АКНЕ И РОАКУТАН - 2 тема

• 140 706
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, хорица. Минах поредния преглед при кожния. Продължавам с роакутана, докато направя 6 месеца, като след това го намалявам на два пъти в седмицата по 2 хапчета за деня. Изписа ми крем на авен хидратиращ, понеже и слънцезащитният лосион ми е на авен и било хубаво да са една марката. Каза ми, че има някакъв гланц, който предпазва устните от слънцето мисля, че също е на авен като го намеря ще ви пиша да  ви кажа отзиви. Изследванията които правих са добре, нямам нищо над и под нормата. Направих вече 4 месеца и половина. Давайте и вашите отзиви от лечението. Лек и хубав ден. Весели празници!
До сега на каква доза си?

# 586
Първият месец бях на едно хапче само на ден. След това минах на по 2 хапчета на ден и така до сега

# 587
За гръцкия вариант... следях блога на едно момиче,което го приемаше,до 6-тия месец без особен ефект с гръцкия,след което е минала на българския вариант и е започнало подобрението... Възможно е да е от натрупването на лекарството,но е възможно българския да дава по-добри резултати,уж се водил по-пречистен.Доколкото разбрах и страничните ефекти били една идея по-малко след като е минала на българския

# 588
Кожният ми каза, че няма разлика в лекарството.

# 589
Аз от началото до сега пия само българския на Рош. Страничните ефекти вече са само за устните. Започвам тия месец и мисля да питам да мина на едно хапче на ден. Нека тези, които са минали през лечението да кажат според тях кой е по- добрия вариант и каква е разликата в дозата Hug

# 590
кой месец ?

# 591
  • everywhere
Здравейте момичета,
Аз вече съм на края на лечението.Вече не ми излизат пъпки,нямам черни точки останаха само белези от стискане,но все още имам червени петна по лицето.Понякога не се виждат много,но има дни в които лицето ми е мнооого червено не знам на какво се дължи.Лекарката ми обясни,че всичко ще изчезне,но кога?!Остава ми още един блистер, след което ще отида на преглед.

# 592
Здр cattle тези белези от стискане като червени точици ли са и дали ще изчезнат

# 593
На мен много пъпки ми се появяват от слънцезащитния крем, който използвам на La Roche Possay +50 беше май

# 594
аз използвам на авен 50+ и съм доволна твоят трудно ли се разнася стои ли бяло лицето

# 595
аз използвам на авен 50+ и съм доволна твоят трудно ли се разнася стои ли бяло лицето
Мне и за двете ии аз спрях да нося ко ш си цапам лицето с допълнителни неща вече не нося от 1 месец слънце защита

# 596
Здравейте момичета,
Аз вече съм на края на лечението.Вече не ми излизат пъпки,нямам черни точки останаха само белези от стискане,но все още имам червени петна по лицето.Понякога не се виждат много,но има дни в които лицето ми е мнооого червено не знам на какво се дължи.Лекарката ми обясни,че всичко ще изчезне,но кога?!Остава ми още един блистер, след което ще отида на преглед.
Може ли да споделиш колко месеца и на каква доза е било лечението?

# 597
  • everywhere
Лечението ми беше 4 месеца 2х20мг и последния пети месец по 20мг на ден.А относно белезите да ,червени са от стискане на пъпките. Надявам се да изчезнат

# 598
А кога спряха напълно да ти излизат пъпки/

# 599
  • everywhere
Първите два месеца не исках да се поглеждам в огледалото нямаше място,където да няма пъпка.Към края на първия месец спряха да ми излизат черни точки,а самите пъпките чак след третия.

Общи условия

Активация на акаунт