Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 363
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Лека и от мен, сладурани.

Изпитвам огромен недостиг на сън.

# 31
Искам да кажа нещо.....Емир и Фериха двамата взаимно се унищожаваха и двамата заедно се  изправяха но някак си Емир при една грешна дума на Фериха тя го караше  да пада и тя го вдигаше в случая когато тя замина за 3 години той имаше надежда през тези години или просто се беше вкопчил в Найт и някак си той беше пропаднал и се правеше че живее но когато се появи Фериха на неговия годеж някак си остана без думи.А относно 68,69,70,71 и 72 последно когато ги гледах 2 пакетчета кърпички  използвах и майка на сутрента ме пита какво е станало и като и казах и ме изгледа и си посли че нещо ми хлопа ама съм си много добре.

# 32
  • Още у мъглата ...
Лека на лягащите Hug

Аз ще пощъкам тук още малко, че ми е тъпо от другата тема, в която бяхме със семките  Simple Smile

Ама поне съм ви донесла армаган, там от сувенирния магазин, като са видели нашите ФЕмир на трибуните и веднага се сетили, че пари могат да изкарат, та аз едва-едва успях да се сдобия с един Grinning

Ех, не е много красотно, ама е 2 в 1 - и за двете теми Laughing

# 33
Здравейте!
Аз съм нова. Прегледах няколко теми и много ми харесаха. Чудесни сте!!! Heart Eyes
И колажите са прекрасни. Много съм щастлива, че ви намерих. Grinning

Моля ви за малко помощ. За да гледам сериите, разбрах че трябва да ги изтегля, но линковете на по-рано преведените серии не са активни. Къде мога да ги намеря?

# 34
# 35
Галя, то всички май предизвикваме учудване у близките си с нашето вживяване. Обаче явно тука се събираме една особено порода чувствителни същества, възприемаме, усещаме тая история и тая любов по наш си, общ за темата начин. Гледаме филма с наш, особен поглед. То сериалчето се харесва на всички, дето го гледат, почти...
А по повод Емко, мога само да кажа, че беше длъжен да усети сериозността, с която Ферито му зададе последния въпрос. И той го усети, разбра, че тя е на ръба. И затова взе решение да се откаже от Найт, но закъсня да й го каже.

# 36
Здравейте!
Аз съм нова. Прегледах няколко теми и много ми харесаха. Чудесни сте!!! Heart Eyes
И колажите са прекрасни. Много съм щастлива, че ви намерих. Grinning

Моля ви за малко помощ. За да гледам сериите, разбрах че трябва да ги изтегля, но линковете на по-рано преведените серии не са активни. Къде мога да ги намеря?

Добре дошла Hugв дата бг ги има Peace

Габи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 37
Tanitka00, привет! Не си ли го гледала още в ютюб, вярно там е без превод  newsm78Докъде си?

# 38
Неви Laughingкъде видя красота в Едже #Crazy

# 39
 smile3501 РЕНКАааа!!!smile3501

newsm10 Ирка!!! newsm10

Flowers Bouquet Наде! Flowers Bouquet

# 40
Емир и не се изказа точно и правилно в 1 изречение и за това беше не разбран и за това тя не до изслуша  разговора.А и той сам си е виновен тази негова амбиция,его и някака си не вижда какво причинява на жена си тъй като той виждаше че тя не е като останалите момичета и не е като майка му така че той сам трябваше да се осъзнае и заради това изгубиха 3 години и след това имаха 10 дена за да са щастливи.

# 41
Надуфче, Едже хич, ама момичето Ямур не беше грозно, хубавичка беше, признай си. Обаче като актриса - под нулата, ама връзки явно, щото и в другия сериал по Шоу участваше, третостепенна роля ли беше...
Само как си кривеше лицето, така и не разбрах защо. Абе не е лесна работа актьорлъкът...

# 42
  • Още у мъглата ...
Опс, малко омазах края на другата тема, риплейнах без да видя, че вече е сложен края Embarassed

Чакай да се опитам да се реванширам

и

Ха дано да ми простите Grinning

# 43
Надуфче, Едже хич, ама момичето Ямур не беше грозно, хубавичка беше, признай си. Обаче като актриса - под нулата, ама връзки явно, щото и в другия сериал по Шоу участваше, третостепенна роля ли беше...
Само как си кривеше лицето, така и не разбрах защо. Абе не е лесна работа актьорлъкът...
Е те заради това ми е грозна Sickако не го прави е симпатична ама тя почти през цялото време е с накривени джуки Mr. Greenа като актриса smile3505

Булка честити гащи Heart Eyes

# 44
  • Още у мъглата ...

Ех, Релаксче, ако не друго, поне да си облечеш Гришко, честито да ти е и със здраве да си го носиш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт