Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 94 774
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Вземаш направление №3 за физиотерапия от личната, обаждаш се на др. Станева (има й тел.номер в първият пост), намираш квартира/хотел и отивате.
Моето малко беше така и пу-пу, имаше невероятен ефект.
Сума.... много относително. С две деца, спането+ ядене, разходки + разни, за една седмица ми отиваха около 700 лв.  newsm78 Но пак казвам, тук всеки според чергата.

# 646
  • Някъде по Дунава
Преди 3г за 8 дни платихме около 600лв, двама възрастни и две деца.

# 647
  • Където морето целува небето...
Аз ходя сама с детето или с приятелка и нейното дете за по седмица. Без пътя ми идва около 400-500 лв. (ако сме две идва по-малко спането) като не се лишаваме от глезотии. Спим е Бела. За нас ефектът е много добър, ходим всяка година.

# 648
  • На брега на реката
И аз препоръчвам болницата. В санаториума кракът ми не би стъпал повече.
500лв ни беше бюджетът последната година - 1 възрастен и 2 деца, в евтина квартира на центъра и супи и пици на корем. Пътят не го броя Simple Smile
Но като цяло е евтино в градчето и освен за “искам това” и за храна, а моите не са от най-ядящите, за друго не сме харчили.

# 649
  • shumen
И аз препоръчвам също болницата.
На нас за давана миналата година бюджета ни беше около 600 лева с квартирата.
Аз пък искам да питам някой дали знае на празници дали правят процедури,че мисля към края на Април-началото на Май да отидем отново.

# 650
  • Велико Търново
Благодаря ви момичета за бързите отговори! А защо препоръчвате болницата, конкретно физиотерапията? През детско отделение как стоят нещата? Различни процедури ли се правят от физиотерапевтичните?
Съжалявам за многото въпроси, но освен от вас, няма от къде да се информирам. Искам да избера най-подходящия вариант за малкия ми кашличко.

# 651
  • Русе
Viki, виж първият пост поне  Praynig

# 652
През почивни дни не правят процедури. За болницата - 5 работни дни се изискват. За това и ние ще изчакаме да се изтекат празниците и ще идем месец май.

# 653
  • Русе
През почивните дни правят само платени  Peace

# 654
  • shumen
Благодаря.Ще звънна утре и ще питам със сигурност как стоят нещата с процедурите през почивните дни.

# 655
  • у дома
И аз препоръчвам болницата. В санаториума кракът ми не би стъпал повече.
500лв ни беше бюджетът последната година - 1 възрастен и 2 деца, в евтина квартира на центъра и супи и пици на корем. Пътят не го броя Simple Smile
Но като цяло е евтино в градчето и освен за “искам това” и за храна, а моите не са от най-ядящите, за друго не сме харчили.
Здравейте!Бихте ли споделили за квартирата-къде се намира и цена.
Лека вечер.

# 656
Здравейте! Мисля да заведа синът ми май месец, след празниците на процедури. Търсим си компания. Има ли някоя мама, която иска да се организираме да отидем заедно или поне да си правим компания там, в свободните часове?

# 657
  • shumen
Янакиева,на колко години е детето?

# 658
Янакиева,на колко години е детето?

На 2 и 2 месеца

# 659
Ние също ще ходим май след празниците живот и здраве 😀

Общи условия

Активация на акаунт