На пазар във Варна - 28

• 42 505
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Днес гледах от плат в магазин Шихо на червения площад. Като разни животинки
нещо подобно
http://www.pumpal.net/product-3031-%D0%9C%D0%BE%D1%8F%D1%82%D0%B … D0%BF%D1%83%D1%85
Цена 4 лв май.. newsm78

Благодаря!И ми е  близко Peace

# 601
Някъде видяхте плакат ли за цирк Балкански, че в сайта им пише че са в Бургас от 13 юни до 13 юли.  Дали е актуална информацията не знам. http://www.circus-balkanski.com/calendar

# 602
  • Варна
Някой може ли да ме ориентира откъде мога да купя боя за текстил, черна. Искам да боядисам едни панталони. Някъде около зк Тракия или Колхозен пазар  newsm78

# 603
Някъде видяхте плакат ли за цирк Балкански, че в сайта им пише че са в Бургас от 13 юни до 13 юли.  Дали е актуална информацията не знам. http://www.circus-balkanski.com/calendar
Плакат - не . Но минаваха с колата и правеха реклама - но беше шумно и нищо не чух. Съответно мъжа ми видял , че го вдигат на същото място където беше миналата година.

# 604
Някой може ли да ме ориентира откъде мога да купя боя за текстил, черна. Искам да боядисам едни панталони. Някъде около зк Тракия или Колхозен пазар  newsm78
Бои всякакви цветове / турски / продават на ул. Д-р. Пискюлиев в кинкалерията. Тя се намира в дясна страна на улицата, тръгвайки от бившата рибна борса към пазара / след едни Форнети, които са на ъгъла на улицата / .

# 605
Бои всякакви цветове / турски / продават на ул. Д-р. Пискюлиев в кинкалерията. Тя се намира в дясна страна на улицата, тръгвайки от бившата рибна борса към пазара / след едни Форнети, които са на ъгъла на улицата / .
Кинкалерията, за която пишеш е преместена в подлеза, където Писклюлиев излиза на Хр. Ботев. По друг повод май е споменавана последните страница-две.

# 606
  • Нейде из лудите гори...

Купих от Елитис преди 2 седмици  Peace

# 607
  • Варна
Здравейте!
Необходим ми е обущар за смяна капачета на токчета в района на пазар Чаталджа, но никъде не видях.
Ако се сеща някой, моля да ми пише!

Сърдечно благодаря!

Обущар на Чаталджа има  близо  до сфетофара на Чаталджа.На  ъгъла има  една  банка(мисля,че  е ДСК),до нея има едно заведение,и малко след  заведението е  обущаря Peace

Сърдечно благодаря!
Намерих го!

А сега се сещам - ветеринарна или селскстопанска аптека да знаете къде има?
Трябва да купя Циперметрин 100 ЕК.

Благодаря!

# 608
  • България-Варна
Ветеринарна аптека има на улица Царевец зад завод Дружба.

# 609
Moмичета, търся хладилен техник във Варна. Ползвали ли сте услугите на такъв?

Аграрна аптека има в магазинчетата тоно срещу ХЕИ, на самия бул. Ян Палах се падат, нещо като пазарче е.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 16:39 от red shoe

# 610
Ветеринарна аптека има на улица Царевец зад завод Дружба.

На Колхозен има няколко аграрни аптеки и продават много препарати в тях  Peace

# 611
  • Варна
Цирк Балкански в момента не е с тяхното представление, а е детски цирков фестивал. Деца от 20 страни правят различни номера. Представлението е от 16 до 19ч. цената на билета е 14 лв. за възрастен, за дете под 3г., питах изрично - 3лв. за други  детски възрасти не знам дали има намаление, но не е изключено. Животни няма. Тяхната програма ще е август месец.

Кошове за играчки в Джъмбо - от тези с мрежата и плат, които се сгъват бяха по 4-5-10 лв., а пластмасов с капак - 15лв.

# 612
  • Варна
Момичета, виждали ли сте да се продават някъде дървени каручки за цветя?
Естествено пак се сещам в последния момент, а ми трябва за утре.
Много ще съм ви благодарна   bouquet
Благодаря на всички, които се включиха   bouquet.
Проверих първо в Баумакс, Практикер и Бриколаж - нямаше каручки. Намерих в складовете на зеленчуковата борса - имаше избор, но пък стоките са китайски.

# 613
Цирк Балкански в момента не е с тяхното представление, а е детски цирков фестивал. Деца от 20 страни правят различни номера. Представлението е от 16 до 19ч. цената на билета е 14 лв. за възрастен, за дете под 3г., питах изрично - 3лв. за други  детски възрасти не знам дали има намаление, но не е изключено. Животни няма. Тяхната програма ще е август месец.

Кошове за играчки в Джъмбо - от тези с мрежата и плат, които се сгъват бяха по 4-5-10 лв., а пластмасов с капак - 15лв.

Благодаря за инфото за кошовете Peace

# 614
  • Варна
Привет момичета ,да знаете някоя шивачка която ремонтира трико ?Купих си един бански но не знам къде да дам да ми го отрежат  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт