На пазар във Варна - 28

• 42 513
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Търся рокля за кръщене на момиченце на година и половина - обиколих моловете, но нищо не харесах.
Други идеи?   bouquet

# 571
  • Варна
Никой ли не е виждал отворени на пръстите кроксчета Rolling Eyes
Вчера купих такива на пазар Чаталджа. Една голяма барака вътре в средата на пазара. Не са оригинални, 7 лв. са само, но не са лоши. Има разни номера, не знам какво ти трябва, но виж там ако не си намерила вече.
Мерси много. Peace
Аз бях минавала оттам преди време и нямаше.Явно са заредили.Ще ида да проверя Simple Smile

# 572
  • На брега на морето
Търся рокля за кръщене на момиченце на година и половина - обиколих моловете, но нищо не харесах.
Други идеи?   bouquet

Като тръгнеш от Винса към Севастопол от лявата страна мисля някъде преди Годзила има нов магазин за детски дрешки. Миналата седмица имаше 3-4 модела такива ролки.

# 573
  • Варна
Здравейте!
Необходим ми е обущар за смяна капачета на токчета в района на пазар Чаталджа, но никъде не видях.
Ако се сеща някой, моля да ми пише!

Сърдечно благодаря!

# 574
Здравейте!
Необходим ми е обущар за смяна капачета на токчета в района на пазар Чаталджа, но никъде не видях.
Ако се сеща някой, моля да ми пише!

Сърдечно благодаря!

Обущар на Чаталджа има  близо  до сфетофара на Чаталджа.На  ъгъла има  една  банка(мисля,че  е ДСК),до нея има едно заведение,и малко след  заведението е  обущаря Peace

# 575
Момичета къде  има  магазини Рая,освен  до Метро и на Цар Освободител?

# 576
  • Варна
Зад Макдрайв, под дългия блок, който е успореден на улица Отец Пайсий. Има банка, детската кухня е там и на ъгъла е Рая.

# 577
Зад Макдрайв, под дългия блок, който е успореден на улица Отец Пайсий. Има банка, детската кухня е там и на ъгъла е Рая.
Благодаря Peace

# 578
  • ride my bike...
Mисля че има и зад ОМВ на гарата.

# 579
И на ул. Радост има магазини Рая - детски и бебешки.

# 580
Ей страшни сте!Много ви благодаря за инфото newsm51

# 581
  • Нейде из лудите гори...

В Mams and Me също има  Wink

# 582

http://www.rayatoys.com/about.php

# 583
Знаете ли дали има народни танци за възрастни в читалище  "Отец Паисий" / Маяковски и как се казва групата?

# 584
Някой да знае на коя бензиностанция ОМВ има още от саковете, които се предлагат с точки?
Мъжът ми каза, че на всички ОМВ ги има. От фирмата си зареждат служебните автомобили там и тази вечер ми каза, че имаме две пълни картончета и ще вземем и ние сак и нещо друго сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт