На море в Гърция 2013 - IV

• 74 127
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Блед,
ако не престанеш с търговията, наистина информирането на модератор ще е наложително. И няма да бъде модераторът на подфорума...

Моля, нека да се придържаме към правилата не само на форума, но и към тези за добро възпитание.

# 256
  • В светлината на слънцето
Затворена група във ФБ.  Peace

# 257
  • Пловдив
Аз от скоро следя темата , преди надничах само Simple Smile тези постове ми се струваха само като споделяне на опит и ми бяха приятни , но наистина вече си личи че е реклама и е досадно.

# 258
Здравейте момичета аз продължавам да планирам нашата почивка в Гърция,отказахме се от ол инклузива. Сега си търсим някакво малко хотелче близо до хубав пясъчен плаж.Ама като гледам в booking.com май бая сме закъснели,почти навсякъде няма места за датите които сме планирали(а и те отново се промениха,последно ни трябва нещо за 10-16 юли.Поне сме решили че ще сме на средния ръкав Ситония

# 259
  • София

+1  само дето изобщо не знам как се прави тази пущина.  Но с удоволствие ще се включа, ако ме поканите  Simple Smile

# 260

+1  само дето изобщо не знам как се прави тази пущина.  Но с удоволствие ще се включа, ако ме поканите  Simple Smile

И аз съм за това! Ако не се променят тук нещата.

# 261
  • Пловдив
Винаги има начин тук да се променят нещата.
Затворената група не е добро решение.

# 262
Винаги има начин тук да се променят нещата.
И аз така мисля!
Момичета, не можете ли просто да пропускате инфото, което не ви интересува ?
Във всеки форум, винаги чета избирателно. Линкове за дестинации, които не ме вълуват изобщо не ги гледам. Ако някой ден ми затрябват, ще си ги търся с търсачка.

И за да не е само спам, да се похваля, че най-накрая избрах дестинация и резервирах. Сега остава само да чакам 10-ти юни  Grinning

# 263
  • Варна
И аз така мисля!
Във всеки форум, винаги чета избирателно. Линкове за дестинации, които не ме вълуват изобщо не ги гледам. Ако някой ден ми затрябват, ще си ги търся с търсачка.

И за да не е само спам, да се похваля, че най-накрая избрах дестинация и резервирах. Сега остава само да чакам 10-ти юни  Grinning

ТОЧНО
Я се похвали къде Simple Smile
Виждаш колко е труден избора на много хора.

# 264
peterky2002, ще се хваля като се върнем, ако има за какво, че съм с едно наум за избора си и да не взема да подведа някого. Иначе, твърдо съм решила навръщане да отскочим за 2-3 дни до Олимпиада/Ставрос да разгледаме района най-после и да търсим нещо за спане на място, че в нета явно няма да стане тая работа. Да ти благодаря и тук за снимките  Peace

# 265
  • Варна
peterky2002, ще се хваля като се върнем, ако има за какво, че съм с едно наум за избора си и да не взема да подведа някого. Иначе, твърдо съм решила навръщане да отскочим за 2-3 дни до Олимпиада/Ставрос да разгледаме района най-после и да търсим нещо за спане на място, че в нета явно няма да стане тая работа. Да ти благодаря и тук за снимките  Peace

Aми точно да ти махнем едното наум(или да ги направим 2-3  Simple SmileSimple SmileSimple Smile ).
на този скайп  :  kostadina  dimitrova
се обажда мамма която работи в remax-choice.gr и снощи говорих с нея.Тя работи и живее в Паралия Орфинои и много ми го хвали , виж и него , май по си заслужава от Олимпиада.На главната улица вече и викали ВИТОШКА и повечето имоти са български.Те отдавали имоти от Кавала до Аспровалта.
Ние така , по съвет на Параход спахме в Неа Ираклица и въобще заедно с Палео , Неа Перамос и плажа Дикелон са си прекрасни местенца.В Неа Перамос има цял блок заселен от българи.

# 266

По принцип си права и обикновенно така правя. Но тук вече 98% от постовете трябва да ги подминавам. Не остана нищо или почти нищо което си залужава. Старият дух го няма...
Темата се превърна в сайта на туроператор....пляскат се всевъзможни линкове на хотели... без коментар, без лично мнение и опит. Предназначението на този форум не е за това. Който иска да си прави бизнеса да ходи на друго място. Освен това има и лични. Но на лични рекламата и търговийката нямат такъв ефект.

И когато модератора ми трие мнението (което може и да не беше за Гърция, но определено касаеше темата), а остави това на Блед с линковете за Златните (или Слънчев бряг).... това вече е абсурдно!

....... наистина информирането на модератор ще е наложително. И няма да бъде модераторът на подфорума...

Моля, нека да се придържаме към правилата не само на форума, но и към тези за добро възпитание.

Вече го направих. Тати се намеси.

bouquet

P.S. Bled искам да ти разясня (защото явно това не ти е ясно).... babybu си вижда много добре личните съобщения и изобщо не е нужно да информираш цялата аудитория, че си водите лична кореспонденция. На това му се вика СПАМ.  Stop Разбираемо е защо го правиш...очакваш някой да скокне и да каже..."Ама защо на лични, всички искаме.."  Mr. Green , но пак си е СПАМ.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 10:29 от Анонимен

# 267
  • София
Здравейте момичета аз продължавам да планирам нашата почивка в Гърция,отказахме се от ол инклузива. Сега си търсим някакво малко хотелче близо до хубав пясъчен плаж.Ама като гледам в booking.com май бая сме закъснели,почти навсякъде няма места за датите които сме планирали(а и те отново се промениха,последно ни трябва нещо за 10-16 юли.Поне сме решили че ще сме на средния ръкав Ситония

Здравей, пратих ти малко инфо в пощата. Успех.....

# 268
Искам да попитам за остров Китира  дали някой е ходил и дали може да се разгледа в рамките на деня?
Как е с феритата?

# 269
  • София
Искам да попитам за остров Китира  дали някой е ходил и дали може да се разгледа в рамките на деня?
Как е с феритата?

phile Много е лесно да отидеш до там, правили сме го от Гитио. Предварително не открихме какво толкова има там за разглеждане, освен крепостта, и хванахме ферибота без да качваме колата. Не сме обикаляли острова, въпроса беше да го посетим, да сме по-близо до Афродита и Ерос, както се говори за острова. Билетите бяха доста евтини, да не те излъжа около 10 евро в едната посока. Ако се качите с колата ще струва поне 50-60 евро за нея в двете посоки. Ферито спря в Agia Pelagia, малко приятно градче, нищо особено. Ами то на целият остров има само няколко пътя и останалото планини.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 11:30 от Bled

Общи условия

Активация на акаунт