Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 94 850
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Ние се гласим за средата на май, но май ще сме само двете с дребка, че ММ няма да може да вземе отпуска, че много им е натоварено сега  Confused Е, ще си имаме компания - приятелка с бебе, която си е от Трявна и ще отседне у майка си и баща си.
Аз все още издирвам хотел, получих оферта само от ПАнорама - 37лв/ден за мен и малката, + закуски. Като цяло ме устройва, но ще се позагледам и за нещо по-евтино. Но местоположението на Панорама, Чичо Томовата Колиба и Бръшлян ме блазни, сакаш не искам на центъра  Thinking

# 181
Здравейте,
Аз и детето ще сме от 30.04 до 10.05 в Трявна. На квартира в близост до болницата. Няма да сме в санаториума, а през детското в болницата. Ако има и други в този период - може да се видим Simple Smile

# 182
Момичета, май и на нас ще се наложи по-раничко да отидем от предвиденото, защото от втората половина на май нататък ще ми е трудно да отсъствам от работа  Confused Аз се надявах да хванем цъфтежа на боровете, нали пишете, че в края на май се случва - то е ясно, че всяка година е различно, но все пак - дали много се намалява действието от престоя, ако няма цъфтеж все още  newsm78 Чела съм постовете на Ели, в които споделя, че и есента пак има ефект, но аз търся максималният възможен ефект и ми се искаше да хванем всички "екстри"  Confused

# 183
  • Русе
Дори и да хванете периодът с цъфтежа пак не е гаранция че ще има ефект при вас. Толкова е индивидуално това. Аз съм водила децата (поотделно) в различни периоди, от май до септември, и винаги е имало ефект. При големият моментален, и то отидохме септември месец. За последните 4 години има -няма, 2-3 парацетамола е изпил. Край на вечните пневмонии и бронхити. Пуска едни сополи за ден-два и минават със Стеримар. И Т не е вдигал за това време. А правеше по една пневмония и един бронхит на месец, и така една година. Съвсем честно.
При малкото - два спазъма предната пролет, санаториум и до предният месец нищо. Едни сополи беше пуснал за ден-два, преди НГ. Предният месец направи спазъм но мина без Урбазон, само с инхалации.  Бяхме юни месец, и тази година пак тогава ще ходим. Но! Винаги първо минаваме през морето и оттам на Трявна. Дано и следващата зима пак така да я изкара.
Другарчето с което бяхме предната година в Трявна, с две момичета - е, скъсаха се да боледуват тази зима. Вярно че не правеха пневмонии и бронхити, но пък уши и гърло  ooooh! през седмица  ooooh!

# 184
Дори и да хванете периодът с цъфтежа пак не е гаранция че ще има ефект при вас. Толкова е индивидуално това.
Laughing Еее, с това ме закопа просто .... Аз няма и как да се надявам, че с маг. пръчка всичко ще се стопира, но поне малко подкрепа искам. И моята прави спазми, може би 6-7 за 2год., но след втория, така или иначе по-леко минават, и без Урбазон. Сега й откриха и алерг. ринит (вчера  ooooh!), явно е поленова алергия...
Всъщност, дори и наистина да няма точно търсеният  ефект, така или иначе една почивка за 10 дни ще има положителен ефект и върху двете ни  Laughing
А в стъбота нали приемат в болницата  newsm78

# 185
Здравейте момичета!
Искам да Ви кажа,че аз лично съм много доволна от посещението в санаториума с двете си деца-миналата година!На 30 Май сме там отново!
Имам две деца -момче на 11 почти и момиче на 4 .Малката страда от бронхит,който още когато беше бебе на 10 месеца ни започна и от тогава до миналата година си бяхме най-редовни в болницата на инжекций...След престоя ни в Трявна тя не е имала проблем,само от едно ходене,за това сега пак отиваме.
Аз лично съм много доволна.Процедурите ни имат ефект,баткото също мина през тях,въпреки,че няма проблеми и също не е боледувал изобщо от ходенето ни в Трявна.
Ние бяхме в самостоятелна стая,банята беше точно пред нашата врата и никога не сме се засичали с други хора в нея,правехме процедурите сутрин ,а след това-само разходки!
Когато си тръгвахме от там санираха сградата,не мога да кажа,че е мизерия или нещо подобно,носех си всичко,дори и спално бельо.В стаята ни имаше радиатор,като отношение персонала бяха много мили.
Ако някой иска повече инфо,нека ми пише и във фейс бук,тук много трудно влязох...Аз миналата година много исках да знам повече,изчетох всичките ви постове,заото отивах за първи път,сега и аз мога да ви дам полезнаинформация
 Heart Eyes

# 186
ето ви профила ми,ще ми е приятно да си направим и там една група специално за санаториума

https://www.facebook.com/eli.nikolova3 Hug

# 187
На мен ми е интересно - някой има ли поглед върху процедурите и на двете (трите) места - Санаториума, Болницата и Физиотерапията на Болницата  Rolling Eyes Насочили сме се към Болницата, тъй като можем да направим 10 процедури и да стоим 10дни, ане 14, както изискват в Санаториума. Иска ми се някоя добра душа да каже, че няма разлика, и е все едно и също  bowuu

# 188
  • Русе
Ние сме били само в Санаториума но предната година като ходих във физиотерапията да питам ( и от детското отделение ходят там), сестрите (терапевтите) ми казаха че техният апарат бил по-хубав от на С.. Колко е вярно  newsm78

# 189
Е, от твоята уста - в Божиите уши, дет' се вика   bouquet

# 190
На мен една от сестрите миналата година ми каза,че процедурите в санаториума са по-ефективни,разбирам,че може би го е казала за да отида отново,но заради това,че съм доволна разбира се ще съм в санаториуа отново,пък и да ви кажа-хареса ми,защото е отдалечен и наистина има защо санаториума да се намира в боровата гора.То вярно,че града си е на такова място,но предпочитам санаториума.Ние си тръгнахме на 10.я ден,защото ни се наложи,нищо не ни казаха хората,само ни предупредиха да не ходим на лекар оставащите 4 дни,ако има проблем някакъв да им се обадим по телефона,защото ни водят там 14 дни...Освен това в болницата все пак има болни,а в санаториума се изисква децата да са здрави по време на процедурите.

# 191
Е, аз не си помислям да нощуваме в болницата. Някак не си представям почивка в подобна обстановка, а и да мъкна чаршафи и др. подобни - въобще
.. Болни чечица сигурно има, няма начин, но къде ги няма - и в парковете, че и в ДГ има, така, че не ми е драма особена  Wink
Дано след време и аз да пиша тук като вас, със суперлативи  Praynig

# 192
Здравейте,
Аз и детето ще сме от 30.04 до 10.05 в Трявна. На квартира в близост до болницата. Няма да сме в санаториума, а през детското в болницата. Ако има и други в този период - може да се видим Simple Smile

Коя квартира си запази до болницата , аз съм извадила един списък, но още не съм звъняла? Ние ще бъдем от 22-23 май някъде , също в болницата през детско ще ги водя.
Чакам да видя кой ще е последния учебен ден на каката, че с тези избори май ще свършат по рано учебната година.
Писах само на Чичо Томовата , дадоха ми цена 35 лева за мен и двете деца със закуска, но пък доста противоречиви мнения срещнах в нета, а и не ми се иска тази закуска сякаш.

# 193
Първоначално се свързах с къща "Мандева" (можеш да я намериш в нета). Тя се намира на ул. Бреза 9. Много мила дама, но докато се почудя ден-два и потвърдя резервацията вече беше заета. Жената ми даде телефон за нейна комшийка през една къща. Чух се по тел. и условията ми допаднаха, а и сега по празниците пътувах до южна България, беше ми на път и минах да я видя (няма я в нета). Стаите са хубави и чисти (е не е лукс, прилични условия и това което видях мен ме устройва) има интернет, телевизия, хладилник. Жената каза, че ще ми даде микровълнова и всякаква посуда ако ми е необходимо. Единствения недостатък е, че 2 двойни стаи ползват обща баня и тоалетна. Като отидем на 30. 04 ще прескоча до Мандева да видя и нейните условия в стаите. Мисля, че там са по-добри и ще пиша пак, ако някой има интерес. И двете жени бяха много мили и дори ми дадоха подробна информация за изискванията в Санаториума (в който работят) и за детското отделение. Не на последно място да кажа и за цените - в "Мандева" за мен и детето ми каза 20 лв. на вечер, а там където ще сме 16 лв. на вечер за двойна стая.

# 194
  • у дома

tsveti_1978,моля за тел. и на 2 те къщи,може и на лс.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт