Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 709
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • In transit
Може ли някой да ми обясни как се влиза в buyvip? Може и на лични. Благодаря!
с акаунта ти в амазон  Peace

# 241
  • зад парка
Приятни летни модели на Gioseppo - 15-25 евро

http://es.buyvip.com/#page=b&dept=women&sale=A1J8XXHT9PG … _1_A1J8XXHT9PG04O

# 242

Страхотни са ! Как поръчвате от този сайт - до английски адрес или до този в България ?

# 243
  • зад парка

Страхотни са ! Как поръчвате от този сайт - до английски адрес или до този в България ?

Конкретно от buyvip съм поръчвала от немския и от испанския сайт директно до адреса ми в България. Идват обикновено по UPS - In time, един път дойде поръчка и по DHL. Доставка е 7 евро, ако поръчката е над 100 евро- безплатна.
Това, което ми харесва на сайта е, че редовно има продажба на скъпи марки на намалени, съвсем прилични цени -панталони, дънки, ризи, бижута, чанти, домакински потреби  Laughing. Също така има испански марки, произведени там, които са с много добро качество.
Ако се поръчва от испанския сайт, да се има предвид , че номерата се разминават с европейските /Германия и Италия/- да се види таблицата за различните видове дрехи.

# 244
  • софия
Благодаря! Пуснах бързо 2 чифта. Дано най-накрая уцеля да се харесат на майка. ooooh!

# 245
  • зад парка
Може ли някой да ми обясни как се влиза в buyvip? Може и на лични. Благодаря!
с акаунта ти в амазон  Peace

Първо излиза ето тази страница:

Натиска се бутона в дясно "Entrar con tu cuenta Amazon".

После излиза този екран:

Тук вече се въвежда името и паролата от Амазон.

Ако се отбележи, да се запомни паролата , ще влиза автоматично и ще запазва информацията в кошницата.

# 246
  • зад парка
Благодаря! Пуснах бързо 2 чифта. Дано най-накрая уцеля да се харесат на майка. ooooh!

Браво! Изглеждат ми хубави - произведени в Испания, повечето модели са кожа, а подметката - каучук.
Дано да дойдат бързо.

# 247
  • софия

Браво! Изглеждат ми хубави - произведени в Испания, повечето модели са кожа, а подметката - каучук.
Дано да дойдат бързо.
Тези за нея (не са кожа, но се надявам са подходящи) и тези за мен Blush

# 248
  • На черешатааа
Не съм пазарила от buyvip до сега. Има ли вариант да получа някакво намаление по някакъв начин за първа поръчка или да забравя?

# 249
  • Luxemburg
Мерси много Felis. Аз нещо не мога да се справя с този калкулатор. ....
Мерилката на Clarks за ширина измерва горната част на крачето само, не пълна обиколка, затова ти е дало грешка. Ако сложиш крачето на земята, хващаш шивашки сантиметър и го измерваш от едната страна до другата - все едно е каишка на сандал примерно. За ориентир - на моя син този размер е 95 мм. За стъпалото най-добре да мериш като го очертаеш на лист хартия както е стъпило детето и да измериш очертанието.
Мерси много Felis, отново страхотен съвет. На бебето нещо не можах да очертая добре крачето че то не стои на едно място, но този път го изкарах че е 12см. и 9см. ширина. Според калкулатора трябва да взема 4,5D, което пък ме хвърли направо в съвсем друга страна. Аз тъкмо си мислих за 3,5G а то иска 4,5 което според мен ще е огромна грешка. А то няма буква D, само F и G са. На каката изкарах 10Е, но тя е с висок свод. От това което мерихме в събота се оказа че на Elefanten е още за 18 размер, а сега на кларкс ни изкарва че сме за 20  newsm78. Аз съм 36 размер и почти винаги има моя размер (но и първи свършва по разпродажби) и предпочитам да пробвам да видя как ми стои. Не съм поръчвала все още за мен и много ми е притеснено и сега за децата. Че като дойдат какво ще ги правя, продавалника бъка вече и само аз липсвам  Sad

# 250
  • Sofia
Не съм пазарила от buyvip до сега. Има ли вариант да получа някакво намаление по някакъв начин за първа поръчка или да забравя?

Забрави  Mr. Green Само в Италианския все още има код за 5 Евро - еднократен.

# 251
  • зад парка

Дано да дойдат бързо.

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&sale=A1J8XXHT9PG … ef=qd_g_b_img_d_7 - пише, че подплатата е от кожа.

# 252
  • софия

Дано да дойдат бързо.

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&sale=A1J8XXHT9PG … ef=qd_g_b_img_d_7 - пише, че подплатата е от кожа.

Да. Това го видях. Sunglasses Не са чудо невидяно, но това ще са 4 чифт, който поръчвам и все нещо не й е "у свет", както казват хората.

# 253
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Търся за мъжа ми летни обувки 45н, за нормален към тесен крак, нямам особени претенции към цвета до около 35евро.  Ще съм ви благодарна, ако дадете някоя идея!

# 254
  • София
И аз поръчах сега тези http://es.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qd_ap_nav_g#page= … f=qd_g_b_img_d_52 и тези http://es.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qd_ap_nav_g#page= … f=qd_g_b_img_d_12. Срок за доставка ми даде 13 -24 юни - възможно ли е толкова време да отнеме?

Общи условия

Активация на акаунт