Отговори
# 435
здравейте и от мен малко се изгубих напоследък но съм на почивка в павел баня и нещо нета ни не е добър в хотела. иначе сега тепърва започна гаденето и повръщането едвам успявам да се нахраня като хората. номера е да хапваш по малко на по - често. пожелавам ви един прекрасен ден и прохладно местенце на което да си починете от жаркото слънце smile3525
забравих да ви попитам, на вса спи ли ви се постоянно?

Последна редакция: сб, 22 юни 2013, 10:51 от дуденка

# 436
ние вчера видяхме жълтъчното мехурче и сърчицето - в 6 г.с.  и 1 ден съм, но зависи от техниката - по принцип си е рано ,към 7 седмица е нормално...
Теб на 3D ли те гледаха и кога го видяхте?

да на 3D, вчера 21.06 - бях точно 6 г.с. - гледаха ме преди 4 дни и се виждаше само плоден сак..много бързо се развиват нещата...

# 437
Против стрии аз взех това на Дева http://apteka.framar.bg/30005269/дева-крем-против-стрии-200-мл най-натурално ми изглеждаше.Това на Икаров не ми хареса,всякаш много концентрирано и пишеше,че можело след четвърти месец.Просто не го харесах.Имаше и продукти по 30-40 до 70-80 лева,но не всички бяха за бременни. Четох доволни майки от Дева да се хвалят пък ще видим.Аз вярвам,че помага.Но кога да започна да се мажа?Да подготвя кожата? newsm78  Приятен ден,мами   bouquet

# 438
И аз ще помисля за някакво мазило, въпреки че мисля,че всичко опира до тип кожа.На някой просто му стават колкото и да се маже.Аз при първата бременност получих стрии само по бедрата отстрани горе и по гърдите малко- корема ми беше огромен,а грам нямах по него  newsm78 - сега ще видим (но това е бял кахър)

# 439
Купих си това за стриите :

http://apteka.framar.bg/30061990/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BA%D1%83% … 200-%D0%BC%D0%BB-

И на него пише след 4 месец,попитах док. защо данеби да има нещо вредно ,а той ми отговори ,че на повечето продукти това пишело понеже тогава започвал да расте корема и кожата да се разтяга.
Първата бременност се мажех от момента в който видях EFP и този път пак така.

# 440
ние вчера видяхме жълтъчното мехурче и сърчицето - в 6 г.с.  и 1 ден съм, но зависи от техниката - по принцип си е рано ,към 7 седмица е нормално...
Теб на 3D ли те гледаха и кога го видяхте?

да на 3D, вчера 21.06 - бях точно 6 г.с. - гледаха ме преди 4 дни и се виждаше само плоден сак..много бързо се развиват нещата...
Да ясно мен също вчера но на обикновен и имаше само плоден сак

# 441
С предната бременност се мазах с Палмърс, не ми се появи нито една стрия. Но сега мисля да си направя собствен бъркоч с кокосово олио,вит.Е, алое, и сте видя какво още ще измисля.

# 442
  • Архави (Турция)
Здравейте момичета,

И аз ще си позволя да нахлуя в тази хубава тема, която сте спретнали   bouquet  . Първо да поздравя всички мами видели  EFP , пожелавам ви лека бременност  bouquet  И на мен ми е първа бременност, като теста го направих преди няколко дни   Simple Smile  Ползвах калкулатора за термин, тъй като все още не съм ходила на лекар  Sad . Та според този калкулатор на 27.02 е термина  Embarassed
Нямам, кой знае какви симптоми, освен, че ме наболяват  гърдите, но до колкото изчетох постовете ви е съвсем нормално Simple Smile

# 443
Така да ми се гади днессссс......ни напред ,ни назад  smile3506

# 444
Така да ми се гади днессссс......ни напред ,ни назад  smile3506
Разбирам те напълно и аз съм така днес ти в коя седмица си?

# 445
С точност ще знам в понеделник,но по мои изчисления 5 г.с и 6 дни

# 446
  • гр. София
Здравейте момичета,

Честито на новите попълнения  Hug Hug

И на мен доста ми се гади, а днес едвам издържах всички процедури при фризьорката Simple Smile

На мен следващия преглед ми е на 05.07. Засега ходя в частен кабинет, но все още не съм се ориентирала къде ще ходя на ЖК. Аз съм от София, може ли някой да даде препоръки за добър АГ. Доста четох за д-р Панова (тя води и едната бременност на сестра ми) и за други лекари в МД, но за всички има противоречиви мнения.

Хубава и прохладна вечер ви желая

За всички вас всеки ден ще публикувам по едно бебе - за всяка от вас Simple Smile

screen shot software

# 447
...и на мен започва да ми се бърка нещо стомаха, но май са по-скоро киселини- хайде започва сеее Sick

# 448
Възможни места за появяване на стрии -гърди,корем,таз,бедра? newsm78

# 449
Здравейте ,искам и аз да се запиша в темата .Преди няколко дни си направих тест и е положителен ,тъй като е дигитален ми показа 4-5 седмица ,след 10-на дни съм на лекар .При мен това е втора бременност ,имаме един син на 1,4г. .Поздравявам ви и се надявам да си правим компания тук през идните 9 месеца Wink))

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 01:32 от amfibia_bg

Общи условия

Активация на акаунт