Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 708
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Междувременно взех тези G-star за 42 евро, добра била цената, не съм купувала нищо тяхно досега, но били скъпички тук по магазините newsm78
Миналата година ги купих от английското джавари http://www.javari.co.uk/dp/B00601JDRO?ie=UTF8&ie=UTF8 ,но ги върнах,защото бяха уголемени с 1 номер 44 отговаряше на 45.Иначе гуменките са хубави,а и имам доста обувки на марката(дамски и мъжки) нямам забележки.

# 526
  • Sofia
При французите в линка с -40% имаше доста намалени неща, а сега на всичко са вдигнали цените  Twisted Evil

# 527
Междувременно взех тези G-star за 42 евро, добра била цената, не съм купувала нищо тяхно досега, но били скъпички тук по магазините newsm78
Миналата година ги купих от английското джавари http://www.javari.co.uk/dp/B00601JDRO?ie=UTF8&ie=UTF8 ,но ги върнах,защото бяха уголемени с 1 номер 44 отговаряше на 45.Иначе гуменките са хубави,а и имам доста обувки на марката(дамски и мъжки) нямам забележки.
Dzuls жалко, че не си видяла по-рано. Може би ще се наложи връщане, щом са уголемени.

# 528
  • Пловдив
Някой случайно да има 13.5 детски затворени обувки на Кларкс, ако да може ли см. на стелката?

# 529
  • Варна
Привет ...
Да дам кратък отчет с коментар ...

Преди 3 седмици поръчах тези Reebock от немците , чаках, чаках ....все ги подготвяха за изпращане и все не тръгват ...После получих съобщение, свързано с плащането, да не правя нова поръчка, просто да го потвърдя. И тъй като не видях от къде да го потвърдя, при положение че все със същата карта си плащам,както всеки път се отказах просто от тях и реших, че като не ги платя-т.е. потвърдя, няма да ги пратят..

Миналата седмица пуснах едни Кларкс с кода -40 % от франсетата и вчера получих известие от пощата..

Отивам днес, отварям кашончето -вътре кутия, опакована с хартия и панделка, че и картичка ...Брей, много любезни тия от Кларкс,късам хартията и гледам кутията-Риибок  Laughing
Все пак ги пратили немците де...

Веднага ги обух и искам да кажа, че се перфекти , ама с голямо П . Sunglasses

Аз поръчах 42.5 при положение ,че съм твърдо 41ви номер, но от много гледане на модела реших,че ще е за по-тесен крак и затова реших да заложа на дължината ..Според мен са умалени и добре че взех по-големия номер

Екстра ми паснаха, още на първото обуване -на бос крак, вървях около 30мин пеш, нито една рана или пришка
Препоръчвам за тези, които обичат такъв тип балерини/гуменки

От друга страна, искам да си изкажа възмущението от Art обувките .Миналата есен си взех от намаленията им-няма го вече модела да покажа, та от тях 42ри номер, красиви и мега неудобни Confused
Първо пръстите ми убиват , второ -кожата е много твърда и така и неомекна с носенето, в резултат винаги съм с лепенки, макар че на външен вид са готини

И последна ревизия-рядко ми се случва да обуя обувка и тръгна веднага без да ми направи пришки, такива са на Rieker обувките, или поне моя опит с тях ...
Чакам с нетърпение Clarks, да проверя и за тях положителните отзиви

# 530
  • София
Някой да ги е поръчвал http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Girls-Infant-Toddler/s/r … 25%26pageCode%3Dd Отговарят ли си на номера, хубави ли са, удобни ли са? Стават ли за леко широко краче?
В техния сайт има дължината в сантиметри. Точно за този модел не зная, но при всички други, които съм купувала е имало съответствие.

Нека тези Hi-Tec да са една идея уголемени.  Praynig  Praynig  Praynig

# 531
  • София

Нека тези Hi-Tec да са една идея уголемени.  Praynig  Praynig  Praynig

По-скоро са една идея умалени.

# 532
Моята сага с поръчката на сандали от кампанията на Gioseppo в es.buy.vip продължава, но пък за добро. След като вчера ме уведомиха, че не могат да ми доставят поръчаната стока, днес получих мейл с код за компенсация от 6 евро...Е, как да не ги обича човек   Flutter

# 533
Момичета,какво мислите за aces of london? Като качество как са ? Отговарят ли си на номера? Харесах си много едни шарении...и ще чакам да ги намалят,но все пак да питам  Simple Smile  Embarassed

# 534
  • Бургас
Привет дами  на 31 май платих два чифта обувки от френското джавари дава ми доставка на 08.06.13. Но все още нямам нищо нормално ли е това..

Peace

# 535
момичета, имам едно спешно питане:
взех си обувки от амазон, но не ми стават. реших да ги върна, но  със забавянето на превозвача и т.н. мина доста време. Като влязох да си направя return order ми излезе съобщение, че трябва да ги върна до 15 юни/ въпросът ми е: до 15 юни трябва да заявя връщане или да са физически при тях? защото ако е да са физически при тях няма как да смогна  Confused

мерси много   bouquet

# 536
Момичета да ви похваля французите -  дойде преди малко тази чанта Morgan поръчана на 11 юни от намалението. newsm53  Пристигна с In time!  Такава бързина, скоро не бях виждала, нито от пощите нито от DHL.Иначе като дата на доставка в мейла ми пишеше 22-29 юни. Чакам още две неща от същия ден, да видим.

# 537
Момичета, пристигнаха ми тези обувчици: https://www.javari.de/dp/B005CAOAMC

Стават ми, изглежда да са удобни и са много сладурскииии  Heart Eyes

# 538
Момичета да ви похваля французите -  дойде преди малко тази чанта Morgan поръчана на 11 юни от намалението. newsm53  Пристигна с In time!  Такава бързина, скоро не бях виждала, нито от пощите нито от DHL.Иначе като дата на доставка в мейла ми пишеше 22-29 юни. Чакам още две неща от същия ден, да видим.

Завижд)) Аз изпуснах, че има намаление. Колко ти излезе чантата?

# 539
  • Варна

Завижд)) Аз изпуснах, че има намаление. Колко ти излезе чантата?
То още го има, кода за -40% май важи до 25юни ...Поправете ме,ако греша

Общи условия

Активация на акаунт