Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 95 752
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Прочети първият пост.

# 436
Записвам се и аз. Иска ми се да направим няколко процедури и ние, но в болницата. Ще направим резервация  в хотел. На 08.05 ще сме там. Дано има и други деца, с които да поиграе синът ми - 3,5г. От Варна сме.
      Ние отиваме на 07. 05 за 2 седмици с още една майка. Децата ни са на по 3.5г и едно на 1.5г. Имаме резервация при къща Надежда в центъра. До сега не сме ходили и ако ми каже някой какви документи ни трябват за процепроцедурите в болницата и в санаториума ( не сме решили къде да ги правим) ще съм му много благодарна.
П.п. другата майка е от Варна
И ние сме от Варна, пътуваме на 08.05, ще отседнем в Панорама. С две деца на 3,5 години и на 5 години

# 437
  • Русе
    Благодаря

# 438
  • Русе
"Ерос" къде ще правите процедурите. В детското или физиотерапията?

# 439
  • Някъде по Дунава
Процедурите се правят във физиотерапията. Ако имате направление за хоспитализация ви приемат в детско отделение и от там ви насочват към физиотерапия.

# 440
  • Варна
Кой номер е направлението за хоспитализация и от кого се издава?

# 441
  • Варна
Благодаря вече се информирах,помислих че е нещо по различно.Поздравления за създаването на темата.Много сте любезни и изчерпателни.Нямам търпение да видя на място за какво става въпрос.Определено ще ходим в болницата на процедури и ще опитаме от храната която се приготвя в столовата им.

# 442
  • Русе
Процедурите се правят във физиотерапията. Ако имате направление за хоспитализация ви приемат в детско отделение и от там ви насочват към физиотерапия.

Ако отида с направление 3 директно във физиотерапията, ще ни правят ли изследвания, като КК, урина, нослен и гърлен секрет. Или само ако мина през детското отделение. Благодаря

# 443
  • Северозапада
Физиотерапията в болницата ли се намира или на друго място?

# 444
  • Русе
Физиотерапията в болницата ли се намира или на друго място?
До колкото съм запозната е в болницата

# 445
  • Русе
На партерният етаж е физиотерапията, до асансьорите. Срещу нея е столът  Peace

# 446
  • Северозапада
Благодаря   Hug

# 447
  • На брега на реката
Дамата, във физиотерапията изследвания не са ни правили. Но пък по всяко време можеш да разчиташ на докторката, последния път няколко пъти й знънях, и направление за педиатър ми предлагаше.

# 448
  • Русе
"Fervor" благодаря
А някой може ли да ми каже в детското колко процедури се правят?

# 449
  • Някъде по Дунава
"Fervor" благодаря
А някой може ли да ми каже в детското колко процедури се правят?
Мисля че в детско отделение процедури не правят. Преди 2г отидохме май с направление 7 за хоспитализация взето от личната лекарка, а кода на диагнозата ми го казаха от детското в Трявна като звъннах по телефона. Приеха ни първо в бърза помощ, от там в детско, взеха кръв и урина, снимки не са правили, защото реално децата бяха здрави и ни препратиха за консултация с лекарката във физиотерапия. Тя ме разпита от какво са боледували и назначи нагревки, първите ги направихме още тогава, макар да беше вече ранния след обяд. След това отидохме да се настаним в квартирата. Нагревките бяха 7 дни включително събота и неделя. Казаха ми че 7 дни е минимума, за да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт