На пазар във Варна - 28

• 42 511
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Здравейте! Някой може ли да каже магазин за хубави и качествени плажни кърпи в района на Чаталджа, Спортна зала?

# 586
Здравейте , случайно да знаете къде във Варна мога да намеря кинкалерия ? Търся си дантела (еластична )на метър . =]

# 587
  • Варна
Здравейте , случайно да знаете къде във Варна мога да намеря кинкалерия ? Търся си дантела (еластична )на метър . =]
В подлеза до Македонски дом.

# 588
  • ride my bike...
кинкалерия има и на ул. Роза

# 589
И в района на Колхозен мога да посоча 2 кинкалерии  Peace

# 590
Момичета помагайте!Трябва ми  голям кош за  играчки!Няма значение дали  е пластмасов или от плат!Важното  е цената да  е достъпна!Виждали ли сте някъде>? Simple Smile

# 591
Ами в Джъмбо не може да няма  Peace

# 592
ю

И какви са  им цените  там?

# 593
ю

Е, как мога да знам  newsm78 - то по принцип има най-различни размери, материи и материали ... трябва да отидеш на място или утре звънни на информация в Джъмбо и поискай някаква такава ориентировъчна информация  Peace

# 594
ю

Е, как мога да знам  newsm78 - то по принцип има най-различни размери, материи и материали ... трябва да отидеш на място или утре звънни на информация в Джъмбо и поискай някаква такава ориентировъчна информация  Peace

Е  добре  де  само попитах,след  като се  включвате   и пишете,предположих,че  може да сте ориентирани.Благодаря  все  пак

# 595
  • ride my bike...
Днес гледах от плат в магазин Шихо на червения площад. Като разни животинки
нещо подобно
http://www.pumpal.net/product-3031-%D0%9C%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B … D0%BF%D1%83%D1%85
Цена 4 лв май.. newsm78

# 596
Цирк Балкански пак са във Варна - някой да знае от колко часа са представленията и цените на билетите  ?

# 597
Някой да знае на коя бензиностанция ОМВ има още от саковете, които се предлагат с точки?
Мъжът ми каза, че на всички ОМВ ги има. От фирмата си зареждат служебните автомобили там и тази вечер ми каза, че имаме две пълни картончета и ще вземем и ние сак и нещо друго сигурно.

Благодаря!
Защото моят мъж тъкмо събра точки и се оказа на една от бензиностанциите, че свършили и реших, че вече са изчерпани.Ще го накарам да потърси пак.

# 598
  • Нейде из лудите гори...
Цирк Балкански пак са във Варна - някой да знае от колко часа са представленията и цените на билетите  ?
http://www.circus-balkanski.com/program/tickets
Предполагам цените са актуални, а представленията аналогични 17 и 20ч.

Ще се радвам, ако някой се включи от първа ръка с "прясна" информация, че ми се иска да заведем малката  Whistling

# 599
Супер ! Балкански за мен са най-добрите Simple Smile Някой знае ли колко време продължава представлението?  Мисля, че на порасналото ни бебе ще й е интересно, стига да не е мнооогооо дълго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт