Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 709
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • На черешатааа
Не съм пазарила от buyvip до сега. Има ли вариант да получа някакво намаление по някакъв начин за първа поръчка или да забравя?

Забрави  Mr. Green Само в Италианския все още има код за 5 Евро - еднократен.
За там ми трябва.  Mr. Green 5 - 5 ,кой ми ги дава  Mr. Green Сподели кода  Heart Eyes

# 256
  • In transit
Не съм пазарила от buyvip до сега. Има ли вариант да получа някакво намаление по някакъв начин за първа поръчка или да забравя?

Забрави  Mr. Green Само в Италианския все още има код за 5 Евро - еднократен.
За там ми трябва.  Mr. Green 5 - 5 ,кой ми ги дава  Mr. Green Сподели кода  Heart Eyes
https://www.facebook.com/BuyVipItalia/app_272887412730429

ето и за немския от темата за амазон:
Код за немския BuyVip BUYVIP55 намаля 10е от 50е  Simple Smile

# 257
Mомичета, какъв номер сандали Адидас трябва да поръчам на дете, което в момента носи 29 номер? По мои изчисления С11, но да питам тук, че не ми се влачи детето по магазините. Мерси предварително   bouquet

# 258
  • софия
Mомичета, какъв номер сандали Адидас трябва да поръчам на дете, което в момента носи 29 номер? По мои изчисления С11, но да питам тук, че не ми се влачи детето по магазините. Мерси предварително   bouquet

По мои наблюдения, в повечето случаи, адидас са умалени с 1/2 до цял номер.

# 259
  • На черешатааа
Mikkey   bouquet. Поръчах, сега ще спя спокойно вече  ooooh! , немоА се понасям  вече Simple Smile, но е по-силно от мен, желанието за пазаруване  Mr. Green

# 260
  • In transit
Mikkey   bouquet. Поръчах, сега ще спя спокойно вече  ooooh! , немоА се понасям  вече Simple Smile, но е по-силно от мен, желанието за пазаруване  Mr. Green
и аз съм така  Embarassed заплатата свърши,има време до следващата, а аз пак съм харесала 3 чифта обувки...  ooooh! не е добре работата.

# 261
  • Сливен
Mомичета, какъв номер сандали Адидас трябва да поръчам на дете, което в момента носи 29 номер? По мои изчисления С11, но да питам тук, че не ми се влачи детето по магазините. Мерси предварително   bouquet

И аз така смятам, но май това е по-скоро валидно за голямата номерация, не толкова за детската. Моя синковец носи 28, април му взех боти на адидас С11,5 /да са готови за зимата/,  сега са му големи, мога да ги измеря /но довечера след работа и другите ангажименти с дребното/, т.е. след 19 часа ако не е прекалено късно. Иначе имаме и гуменки на марката, но С10 ако искаш ще измеря и тях, ако могат да са ти ориентир, сандалите са му 27, вече са му половин идея по-малки но за дома все още върщат работа. Иначе казано това което съм му взела на Адидас си е отговаряло. Виж при Найка тази година се размина номерацията - сандалите  С10.5 са му точни отвсякъде/есента ще са му малки вече/, а гуменките С11 са му с една идея големи и така си стоят в шкафа, защото не му е удобно да бяга с тях

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 09:34 от ninabo

# 262
Ехооо момичета, ето ме и мен след едномесечна почивка. Party
Надявам се да не съм изпуснала нещо съществено.
Хайде казвайте къде има нещо интересно, което си заслужава Wink

# 263
  • Бг
Оооо, Ронка, добре си дошла  Hug.
Нищо съществено не си изпуснала. Пълна скука от известно време насам. Високи цени, и по някой и друг мижав код. Интересни неща от време на време има при Бай Вип-овете Mr. Green. Макар че на мен до този момент нищо не ме е грабнало така, че да кажа "Искам го", сега, и на момента.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 13:23 от Alexa_a

# 264
  • Sofia
Ехооо момичета, ето ме и мен след едномесечна почивка. Party
Надявам се да не съм изпуснала нещо съществено.
Хайде казвайте къде има нещо интересно, което си заслужава Wink

Добре се завърнала  Hug Липсваше  Heart Eyes

# 265
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B2FWXRU/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Знаете ли дали детските Хъш Пъпис отговарят?
Тези с кода излизат 19 паунда, на мен ми трябва 22 номер и в таблицата пише, че това е 5.5, но пък да не ни е малко UK 6 са го дали 23 и ако отговаря ще е голямо за нас  newsm78

# 266
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B2FWXRU/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Знаете ли дали детските Хъш Пъпис отговарят?
Тези с кода излизат 19 паунда, на мен ми трябва 22 номер и в таблицата пише, че това е 5.5, но пък да не ни е малко UK 6 са го дали 23 и ако отговаря ще е голямо за нас  newsm78
Дъщеря ми в момента носи на марката размер 5.5 и мога да измеря стелката довечера, когато се прибера. Според мен 5.5 отговаря на 22.5, тъй като са ОК на детето ми при положение, че в момента крачето й е между 22-ри и 23-ти номер. Нашите са тези.

# 267
Mомичета, какъв номер сандали Адидас трябва да поръчам на дете, което в момента носи 29 номер? По мои изчисления С11, но да питам тук, че не ми се влачи детето по магазините. Мерси предварително   bouquet

И аз така смятам, но май това е по-скоро валидно за голямата номерация, не толкова за детската. Моя синковец носи 28, април му взех боти на адидас С11,5 /да са готови за зимата/,  сега са му големи, мога да ги измеря /но довечера след работа и другите ангажименти с дребното/, т.е. след 19 часа ако не е прекалено късно. Иначе имаме и гуменки на марката, но С10 ако искаш ще измеря и тях, ако могат да са ти ориентир, сандалите са му 27, вече са му половин идея по-малки но за дома все още върщат работа. Иначе казано това което съм му взела на Адидас си е отговаряло. Виж при Найка тази година се размина номерацията - сандалите  С10.5 са му точни отвсякъде/есента ще са му малки вече/, а гуменките С11 са му с една идея големи и така си стоят в шкафа, защото не му е удобно да бяга с тях
Благодаря Ви   bouquet
И според мен Адидас са умалени, но имат детски модели, които си отговарят. Ще минем днес да пробва, за да см сигурна, че ще му станат

Имам въпрос към тези, които са пазарували от Испанския Бай Вип: колко време след поръчката Ви я изпращат? Разбрах, че пристига за около седмица или има случаи и на по-бавно пътуване?

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 15:52 от *Мариана*

# 268
  • софия
И аз се интертесувам за колко време идват нещата от испанския вип и до колко дни си теглят парите за поръчвата. Моята поръчка е от вчера сутринта а все още не са си изтеглили сумата.

# 269
  • София-Лагера
10 лева
Ест.велур,пише ,че са със скрита платформа.
По отзивите си отговарят и били много хубави.
Безплатна доставка до БГ.
http://www.thehut.com/footwear/fame-fortune-women-s-hidden-wedge … rey/10637637.html

Общи условия

Активация на акаунт