Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 461
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • Още у мъглата ...
Габи при мен са тези Heart Eyes
Скрит текст:
Знаем, знаем Grinning

petgab Laughingби ли била по точна че ние сме от новите и не вдеваме newsm78 Mr. Green
 Joy Joy Joy

# 241
Хайде, ракиено време дойде Wink

Скрит текст:

Ето това си е приказка ... hahaha hahaha hahaha
Звезде,Габи,  wavey
Скрит текст:
[/b]

# 242
  • У Диспансера ...♥♥♥
как може тоя Емир/Ча/ да е толкова хубав бе  Heart Eyes
Ами кой та е излъгал Joy Joy

# 243
  • Още у мъглата ...
Петрова Hug
Е, друго си е и мезенце, то това сигурно е любимата селска салата на Емко newsm47

# 244
как може тоя Емир/Ча/ да е толкова хубав бе  Heart Eyes
Ами кой та е излъгал Joy Joy
И аз това питам ooooh!

# 245
Благодарности на всички работели за новия епизод   bouquet   Hug

# 246
  • Варненска клюкарка
Момичета, аз доколкото знам Джейда Гюненч и Диренч Аксой са две различни жени. Първата е заварена дъщеря на шефа, и е към 33-34 годишна, а втората му е ориджинъл щерка на Аксой и е към 30 годишна, а нашия е овършал и двете  Mr. Green
В таксито е Диренч, а има и един клип с Джейда- бяха слезли от някаква кола и Ч хукна да бяга и да се спасява от журналята, които го погнаха и май влезе в някакъв бар или хотел, а мадамата се чудеше кой път да хване  hahaha и се луташе напред-назад по улицата...

пп. Много благодаря за новата серия- в момента я тегля  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 20:31 от Беллора

# 247
Момичета, аз доколкото знам Джейда Гюненч и Диренч Аксой са две различни жени. Първата е заварена дъщеря на шефа, и е към 33-34 годишна, а втората му е ориджинъл щерка на Аксой и е към 30 годишна, а нашия е овършал и двете  Mr. Green
Жалко че няма и друга щерка тоя Laughing

# 248
Убава работа   Joy Joy Joy

# 249
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той пък ненаситник,как може такова нещо,подкарал ги наред,а те едни красавици гледам,тъкмо негов тип са Mr. Green И аз като по-нова искам да попитам,какво стана с тези епизоди бе,хади по-бържи,какво е това мотане,тагадък,тагадък,като охлювите Mr. Green

# 250
Той пък ненаситник,как може такова нещо,подкарал ги наред,а те едни красавици гледам,тъкмо негов тип са Mr. Green И аз като по-нова искам да попитам,какво стана с тези епизоди бе,хади по-бържи,какво е това мотане,тагадък,тагадък,като охлювите Mr. Green
Joy Joy :35; Мъж ми вика стига се смя като откачена ама що като ти си си Mr. Green

# 251
  • в подножието на планината
И аз да се включа в мрънкането за епизодите като една от най - новичките... Mr. Green Joy

С  една дума Чаги е овършал къде що има грозотия на снимачната площадка... Sick

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 20:41 от ild7210

# 252
И аз да се включа в мрънкането за епизодите като една от най - новичките... Mr. Green Joy
А така дано ни отразят Mr. Green

# 253
  • Sofia
Joy Joy :35; Мъж ми вика стига се смя като откачена ама що като ти си си Mr. Green
Joy Joy Joy
аз затова вече наум си се смея  Joy,ама като не издържа,и мене така ме нареждат

# 254

Нещо пускано много пъти ,ама... txtloves

Звезде, то за нас по-убава от Хазалчето нема... smile3533

Общи условия

Активация на акаунт