Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 709
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
           Понеже няма тема за ВИП-овете,а тук има хора,които вече са поръчвали,затова си позволявам отново един въпрос:за колко време  и с какво пристигат пратките от испанския ВИП?
Пристигат по пощата или с куриер in time. При мен досега по пощата са пристигали за 7-10 дни, а с куриер - за 2-3 дни от датата на изпращане.

# 226
# 227
Здравейте, момичета! Имате ли впечатления от марката  Giudecca? Качествени ли са? Отговарят ли си на номера?

# 228
  • София

И някой има ли детски обувки clarks 3,5 да ми измери стелката? Разбрах че 3 е 12см. но се чудя между двата номера. Бях готова да поръчам 3 защото получих на некст УК3 ботушки и са доста големи и тези дни дойдоха едни обувки на некст и са и точно и сега съм в дилема. Крачето на детето е 10,5см. и си мисля че 3 трябва да е добре ама все нещо ме гризе та да се подсигуря. Благодаря предварително.
Ами пак аз Simple Smile Нямаме 3.5, но имаме размер 4 и са 13 см. В сайта на clarks калкулатора изчислява, че при 10.5 см. краче размерът е наистина 3. Обаче моят син го израстна този размер за около 2 месеца, така че може и да не е лошо да се подсигуриш с още половинка номер. Но все пак си зависи и от модела де.
Всички, които ти меря, са от серията им First shoes

# 229
  • Luxemburg
Мерси много Felis. Аз нещо не мога да се справя с този калкулатор. Предния път мерих с рулетка и ми показа 10.5, сега меря с шивашки метър и ми показва 11.5  newsm78 обиколката на крачето е 14см и като въведа 115/140 ми казва че не може да ми каже (извън границите) да съм се обадила по тел да питам ако наблизо няма магазин да пробвам там. Днес пак обикаляхме по магазините ами никъде не можахме да намерим точния размер. На Elefant мерихме 19 и продавачката каза че са големи и ни трябва 18, но нямаше, а с техния измервач показва че сме за 19 размер. Колкото и модели да пробвахме 19 все бяха големи. Пробвахме и един модел bearfoot и също бяха големи 19 размер, та поне си мисля че 3 след като я дават 18,5 да се надяваме че ще ни стане и няма да ни е нито малко,нито голямо. Аз също гледам модел First shoes и ще взема накрая да ги поръчам че да не ни свърши размера и да умра от яд. Предните 2 вече са свършили. Ох, как поръчвате така без да мерите незнам. Аз обувки нещо не мога. Едни ботуши поръчах и ми бяха леко високи та ги връщах. Питах тук в сайта някой дали ги иска че ги взех на 43 лири от 250 но нямаше желаещи. На каката миналата година взех на NOel и останах много доволна, въпреки че тя е с висок свод и трудно и намирам обувки. Но сега пак не мога да намеря. И за нея мерихме, но 27 размер беше свършил, а имаше страхотни Том Тейлър балеринки намалени на 20€ но не можахме да се класираме. Почва да ми писва като дойде това време на годината. Пада голямо търсене и мерене.

# 230
  • sofia
Дами, сигурни ли сте, че стоките в Амазон Бай Вип са оригинални?
До преди малко разглеждах испанския, аутлета в частност...Супер евтино, чак не е за вярване. Rolling Eyes
И малко странно ми стана също, че базови лого блузи на Хилфигер са на снимката БЕЗ логото; също и някои ризи, едноцветни...Принципно мъжът ми купува от тях - всичките му ризи са с лого. Та, за това ми стана странно...
Иначе сайтовете са много "зарибяващи". Crazy Peace

# 231
  • София
Мерси много Felis. Аз нещо не мога да се справя с този калкулатор. ....
Тъй като аз нося 34-35 номер и от доста време единственият ми шанс да си намеря читави обувки е онлайн, така че отдавна съм претръпнала с пазаруването без да меря и съответно за сина ми не съм купувала нищо от магазин и с пробване Simple Smile Когато си свикнал с разнообразието онлайн, никой офлайн магазин не може да ти задоволи изискванията Simple Smile
Мерилката на Clarks за ширина измерва горната част на крачето само, не пълна обиколка, затова ти е дало грешка. Ако сложиш крачето на земята, хващаш шивашки сантиметър и го измерваш от едната страна до другата - все едно е каишка на сандал примерно. За ориентир - на моя син този размер е 95 мм. За стъпалото най-добре да мериш като го очертаеш на лист хартия както е стъпило детето и да измериш очертанието.

# 232
Извинете,ако е пускано,струва ми се хитра идея
Скрит текст:

# 233
  • Sofia
Дами, сигурни ли сте, че стоките в Амазон Бай Вип са оригинални?
До преди малко разглеждах испанския, аутлета в частност...Супер евтино, чак не е за вярване. Rolling Eyes
И малко странно ми стана също, че базови лого блузи на Хилфигер са на снимката БЕЗ логото; също и някои ризи, едноцветни...Принципно мъжът ми купува от тях - всичките му ризи са с лого. Та, за това ми стана странно...
Иначе сайтовете са много "зарибяващи". Crazy Peace

Досега имам няколко поръчки с Pepe Jeans, Desigual и тази ризка ТХ - всичко ми изглежда абсолютно ОК, а ризката има логото долу в ляво. Чакам в понеделник още една ТХ от детския сектор. Няма начин да не са оригинални мисля  Rolling Eyes
Трапезица, може и за ботушки да се измисли нещо Wink

# 234
  • sofia
Мерси, аниК Simple Smile
Има страхотни неща.
Ако знаете от кога не съм пазарувала офлайн... А и в моловете ми стана супер досадно да ходя.
Тези сайтове Бай Вип съвсем ми запълниха липсите на дадени марки в други сайтове.  Simple Smile

# 235
  • София
Извинете, че и аз ще отклоня темата, но малко ме обърква номерацията на дамските рокли при испанците. От английските сайтове поръчвам 10, но тук в таблицата дават: L-40-38-42-10.  По всички други сайтове UK10 е S или M, а тук е L. Thinking
Някой получил ли е пола или рокля, за да ме ориентира.

# 236
  • Sofia
Спунк, когато не съм сигурна за размера, проверявам сайта на съответната марка или им пиша в чата да ми кажат на какво точно отговаря  Peace Чакам утре за ММ едни дънки ТХ, размер 36, като ме увериха, че това е W36 (дънкова номерация), а не 36 някакво европейско, което ще е мини. Ако са ме подвели, поне ще им ги върна за тяхна сметка.
Рокли и поли повечето започват от 34, та може 40 да си е баш L  Rolling Eyes

# 237
Извинете, че и аз ще отклоня темата, но малко ме обърква номерацията на дамските рокли при испанците. От английските сайтове поръчвам 10, но тук в таблицата дават: L-40-38-42-10.  По всички други сайтове UK10 е S или M, а тук е L. Thinking
Някой получил ли е пола или рокля, за да ме ориентира.

Silno se izviniavam za latinicata, no niamam izbor v momenta. Tezi razmeri, kakto sa dadeni, 10-kata veroyatno e amerikanska desiatka, zashtoto te othovaria na L i na 40-ti nomer. A amerikanskata 10-ka = UK 14.

# 238
  • In transit
Чакам едни сандалки Skechers от италианския ВИП, но с DHL от Германия пътуват.
http://it.buyvip.com/#page=d&sale=A2QQA6QC1U8OSR&asin=B0 … 0674F6TI&fc=1 Стискайте палци да ми станат  Praynig

# 239
  • София
Може ли някой да ми обясни как се влиза в buyvip? Може и на лични. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт