Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 707
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Точно това, че са двойни номерата ме притеснява. Малкия носи c5, а те са c4/c5, c6/c7  newsm78, и му е пухкаво крачето.
Май ще отскоча до някой магазин да му ги пробвам. Ето това съм харесала:
http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes/b/213378031/ref=topnav_s … _1%26pageCode%3Dd

# 646
Точно това, че са двойни номерата ме притеснява. Малкия носи c5, а те са c4/c5, c6/c7  newsm78, и му е пухкаво крачето.
http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes/b/213378031/ref=topnav_s … _1%26pageCode%3Dd
Същия модел, но в розово, купих за дъщеря ми в размер 6-7. Тя в момента носи 23-ти номер и crocs имат малък аванс, но не се събуват при ходене и не се спъва с тях. По мое мнение съответстват на по-големия номер. Разбира се мога да измеря дължината им, ако желаете.

# 647
  • Sofia
Същия модел, но в розово, купих за дъщеря ми в размер 6-7. Тя в момента носи 23-ти номер и crocs имат малък аванс, но не се събуват при ходене и не се спъва с тях. По мое мнение съответстват на по-големия номер. Разбира се мога да измеря дължината им, ако желаете.

И моят син едни такива ги носи от 1см по-големи докато петата му започна да стърчи 1см навън и риташе топка с тях  Mr. Green Позволяват да се вземат по-големи  Peace
Banshee, наистина чантата беше много идейна и от страхотна кожа, но аз я носих 1-2 пъти и не ми пасна напълно (особено разгъната) Confused а и с ботушите вървеше перфектно  Grinning

# 648
  • Под Сините камъни
Toni _Baraboni и аз получих вчера същата чанта ,доволна съм  Grinning
Сега очаквам да пристигне тази :

http://www.javari.fr/Bodenschatz%204-693%20Antique%20main%20femm … RL=%2Fmythings%2F

Стои ми от половин година в мерклиста докато се наканя да я взема ,сега цената горе-долу ме устройва ,можеше и още  малко надолу ,но така или иначе вече я поръчах .Незнам какво съм гледала толкова време ,ама чак вчера забелязах че не е с цип ooooh!   ,но ще го преживея някак   Wink     с връщане никак не ми се занимава

Последна редакция: ср, 19 юни 2013, 21:26 от galia1231977

# 649
 Shocked Толкова пари за изкуствена кожа?! Защо купувате толкова скъпи чанти от синтетика? Thinking Наистина ми е интересно! То си е ваша работа де, но просто не си го обяснявам, затова питам.

# 650
  • Под Сините камъни
Бижу чак се стреснах  Rolling Eyes
аз я гледах е немския сайт
http://www.javari.de/Bodenschatz%204-693%20AT%2006%2047x11x46/dp … RL=%2Fmythings%2F

видях че тук във френския е намалена
ама доколкото виждам в немския пише ,че е естествена кожа ,поправи ме ако не е така ,ако е изкуствена определено ще я върна  Thinking

# 651
Аз видях само какво пише във френския. Дано си е кожа, щом в немския е описана като такава. Peace

# 652
  • Пловдив
Много хубави чанти сте показали момичета (АниК, Тони Барбарони), много мой тип са на външен вид. Наскоро и аз получих една подобна от Бранда, обаче неможах да се спогодя много много с нея, прекалено разпиляно ми е всичко вътре и съм я зарязала засега (нямам органайзер все още  Laughing).
Днес взех от пощата тези сандалки в бежово, бяха намалени и с кода за -40% ми излезнаха 39 евро. Много са хубави и стилни, но като че ли нещо не ми пасват съвсем  Rolling Eyes - имам чувството че ми избутват напред крака повече от нормалното... Ще ги огледам пак на спокойствие утре, но въпреки че хич не ми се иска, може би ще ги върна обратно Sad.  

# 653
  • Пловдив
Chance, мека ли е подметката или по-скоро твърда?Кой номер ли са и отговарят ли си на номера?!

# 654
  • Sofia
Ей това MAZE как ме съблазнява  Confused 'ма много пари...
galia1231977, дано не съм лош пророк, но глатледър при немците много често е изк.кожа и страшно много ми прилича на такава  Confused ТУК пише телешка кожа - ха дано... за тия пари!  Praynig В Амазон черната си прилича на кожа  Peace
Chance, Тоска Блу не са ми много висока в листата с марки  Confused Ако не се спогодите - връщай  Hug

# 655
  • Под Сините камъни
АниК ще изчакам да я получа и ако се окаже че е изкуственяк ,директно я връщам  Naughty
Но тайничко се надявам ,все пак да е естествена  Praynig  ще споделя като дойде

# 656
  • Пловдив
Chance, мека ли е подметката или по-скоро твърда?Кой номер ли са и отговарят ли си на номера?!

steli-ssd, не е много твърда, нито пък много мека, средна работа  Simple Smile. Много са леки обаче и това ги прави комфортни. За номерата винаги ми е много трудно да изказвам мнение - аз съм 38,5 и в повечето случаи играя на тото 2. На Replay съм твърдо 38 за сандали и чехли, на Tommy Hilfiger - 39 (от тези марки имам по повече чифтове и затова ги давам за сравнение). От тези също 39 са ми добре, 38 определено ще са ми малки.
При мен установих какъв е проблема - затягам доста каишката, че ми е тънък глезена, но така ми се избутва напред крака. Като я отпусна обаче ми стават широки. Не са за моя крак  Sad, ще ги връщам.

Ани, maze-то го метнах в уиша и аз. Ще го дебнем  Sunglasses!

# 657
  • sofia
Моля, споделете наблюдения дали Converse си отговарят. Нося 37-38 и се чудя кой да взема.
Интересувам се и за детското на марката също. Peace

# 658
Моля, споделете наблюдения дали Converse си отговарят. Нося 37-38 и се чудя кой да взема.
Здрасти, аз смятам, че си отговарят. Имаме такива няколко чифта, последно купих тези кецки за дъщеря ми, 39 номер Laughing. Сега и за себе си смятам да взема от по-ниските. Ако не ти е спешно, довечера ще ти кажа по-точно за съотношението дължина на ходило - номер. Като качество са супер.

# 659
  • sofia
Здрасти, аз смятам, че си отговарят. Имаме такива няколко чифта, последно купих тези кецки за дъщеря ми, 39 номер Laughing. Сега и за себе си смятам да взема от по-ниските. Ако не ти е спешно, довечера ще ти кажа по-точно за съотношението дължина на ходило - номер. Като качество са супер.
Благодаря ти!  bouquet
Не ми е супер спешно, мога да изчакам да премериш 39-ката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт