На море в Гърция 2013 - IV

• 74 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Бе тия оси и комари много ги коментират, ама аз като ходих в Керамоти преди две години, не видях ни оса, ни комар Laughing А както съм казвала и в предната тема, съм алергична към ухапване от комари и нямаше как да не ги забележа Laughing
Ако си си избрала Керамоти, давай смело Grinning

# 106
veka, благодаря. Значи да разбирам, че всякаква кухненска посуда има, включително кърпи, чаршафи и почистващи препарати.
Това ме улеснява много.

# 107
  • София
За осите на Корфу...да кажа,че това беше прецедент явно(и бяха навсякъде,че даже и на ферито в открито море)предишната година нямаше оси Peace.За комарите,хапали са ни много,когато сме ходили през юни,от няколко години ходим през септември и комари няма Peace

# 108
Здравейте момичета,

Приемате ли нови попълнения?  Hug
Някакви мнения за http://www.pallini-beach.gr/en/? За сега сме се спряли на този хотел.

Благодаря!

# 109
  • с/у ОколоМръсТното
Много хора харесват Торони. Аз не бих почивала там. Има голям наклон на плажа към морето и бързо става дълбоко. Примери много.  Simple Smile

и на мен не ми харесва в Торони.
Макар да бяхме в супер къщичка, да се изхранвахме по-добре от УОИ (магазинчета тип квартални суперчета има, плюс нещо като баничарница, която беше пред нас, отделно една девойка разнасяше донъти и по плажа всеки ден...), това не е моето място. И заради пясъка и заради морето и заради това, че няма грам чар това място.
Аква-обувки има на всяко кьоше в Гърция. Та и да не сте взели от Бг...
Осите не са маловажен минус. При изцяло перфектна почивка, те доста дразнят... Да не говорим, че са си и опасни, особено за алергични.

# 110
На нас Торони ни хареса, в смисъл изкарахме си страхотно, но не бихме повторили. Не е нашето място за почивка, където да искам да се завръщам отново и оново.Peace

# 111
  • София
И на мен ми харесва гръцкото море, миналата година бях 2 пъти там юли и септември...На Халкидики, Сарти...много спокойно градче с хотелчета на 100-200м от плажа. А плажът чист, водата синя...това тук не можеш да го видиш за жалост. Има едно място в близост до Сарти - Портокали бийч, водата е прозрачна направо гледаш рибките под краката си, плитко е, без течение и вълни..
Хотелите имат вид на къщи и вътре си има всичко, дори място където да си готвиш -печка ,хладилник , неща от 1ва необходимост.На балконът е много приятно да се храниш и да гледаш морето... Много им е хубав хляба -има един с маслини Heart Eyes...закуските им са много добри и от рано сутринта се носи аромат на закуски и хляб от пекарните....

# 112
Като се каза за хляба, само веднъж попаднах такъв, във Вурвуру беше, хляб с канела, ако някой ми подскаже, как да си го търся по име, ще съм много благодарна.

# 113
  • София
Здравейте момичета,

Някакви мнения за http://www.pallini-beach.gr/en/? За сега сме се спряли на този хотел.

Благодаря!

zveti81 Здравей...Писахме наскоро за Pallini Beach и Athos Palace в предишната тема, ако не го намерите, ще го напишем отново......

# 114
Здравейте момичета,

Благодаря!

zveti81 Здравей...Писахме наскоро за Pallini Beach и Athos Palace в предишната тема, ако не го намерите, ще го напишем отново......

FОтивам да търся!

# 115
  • София
http://www.axortagos.gr/paradosiako-gliko-psomi-kanelozaxari.html

evhen не знам точно какво си яла, но това горе долу отговаря - даже може и вкъщи да забъркаш един Mr. Green

Ако е бил сладък - глико псоми ме канела
Ако ли не /по-малко вероятно/ - търсиш само псоми ме канела
Маркирала съм ти къде пада ударението Wink

# 116
  • София
Благодаря за отговорите, момичета!  Hug

За Торони: Като казвате , че бързо става дълбоко, това какво значи? След 2 метра е 1.50 или примерно след 2 метра е 80см дълбока водата? Питам, защото малкият е към метър и много се страхува да не си намокри главата.  Mr. Green А осите? Там има ли оси? Останала съм с впечатление, че осите са към Керамоти и Тасос. Миналата година бяхме в Скала Фурка. Не изкарахме лошо, но не ми хареса. Мизерно се чувствах, все едно съм в Мичурин през 85-та.  Laughing Но нямаше нито оси, нито комари. 

# 117
  • София
Миналата година бяхме в Скала Фурка. Не изкарахме лошо, но не ми хареса. Мизерно се чувствах, все едно съм в Мичурин през 85-та.  Laughing Но нямаше нито оси, нито комари. 
Koфти ли е плажа на Скала Фурка? Там дълбоко ли е, има ли камъни?

# 118
  • София
Не, водата е прекрасна. Много чиста, плитка, камъни има само на метър в началото и после е пясък. Но на брега беше ужасно мръсно. Всякакви боклуци по плажа, хартийки, водорасли, пера от птици...Ние бяхме през септември, имах чувството, че не е чистен от миналия септември. Сигурно затова гърците си носеха столчета, за да не се въргалят в мръсотията.  Laughing

# 119
  • София
Много хора харесват Торони. Аз не бих почивала там. Има голям наклон на плажа към морето и бързо става дълбоко. Примери много.  Simple Smile

и на мен не ми харесва в Торони.
Макар да бяхме в супер къщичка, да се изхранвахме по-добре от УОИ (магазинчета тип квартални суперчета има, плюс нещо като баничарница, която беше пред нас, отделно една девойка разнасяше донъти и по плажа всеки ден...), това не е моето място. И заради пясъка и заради морето и заради това, че няма грам чар това място.
Това място е ужасно прехвалено сред българите, но се радвам че се намериха и други като мен, които да кажат че не им харесва  Peace
Аз лично много харесвам Атон, особено плажа - Комица - и мога да кажа с кеф, че това е моето местенце в Гърция. Препоръчвам го на всички, които искат плитка и чиста вода, сравнително широка ивица и най-вече спокойствие  Blush

Общи условия

Активация на акаунт