обадете се на др. Станева предварително  Peace

# 338
Да, Ели ти е писала, обадете се. През което и отделение да минете-  все пак и те си правят някакви графици, места и т.н.
Миналата година сестрите знаеха за нас и ни чакаха. Сега пак ще се обадя, все пак може отпуска да са или нещо друго... толкова път ще минем- да не е напразно.

# 339
  • в рaя
Благодаря ви Simple Smile Весели празници

# 340
  • На брега на реката
Аз не съм й звъняла предния път. И сега мислех да пропусна.

# 341
Споделете,кой е най-близкия хотел или къща под наем,в случай,че  не сме отседнали в санаториума,а ходим само на процедури... Rolling Eyes
И да попитам,дават ли бележка,че  детето е отсъствало от ясла или тя се издава от личния лекар в града?И трябва ли да  се обадя предварително, за да  запиша час за преглед,или направо в приемния кабинет отиваме?Благодаря предварително Peace

# 342
  • Русе
Винаги сме звъняли предварително.
Бележка вземам от личната.
Хотел не знам наблизо.

# 343
Винаги сме звъняли предварително.
Бележка вземам от личната.
Хотел не знам наблизо.

Благодаря!!!Бъдете здрави!!! Peace

# 344
Понеже ни предстои пътуване до там,може ли в деня на пристигането да се направят процедури,или първо пускат изследвания?Кога са готови-същия ден или на следващия?

Общи условия

Активация на акаунт