Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 94 846
  • 743
  •   1
Отговори
# 195

tsveti_1978,моля за тел. и на 2 те къщи,може и на лс.
 Hug

Вижте тук http://mandeva.dir.bg/ има и телефони.
Искам да уточня, че на МЕН условията там ми допадат. Не търся лукс, а нормални условия за престой на нормални цени. Мога да снимам като се настаним и да пусна снимки. Неискам да подведа някого.

# 196
  • у дома

tsveti_1978,моля за тел. и на 2 те къщи,може и на лс.
 Hug

Вижте тук http://mandeva.dir.bg/ има и телефони.
Искам да уточня, че на МЕН условията там ми допадат. Не търся лукс, а нормални условия за престой на нормални цени. Мога да снимам като се настаним и да пусна снимки. Неискам да подведа някого.
Ще чакам да пишеш,и аз не търся лукс,а нормални условия и ТВ,и евтинко

# 197
Благодаря за информацията, цените са съвсем прилични, и ние не сме по лукса.
На мен ми се иска само поне кухничка да има - дори и обща да е, да може поне филийка да им намажа, да има къде да седнат да хапнат, ако пък има и дворче където да си играят ще е супер.
Ще се радвам да споделиш и лични впечатления от мястото на събитието Simple Smile. Simple Smile

# 198
Лекар физиотерапевт съм в болницата в град Трявна.Пиша по повод многото невярна информация ,която прочетох.Ако желаете да провеждате процедури в болницата в Трявна за децата и за вас,идвате с талон № 3 за физиотерапия.След преглед при мен се назначават 20 процедури ,които си правите според времето за което сте дошли -5 дни по 4 процедури,7 дни по 3 процедури ,10 дни по 2 процедури.Касата заплаща 20 процедури и твърдения че се прави една безплатна и една платена са абсолютно невъзможни.При престой над 10 дни е възможно заплащане по желание.Телефона ми за контакти е 0896711957 -д-р Станева.

# 199
Много полезно включване, д-р Станева   bouquet
Аз звънях миналата седмица в болницата, свързаха ме с ДО, говорих с един от докторите там, който заяви, че направлението може да бъде N3 или N7 - вие убедена ли сте, че само N3 важи  newsm78?

# 200
  • Русе
Дияна Николаева - др. Станева, благодаря за включването.

Информацията, която постнах в първият пост, съм я получила лично след разговор с вас или ваши колежки. Това са ми казали, това съм написала. След като се получава разминаване в информацията, е желателно да запознаете колежките си с вярната такава, така че ние да не живеем в заблуждение.

# 201
За да не се получават недоразумения ми да обаждайте на телефон.Може с направление № 7 за Детско отделение,от там ви пращат за назначаване на процедури при мен.Правите ги докато се водите по КП в детско отделение.След изписването ,ако желаете да останете повече време и да правите процедури си  заплащате.

# 202
Много Ви благодаря и аз за включването д-р Станева,
ще имам удоволствието да се запознаем след месец.
Всичко което ни пишете ще е от полза.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 13:46 от Тони.

# 203
Пристигнахме във Трявна на 21 април,беше почивен ден,бях говорила с доктор Станева по рано и си бях приготвила направление номер 3 което се взема от личния лекар на детето(малко се дърпаше да ни даде нашата лекарка,но ни даде) чухме се още веднъж с др.Станева,попълни някакви документи за 3 минути и след още 10 вече бяхме претърпяли първите процедури.Физиотерпефтката също е много любезна,ходим всяка сутрин в 9.30 и не се налага да чакаме.Ако имате възможност,не е наложително но е за предпочитане си вземете и етапна епикриза пак от личната лекарка.Успех!

# 204
Сюлея, в коя квартира сте отседнали?

# 205
Това за болницата ме заинтригува. Процедурите същите ли са както в санаториума? И може ли тези 20 процедури да се разпределят за 14 дена, или максимумът е 10 дена? Събота и неделя правят ли се процедури? Допълнителните процедури по 3 лв ли са? Извинявайте за многото въпроси, но ние искаме да стоим 14 дена в Трявна и затова до сега от процедурите в болницата не съм се интересувала Hug

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 15:32 от hera76

# 206
В Балканика централ сме,всичко е на ниво,освен това че трапезарията е обща!А 20 процедури се правят в болницата за 7 дни,като при нас ги разхвърляха от вторник до петък и три дни от следващата седмица,дефакто седмичните работни дни.Не се притеснявайте да звъните на др.Станева,много разбран и любезен човек.

# 207
Аха, значи процедурите могат да са 10 работни дни, а не календарни.
(както е описала д-р Станева по-нагоре- 10 дена по 2 процедури)

# 208
Ако е през детско отделение с направление за педиатър са календарни дни.
Ако е през физиотерапията с направление №3 са работни дни.

# 209
  • у дома
Момичета,бихте ли се разходили до този комплекс,че съм го харесала,но не знам отдалеченли е от болницата,в гората ли е.
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … bv.65397613,d.Yms

Общи условия

Активация на акаунт