Отговори
# 540
Може би ще се чуе сърдечен ритъм. Но от вагиналния ултразвук няма нищо страшно. Аз мисля ,че през корема гледат като порасне малко по-голямо.

# 541
При мен днес се видя на вагинален УЗ, а съм точно в 6 г.с Simple Smile Едва доловимо е, но се видя Simple Smile

# 542
Здравейте,дойде време и аз да се запиша при вас.Не знам от къде да започна представянето си.
На 33г съм втора бременност.След 6 годишна борба за бебе,4 опита инвитро(поради запушени тръби) забременях .Не с едно,не с две а с три ембриончета.След бременост прекарана в леглото само и куп лекарства за задържане в 33-34г.с ни се родиха Буба,Ники и Деси.Сами си дишаха,всичко беше ок,но поради ниското тегло стояха 1 месец в болницата.И така вече са на 2г,с таткото рядко имаме време да сме ''близки'',и не се и пазим:))Но този месец ми закъсня,а трябваше да ходим на море,и си викам някоя женска болест ме е хванала,но ще ида на док. да ми изпиши хапчета ,та да не цъфна на морето.И като отидох разбрах,че се очертава близките 9месеца да не ми идва:)Таткото беше на седмото небе пък и аз-що не.Да забременея от един път си е чудо и въпреки че засега нямаме особеното одобрение на бабите,ще си го оставим.Ще ми е трудно ,но с три се оправям ,още едно  мисля че няма да има проблем.
Относно зацапването,наистина щом не е ярко червено или обилно не е за претеснение.И аз прокървих предния път в 5г.с и ми казаха че вероятно третия ембрион се чисти,но в 10г.с се видя че не се изчистил а се е хванал яко.Така че момичета идете си на док за по сигурно,но няма място за притеснение.Засега спирам,пак ще се включвам,между другото термина ми е на 12.02(по мой изчисления)

# 543
Здравейте  Simple Smile

Аз също ще се запиша в темата. Преди седмица имах положителен тест и съм толкова щастлива. В 4 г.с. съм и все още не съм ходила на лекар, смятам да изчакам още поне седмица, но не знам как ще успея  Grinning. Надявам се всичко да е наред, все още ми се струва нереално и имам чувството, че ще се окаже, че си въобразявам. Прекрасна и щастлива бременност на всички майчици Simple Smile

# 544
cveta, ти си герой, браво на вас! все такива семейства да има  Grinning

zazi, на теб честито също и да... трудно е да се изтрае до прегледа и после до следващия... Simple Smile

# 545
Ето идвам и още нови мами  Wink, добър отбор ще се съберем тук !!!

# 546
Здравейте,

Днес и аз имах малко зацапване, но по предходните постове смятам, че няма място за притеснение, но естествено при прегледа смятам да споделя с док. Исках да попитам в коя седмица се пускат първите изследвания, тъй като по мои сметки съм в 6 г.с. и мисля да отида на първи преглед другата седмица. Чудех се дали може да се комбинира с прегледа или все още ще е  прекалено рано?

Хубав ден мамчета  Simple Smile

# 547
Мами здравейте ! Честито на новите попълнения  Hug Cveta ти си герой наистина, искрено се усмихнах от историята ти !!   bouquet
Аз да ви споделя вчера бях на док и се оказа, че имам киста 7,8 см на десния яйчник. Док ми даде направление за хоспитализация- или да ме наблюдават или да ме оперират, но след моето мрънкане каза и че има възможност да изчакаме още 2 седмици и да видим какво се случва с кистата. Някоя от вас имала ли е киста или подобен опит с това и ви моля за съвет какво мислите , че е най-добре да направя ?
Също ме интересува хомеопатия или по-скоро някакви храни, които биха помогнали да свиването на тази гаднярка - четох за пчелен прашец, семена от коприва и мак , но не знам за мака дали не пречи на бебчо ?  newsm78

# 548
добро утро и честито на новите попълнения, особено на цвета, направо ти се възхищавам! Нати, за съжаление не мога да ти помогна, но силно ти стискам палци всичко да е наред и да се окаже, че е киста на жълтото тяло и сама да се свие с времето. поне по това което четох по форумите, голяма част от момичетата с такъв проблем са изчаквали определено време и са били под наблюдение.само не се притеснявай и не мисли лоши неща, сега това е важно за теб и мъничката бебка. newsm17 Hug надявам се всичко да е наред.

# 549
Nati_ аз съм оперирана от киста преди 3 г. изпила сам доста лекарства и малко са тези които намляват размерите и. Трябва да не си мислиш за това  често казват че те се хранят с нервите на човека! Така че си мисли че в теб расте бебо не киста. Честито на новите мами и аз съм с термин 12.02.2014г.

# 550
Здравейте, мамита Simple Smile

И аз се записвам в темата - миналата седмица си направих 2 теста - положителни, днес се връщам от доктор и акушерка, според които съм в 5 г.с. и очаквана дата на термина - около 16.02.14 Simple Smile Много сме щастливи с таткото - първа бременност ни е и се чувстваме много боси из тези територии..
Със синдром на Хашимото съм, но доколкото четох, докато си следя нивото на ТСХ, всичко ще е наред. Та след няколко дена очаквам резултати.

Успешна, безпроблмена и щастлива бременност на всички ви!

Вики

# 551
С първата бременност и аз имах малка кистичка в началото. Док каза, че тия обикновено изчезват до месец два при бременност. Следващият път като ходих на видеозон, беше след около 2-3 месеца, не се видя никаква, беше изчезнала.  Peace

# 552
Добре дошли на всички нови мами  bouquet
Любенова, и аз съм с Хашимото. Всеки месец следене на хормони, а трети, пети о осми месец и ултразвук на щитовидната трябва да правя.

# 553
Момичета,

Вие кога смятате да съобщите в работата...предният път веднага когато разбрах трябваше да им кажа, защото влезнах в болница, а сега  newsm78, страх ме е, че ако не им кажа веднага, да вземат да решат междувременно, че не съм им полезна и да ме изгонят, хем все още е много рано и не се водя за проследяване, а само че има установена бременност?! Нещо бременският ми мозък започва да излиза от равновесие  Tired

# 554
Бамби, благодаря за инфото. Четох, че на 45 дена трябва да пускам хормон, но за тези месеци които казваш за ултразвук не знаех. Аз все още не съм се и видяла с ендокриноложката ми, тя със сигурност ще иска да ме наблюдава. Лошото при мен е, че няма да мога да спазя точните месеци, защото сега живея в Норвегия ( а тук системата е доста по-различна) и ще мога може би 2 пъти да се прибера. Но здраве да е, сигурна съм, че всичко ще мине безпроблемно. За кога е твоя термин?

Общи условия

Активация на акаунт