Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 708
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Ами не знам, аз само едни ЕССО имам, отказах се да купувам втория чифт, който си бях харесала (и сега съжалявам и чакам намаления...). Та тези ЕССО-та ги тествах миналата седмица в бойни условия, обути за първи път и изкарали цял ден на крак (не преувеличавам - от 9 до 21, права и в постоянно движение). Като изключим, че естествено ме болеше сводът Laughing, ама той ще ме боли на всякакви обувки на ток след такова изпълнение, включително с традиционните MARC, които ползвам за тази официална цел и вече са добре разносени и "тренирани"; та като изключим това, нямах пришки, протрито, никакви неудобства - все едно разтъпквам ЕССО-тата поне месец. Да добавя, че и не ми спариха краката, въпреки че става дума за по-скоро пролетно-есенни, затворени обувки, а се намирах при 35 градуса жега в затворено, задушно помещение и плувах в пот все едно съм в басейн.
Така че... аз съм доволна, че послушах преди време съветите и си купих марката, и ще се надявам да докопам още нещо хубаво намалено тяхно.

# 571
Имам три чифта Екко и трите са различни номера: 37, 38 и 39...

Значи има някаква надежда да ми станат, ще пиша като дойдат.

# 572
  • на последния етаж
О, аз не споря за качествата на обувките - страхотни са - удобни, здрави. Това бяха и първите обувки и ботуши, които взех за дъщеря ми. Но номерацията... много зависи от модела - това при друга добра марка май не съм го срещала.  Thinking

# 573

За Kickers преди няколко страници коментирахме, че си отговарят номерата обичайно. Качеството им е добро и са удобни.Аз лично съм много доволна от тази марка.
[/quote]

Sparkling, тези CK са за тесен крак, много твърди.

Благодаря ви.  bouquet Поръчах Кикърса,моят номер Peace Дано да са ми ок Praynig
[/quote]

Дойдоха,много са хубави,поносих ги малко-удобни са,въпреки че задната каишка отзад е малко ниска,за тесен крак са Peace отговарят,НО много боядисват.Дайте идея ,съвет как да спре това пускане на боята,за 10мин ми боядисаха краката  и станах на каишки hahaha и ръцете ,докато ги обувах и събувах-също се боядисаха.

# 574
# 575
  • На черешатааа
Стоножки дайте мнение моля за тази марка Birkenstock . Реших  да взема на майка ми нещо, тяхно. Но нещо не се ориентирвам в размерите  newsm78 Помощ, моля  Hug

# 576
И в амазон има код -40%  Grinning

# 577
  • Варна
Здравейте, искам да помоля, ако някой има сандалки на Clarks C5,5 да ми измери стелката. Крачето на малката е 13,3 см. и се колебая между 5 и 5.5.

# 578
  • София
Някой може ли да даде отзиви за марката Dune, която се продава в английското джавари? Интересува ме качеството и дали си отговарят на номерата.
Предварително благодаря  bouquet

# 579
  • sofia
Някой може ли да даде отзиви за марката Dune, която се продава в английското джавари? Интересува ме качеството и дали си отговарят на номерата.
Предварително благодаря  bouquet
Имам само един чифт Дюн - балерини. Качеството е много добро по мое мнение. Аз нося 37.5 имам обувки и 37 и 38 номер. От Дюн поръчах 38, защото някъде бях прочела, че са умалени. Е, заспаха ми. Peace С тясно стъпало съм.

# 580
Предварително благодаря  bouquet
Dune са страхотни като качество, отговарят си на номера, може би една идея умалени, зависи от модела. Аз също имам едни балерини с  отворени пръсти, номер 5 UK (= 38 EU), и също съм между 37 и 38, но тези ми стават идеално!

# 581
Предварително благодаря  bouquet
Dune са страхотни като качество, отговарят си на номера, може би една идея умалени, зависи от модела. Аз също имам едни балерини с  отворени пръсти, номер 5 UK (= 38 EU), и също съм между 37 и 38, но тези ми стават идеално!
Хубави отзиви съм чела за тази марка, доста популярна е в Англия, а и бях питала, защото харесах  тези балеринки,  но са само 4 -ка  Sad Може пък да са на късмет на някоя от всички знайни и незнайни стоножки  Simple Smile

# 582
  • Варна
Аз пуснах едни сандалки на  Dune, когато ми ги доставят ще мога да дам отзив за размера дали си отговаря и за качеството.

# 583
  • Сливен
Аз също имам едни сандали на платформа на Dune, за мен са умалени. Поръчах 6 и са ми супер, а за съм си твърдо 5 Peace

# 584
  • Варна
Аз също имам едни сандали на платформа на Dune, за мен са умалени. Поръчах 6 и са ми супер, а за съм си твърдо 5 Peace
Е хубава работа от сега да се шашкам дали ще ми станат, аз съм 37№ с тесен крак и си поръчах 4 което отговаря на моя №. Дали не трябваше да се презастраховам с една 5-ца  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт