Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 708
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив

Възползвах се от кода с тези сандалки. Повече от скука, отколкото от нужда ги поръчах  Crazy.

# 436
  • Варна
Благодаря за кода   bouquet
Момичета, тези детски сандалки намаляват ли се с кода?

# 437
Някой може ли да ми даде размер на стелка на номер 30 на Umi? Благодаря!
Благодаря за кода!

# 438
  • Пловдив
Някой може ли да даде стелка на 32 или 33 номер сандали на Ecco?

# 439
  • Sofia
Някой може ли да ми даде размер на стелка на номер 30 на Umi? Благодаря!
Благодаря за кода!

Затворени обувки - 20см

# 440
  • София
Искам да ви се похваля, че вчера получих тези Кларкс - http://www.javari.de/Clarks-Chorus-20354377-Damen-Pumps/dp/B0094 … p;nodes=533331031, но поръчани от английския амазон. Влюбена съм!  Heart Eyes Много са красиви, удобни, невероятни ...  Heart Eyes

# 441
Благодаря за кода   bouquet
Момичета, тези детски сандалки намаляват ли се с кода?

Пробвах с кода и не ми ги намали за съжаление  Sad

# 442
Ако на някой ще му помогне това..Имам боти Timberland -38 номер, 24,5см е стелката, което според мен е половин номер умалено. Обичайно 38 номер е с стелка 25 см.

newsm78dalil аз с моето ходило 24.9 см съм 39 номер
Ами аз не смятам,  че в 38номер ще ти е конфортно, ако кракът ти е 24,9см.
Моя е 24см. имам два чифта 37 номер със стелка 24см..... ами какво да кажа немога да ходя въобще. Убива на петите, подпира ми на пръстите, голяма мъка е. Знам че има хора който носят точно така, но аз не съм от тях. На мен ми трябват 5мм луфт.

# 443
# 444
# 445
  • Под Сините камъни
Ева   bouquet
Поръчах я с кода ми излезе 69 евро,отдавна търся подобна тип торба ,и размерите ме устройват

# 446
  • Варна
Момичета как се държат обувките на Kickers, много ми хареесват едни за мен, с кога успявам да ги намаля на 50е, което ме устройва, предвив началната им цена ..
И като размера-отговарят ли си? Понеже аз съм с голям крак и ако са умалени хич да не се набутвам

# 447
Момичета как се държат обувките на Kickers, много ми хареесват едни за мен, с кога успявам да ги намаля на 50е, което ме устройва, предвив началната им цена ..
И като размера-отговарят ли си? Понеже аз съм с голям крак и ако са умалени хич да не се набутвам

Аз съм много доволна от марката. Според мен си отговарят номерата. И други момичета са коментирали тук, като цяло отзивите бяха положителни.
Имат едни eтно сандалки , които е харесала мойта девойка и ги наблюдаваме, обаче нещо не успях да ги намаля с кода.  newsm78

# 448
Момичета, предложете ми моделчета черни обувки, затворени отпред, а с отворена пета, естествена кожа ........... трябва ми нещо удобно за работа, но и на приемлива цена Simple Smile

# 449
  • Варна

Аз съм много доволна от марката. Според мен си отговарят номерата. И други момичета са коментирали тук, като цяло отзивите бяха положителни.
Имат едни eтно сандалки , които е харесала мойта девойка и ги наблюдаваме, обаче нещо не успях да ги намаля с кода.  newsm78
Мерси   bouquet Пуснах тези , дано наистина си отговарят, ще споделя като пристигнат

Общи условия

Активация на акаунт