Новите ни козметични похождения 43

• 66 283
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Ивче, да споделиш как е ружа на Ейвън.  Crazy

Гребен за подстригване и четка за боядисване антистатични.

Какъв е този гребен за подстригване?  newsm78

Фризьорски.

# 646
# 647
  • София
Тази четка на Ебелин дали ще е подходяща за нанасяне на фдт?

От мен единична сянка Фармаси, цвят тъмно лилаво, не откривам снимка обаче. Rolling Eyes

# 648
  • София
Тази четка на Ебелин дали ще е подходяща за нанасяне на фдт?

От мен единична сянка Фармаси, цвят тъмно лилаво, не откривам снимка обаче. Rolling Eyes
All-in-one-я водят тази четка в повечето ревютата, които аз по немските блогове намерих. Wink
Все пак там тя излезе в първата седмица на май и момичетата в Германия имаха първи удоволствието да я ползват.
Аз вчера опитах да нанеса с нея руж и на първо четене хич не ми хареса изкуственото и докосване. не ми нанесе много равномерно ружа, ама то вярно и че бях с един крем на Виши, а те като правило са лоша основа за грим.

# 649
  • Отвъд алеята зад шкафа

# 650
  • София
Уау! gadamer, страхотни придобивки!
Ели Сааб е жесток парфюм! Peace
Първият път когато го тествах, не спах цяла нощ от вълнението, което ми предизвикваше в сетивата! Потъвам в него просто!  Heart Eyes Wink

# 651
ELEA Moisturizing Face Cream for Oily and Mixed Skin with Ginkgo Biloba, Tea Tree Oil, Geranium Water and Matt-Filter 50 ml

# 652
С огромни благодарности:

Алена,  Hug  Hug  Hug

Definitely Defined

Ел,   bouquet

# 653
  • в 1001-та нощ
Епона, gadamer  Hug честито  Peace

gadamer, базата на Кларинс е разкошна, очаквам и твоите отзиви  Peace

Епона  Peace страхотен грим днес  Blush и очната линия беше "един път", с какво я правиш, а сенките са точно, като на снимките, все съм се чудила дали има ефект от снимането, ама не  Hug ще трябва да припомниш кои бяха и как ги нанасяш  Peace

Палитрата на NYX и аз я имам и наскоро я извадих от  "забвение" с цел да я ползвам   bowuu Blush

А продуктът на МАС, действително е много впечатляващ  Peace на живо, чакаме да видим и на кожа  bowuu

# 654
  • Отвъд алеята зад шкафа
Уау! gadamer, страхотни придобивки!
Ели Сааб е жесток парфюм! Peace
Първият път когато го тествах, не спах цяла нощ от вълнението, което ми предизвикваше в сетивата! Потъвам в него просто!  Heart Eyes Wink

Благодаря Grinning Аз наскоро го пробвах в Сефора и ми хареса.

Две нови придобивки, които все още очаквам обаче:

скейл на Sally Hansen - Hidden Treasury

и ето този пясък:

OPI Magazine Cover Mouse

# 655
  • София

Поръчах го от enzo.bg.В България не съм го виждала,имаше го преди години всъщност  newsm78

# 656
  • София
gadamer, откъде поръча скейла?

# 657
  • Отвъд алеята зад шкафа
Скейлът ще го взема от наша съфорумка. Доколкото знам вече не се продава.

# 658
Алена,  Blush  Blush  Blush

То днес гримирането ми беше голям филм, че малкият се събуди преди да съм успяла да свърша тая работа. И съответно после ми беше голям помощник: с една кутия някакв куче-марка сенки и една четка мацаше и "гримираше" един самолет, но в един момент всичко се изсипа по пода...  ooooh! Иначе днес бях с мешаница сенки. За основа let's skate пейнт пота, розовото и сивото бяха от пролетната палитра на диор, синьото от пролетната на лоран, бялото от една травъл на ланком. Слагам ги с няколкото четки на МАС, които имам отскоро. А очната линия, както в 95% от случаите, я правя с молив, днес с colorstay на Ревлон.

Утре съм с намерение да пробвам придобивките и ще пиша в другата тема.

gadamer, това опи от новата мишешка колекция ли е?

А някой знае ли дали и кога ще идват тука опи бонд-момичетата? От минитата, които си поръчах много ми харесват два и се чудя дали да ги чакам или да поръчвам?

# 659
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, това е мишешкото OPI  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт