Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 707
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Тази чанта беше от линка с тези, които ги хваща кода. Не би трябвало да имаш проблем. Thinking

Трябва да е над 40Е  Peace

Е големи терикати Crossing Arms. Във френския амазон я има и там ми я намаля с кода, но не съм ползвала никога првозвач от френско и не зная кои са читави и еФтини Embarassed пък и дали си заслужава като се замисля Thinking

# 601
...  не съм ползвала никога првозвач от френско и не зная кои са читави и еФтини Embarassed пък и дали си заслужава като се замисля Thinking
И аз не бях, но по онези френските намаления с -10€ се възползвах за първи път. Лесно и удобно, не е скъпо. Peace

# 602
  • Варна
Тази чанта беше от линка с тези, които ги хваща кода. Не би трябвало да имаш проблем. Thinking

Е големи терикати Crossing Arms. Във френския амазон я има и там ми я намаля с кода, но не съм ползвала никога првозвач от френско и не зная кои са читави и еФтини Embarassed пък и дали си заслужава като се замисля Thinking

Или слагаш и това в кошницата, колкото да станат 40 евро и да хване кода. Така ще е по-евтино, отколкото с превозвач, а ще си имаш и несесер.

# 603
  • Бургас

Или слагаш и това в кошницата, колкото да станат 40 евро и да хване кода. Така ще е по-евтино, отколкото с превозвач, а ще си имаш и несесер.

Да и това си го мислех, дъщеря ми обожава несесерчета, какво ли не си слага в тях Laughing
Бижу Благодаря   bouquet

# 604
  • София
Може ли някой да ми обясни, защо не ми хваща кода за този портфейл?  Rolling Eyes

http://www.javari.fr/Delsey-Aurore-Portefeuille-Noir-00/dp/B00BW … L=%2FshoppingCart

# 605
  • Варна
Може ли някой да ми обясни, защо не ми хваща кода за този портфейл?  Rolling Eyes

http://www.javari.fr/Delsey-Aurore-Portefeuille-Noir-00/dp/B00BW … L=%2FshoppingCart
Защото с кода не се намалява всичко. Като се влезе през линка на кода, се виждат артикулите, който могат да бъдат намалени с него. Този портфейл го няма в списъка.

# 606
  • София
k a t r i n , благодаря!  Hug

# 607
  • Sofia
maya_76, и аз като Бижу заради онези -10Евро и едни Кемпъри, които изпуснах в дажвари на 1-ви март, се прежалих за френски превозвач и от тогава и в Редут харча отново  Sick
Обаче доставката си е скъпичка, а и връщането после по-трудно, затова - сложи си несесерчето или нещо друго и ги получи на БГ адрес  Peace

# 608
  • Варна
Здравейте момичета, днес получих така чаканите Kickers от франсетата и за мой ужас са ми малки. Категорично това не е 41ви номер, кракът ми не влиза изобщо , досега такъв 41ви номер никога не съм обувала, все се е случвало да ми стиска,д а ми подпир, но чак пък да не мога да си мушна целия крак ...
Както и да е, ще ги връщам, но ми е за първи път тая процедура и искам да питам-писах на франсетата,че искам да върна един чифт обувки защото са ми малки. После какво ? Чакам техен отговор ли? И нужен ли ми е такъв или директно да изпращам кашончето ....? А до къде да го изпратя,в смисъл къде да видя адреса за връщане на артикули

# 609
Ако искате да върнете неуспешна покупка може да го направите в рамките на 365 дни от датата на получаване,но трябва да е в оригинална опаковка и пощенските разходи са за ваша сметка.Разходите по връщането се възстановяват от сайта само,ако вината е тяхна/изпратили са ви грешен номер,стоката е с дефект или неотговаря на описанието в сайта/.
За да върнете поръчката трябва да попълните формата за връщане в сайта:
1. Javari.co.uk - My Account>>Returns (излизат ви всички поръчки) отивате на това което искате да върнете и следвате стъпките.В отговор ще получите имейл от този адрес no-reply@javari.co.uk  след като отворите писмото кликвате на  Re-print your return labels(най отдолу) и ви излизат двата етикета, който трябва да разпечатите.Единия етикет с бар кода се поставя в кутията,а другият с адреса се лепи на колета отгоре.След като пратката пристигне при тях парите се връщат в картата с която сте платили.
2. Javari.de - Mein Konto>>Warenrücksendungen следвате стъпките и изпращате.От сайта ще ви пратят имейл с подробности за връщането.
3. Javari.fr - Mon compte >>Retours  и следвате стъпките.

За да ви възстановят пощенските трябва да им изпратите бележката за платената от вас сума.Това става,като я сканирате(снимате)и я качите някъде в нета примерно тук http://prikachi.com/. След това им изпращате линка през формата за контакт,като пишете за какво е(номер на поръчка и т.н.).По същият начин може да им изпращате и снимки на дефектни обувки примерно.
Преди да върнете неуспешните си покупки може да ги предложите и в темата за размяна -   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699970.0

Отговори на някой често задавани въпроси:

3. Колко ще ви излязат пощенските зависи от това колко тежи това което искате да върнете.Обикновено за пратки от 0.500 кг. до 1 кг. цената е 15.50 лв и от 1 кг. до 2 кг. - 22 лв.(препоръчана поща)Не е задължително да ги пускате препоръчано,но така е по сигурно.Над 2 кг. вече ги водят колети и там цените са доста по високи.
Ето и калкулатора на БГ пощи: http://www.bgpost.bg/?cid=112&packet_type=3&packet_destination=1  
Моля, четете първия пост на темата! Има мнооого информация!

# 610
Приятелски поздрав за всички,които споделиха за органайзера за чанта от и-бей.Благодаря Simple Smile

Скрит текст:

# 611
  • Варна
Прочетох първия пост, всъщност от там намерих мейл, на който да пиша .
Писах, отговориха ми, разпечатах етикетите и изпратих ....

# 612
Приятелски поздрав за всички,които споделиха за органайзера за чанта от и-бей.Благодаря Simple Smile

Скрит текст:

и аз си заръчах един такъв сега.
ако знаете една чанта, с такъв мерак си я купих, а толкова много търся в нея, че вече съм на крачка да я зарежа - много е разхвърляно вътре...... дано това малко я подреди ! ужас нервата ме хваща, като почна да ровя в нея!

# 613
  • софия
Ние с този органайзер не се харесахме. Купих го с желание да ми е по-подредено и лесно да прехвърлям нещата от чанта в чанта, а той все успяваше да стане на топка нейде из чантата, а нещата ми пак разпиляни около и в него.

# 614
Оооо, и такова условие ли има?!   Tired Него съм пропуснала. Blush Laughing

Да, но не важи явно за всеки артикул, а за обща поръчка, защото ми намали и очила за 15 евро в обща поръчка с чанта за 59 евро. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт