АКНЕ И РОАКУТАН - 2 тема

• 140 717
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Каква е връзката между хидратиращия крем и влошаването, не разбрах....? Защо хидратиращият крем ще води до влошаване?

# 271
Може и да няма връзка между изпъпчването и хидратиращия, а да е чиста случайност. Започнах отново да се мажа с хидратиращия и засега всичко е наред, иначе много ми се бели кожата Sad За един месец ефекта е поразителен, чак не мога да повярвам. Тези хапчета са вълшебни наистина...

# 272
Може и да няма връзка между изпъпчването и хидратиращия, а да е чиста случайност. Започнах отново да се мажа с хидратиращия и засега всичко е наред, иначе много ми се бели кожата Sad За един месец ефекта е поразителен, чак не мога да повярвам. Тези хапчета са вълшебни наистина...
А спрямо това опъпчване, което каза, че се е появило при теб на втората седмица, мина ли или е все още така?  Thinking

# 273
Здравейте аз започвам 2ри месец за сега като странични ефекти само суха кожа устата ми е много напукана няма влошение но и няма подобрение пия по едно хапче на ден сега лекаря ще ми вдигне дозата не знам колко време ще го пия още не е определил но се надявам това да помогне той ми гарантира че ще помогне каза  че при всички който е лекувал е помогнало но прочетох че на доста хора не е помогнало лекарството

# 274
Някой може ли да ми каже дали петната ще минат от лекарството защото по скоро те са повече

# 275
И аз това се чудя , Вече съм 2 месеца и 15 дена все още ми излизат по малко пъпки .. Но аз започнах лечение в много тежко акне по лицето ..

# 276
Роакутан не лекува пигментация, дори до известна степен прави обратното по време на лечението. От лекарството кожата се изтънява, което прави петната още по видими. На мен лечението ми приключи преди малко повече от 3 месеца, и все още имам няколко упорити петна, които са вече на по 9 месеца... Всичко е индивидуално, но бъдете търпеливи, изкарайте лечението, за да се разреши самият проблем с акнето (дано завинаги) и след това, кожата ще се възстановява с времето и петната ще изчезват. Не се излагайте на слънце, слагайте висок фактор, и така.

# 277
Ти в каква доза го пи и тежко ли акне си имал ?

# 278
Дано помогне защото просто не знам какво да права доктора ми дава големи надежди но като чета на доста хора не е помогнало лекарството или е било времено подобрение

# 279
Пих го 6 месеца - 40/30/30/20/20/20... Според мен беше тежко, дерматоложката ми казваше, че е леко, но имах акне от 6 години, на периоди е било много зле, подобрявало се е и така.. но упорито.

# 280
Georgi а сега след лечението излизат ли ви пъпки

# 281
Да ви попитам понеже по време на лечението ми забраниха да тренирам имало опасност да скъсам сухожилие аз се занимавам с фитнес това ще го рискувам но имали някаква опасно фитнеса да повлияе на лекарството според вас

# 282
Моята лекарка не ми е казвала нищо за тренировки, което естествено може да е нейна грешка, но аз не мисля да спирам тренировки за цяла година  Shocked Не знам за тази опасност със скъсване на сухожилие, но към страничните ефекти бяха отбелязани болки в ставите и в мускулите, както един от тук присъстващите във форума сподели, че са му се появили след втората седмица и е спрял фитнес, защото го болели ръцете и гърдите. Днес правя 2 седмици и за сега имам много здраво напукани устни и се надявам да не ми се появява този проблем със ставите и мускулите, за да продължа да тренирам. Все пак при всеки е индивидуално.

# 283
И мен ме предупредиха че може да имам болки в ставите и мусколите но при мен такива проблеми няма а аз започвам 2ри месец дано до края на лечението да е така защото и аз не мисля да спирам с тренировките

# 284
Като цяло за сега съм много доволен от резултата, пъпки като цяло не ми излизат, може да се появи някоя мъничка, но буквално все едно е нищо и изчезва след 2 дена... Омазняването се върна още първия месец след като го спрях, но не е до такава степен както беше преди. Имам останали неравности по кожата, които ще третирам есента и така. За тренировките, усещах лека болка в мускулите първите 2 месеца, после мина, и си тренирах, но не много усилено. Знам че не е хубаво да се пренатоварваш супер много, но не виждам защо да се спират тренировките..
В началото иначе на първия и втория месец ми се беше влошило акнето, но 3тия месец вече спряха да ми излизат пъпки.

Общи условия

Активация на акаунт