Новите ни козметични похождения 43

• 66 308
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
поне Л'ореал-ът е достъпен, докато Мак-ът вече свърши  Joy

# 571
Zoya Stevie

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 18:45 от densi

# 572
  • София
Кашмир, и аз ще чакам отзиви за фдт-то на Кларинс.  Peace

....
С две думи - много съм доволна. С повече - леко до средно покритие, ествествен завършек, без да е прекалено мат и без да лъщи прекалено, въпреки, че има отразяващи частички. Издържа цял ден (кожата ми е нормална към смесена), мирише както фдт-ните на Clarins  Heart Eyes. Ако си ползвала минерален фдт, този е точно това - уж е пудра, а не седи брашняно. Много, много ми харесва.  Peace А! И се нанася бързо!

# 573
  • Бургас
Кашмир, и аз ще чакам отзиви за фдт-то на Кларинс.  Peace

....
С две думи - много съм доволна. С повече - леко до средно покритие, ествествен завършек, без да е прекалено мат и без да лъщи прекалено, въпреки, че има отразяващи частички. Издържа цял ден (кожата ми е нормална към смесена), мирише както фдт-ните на Clarins  Heart Eyes. Ако си ползвала минерален фдт, този е точно това - уж е пудра, а не седи брашняно. Много, много ми харесва.  Peace А! И се нанася бързо!

Аааа, зарибихте ме и мен.  Naughty
Вече го поръчах  Laughing, ще докладвам като го получа. В БГ зареждат от 107 нагоре, което е доста тъмно за мен.
Досега го избягвах заради мини частичките, но реших, че е време да го пробвам. А и след като го тествах, на ръка само, не видях разни блестящи неща, значи или са много, много фини, или след нанасяне не се виждат.

# 574

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 14:01 от bubanka

# 575
  • София
От днес:

- Zoya Godiva

- China Glaze WInter Holly

- Micro Cell Top Coat, в мини размер

# 576
Днес пристигна още не съм ги ползвала.
Оцветяваща маска за коса в медни тонове Lakme Ultra Copper 250 мл.

Оцветяващ шампоан за коса в медни тонове Lakme Ultra Copper 300 мл

# 577
Две лакчета от новите на Gabrini и масло от гроздови семена.
Скрит текст:

# 578
  • София
поне Л'ореал-ът е достъпен, докато Мак-ът вече свърши  Joy
А и още една подсказка да дам Grinning.
Нанасяйте Лореала върху черна основа! Peace Flutter
Аз днес съм с най-тъмно черно-лилавото
Скрит текст:
Maybelline Colorama 104
на ръцете и естествено- въпреки, че сутринта прясно -прясно съм се лакирала с него, нямаше как да не пробвам новата си придобивка от Лореал, та се намазах с него върху тъмният лак и си стана ....MAC Tropical. Mr. Green Laughing

# 579
# 580
Ivana* ,лимоненожълтото кой номер е? Crazy

# 581
Аз от вчера си имам номер 600 - Deliciously dark, тъкмо го слагам, много ми харесват такива плоски и широки четки, адски удобни са  Heart Eyes
Скрит текст:

# 582
От днес:
- China Glaze WInter Holly

GrinningДнес в Мория и на мен ми показаха мострата на този зелен разкош на Чайната, но ми казаха, че едва бременна дама вече е купила наличната бройка  Grinning Да ти е честита  Hug Аз ще се надявам другият път да го има, защото страшно харесвам такова зелено  Heart Eyes И другия "изненадващ" пясък е разкошен  Flutter
От днес и аз се сдобих с Годивата на Зоя - страхотен е  Heart Eyes

Както и мухата пусната от Копче с Лореала  Mr. Green
- на пръво четене и за мен основната разлика с МАС е по-едрите глитъри. Ходих да гледам и този на МАС и ми се струва, че са доста сходни, ако не съвсем еднакви. Според мен разлика ще се види само, ако са един до друг  Wink
Нещо много лакове започнах да купувам напоследък  Crazy И то скъпи...до скоро ми беше безумие да дам 20лв за лак  Crazy А сега, след посещението в Мория, си набелязах още 4-5 цвята на ОПИ, Чайна и Зоя  ooooh!

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 19:12 от veselina_s_p

# 583
  • София
Гледам Tropial-a, гледам снимки на Лореал и не мога да разбера къде я видяхте тази прилика, честно  Crossing Arms

# 584
  • на последния етаж

Общи условия

Активация на акаунт