Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 563
  • 749
  •   1
Отговори
# 270

Никакви такива...Джейда,Мейда...това си е истината  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
[/b]
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 271
Ами работя аз по доктората, ама изскачат непрекъснато нови факти - като тая кака снощи дето я постнах и се налага да преправям  Mr. Green

Сега чета назад и видях епизода - БЛАГОДАРЯ! на момичетата за труда и желанието!  bouquet  bouquet
Неви, коя кака? Нали си лягам вечер преди Вас с кокошките, та не съм разбрала. Rolling Eyes

# 272
елексирче от Емир
Скрит текст:

# 273
Петрова, благодаря,приятелко!Всички колажи ,които пускаме са хубави...всеки има различно виждане,слага различни снимки и става забавно!

Какви хокеистчета имаме...Хазалчето тренира за Форма под зоркото око на Ча,защото са световно известни и не трябва да се илагат...  hahaha hahaha hahaha

# 274
Ооо Сис,много добро елексирче,ще си взема по едно  newsm24

Ирка,Снежи,много добри колажи правите.Браво на вас  Hug

# 275
  • Варненска клюкарка
Добър вечер на всички! Добре ви заварвам, както винаги - с екстра настроение!

Само искам да вметна, че има грешка тука някаква - Джейда Гюненч не е никаква дъщеря на Аксой - служителка е в Медяпъм и е на 34 г., доведена дъщеря е Диренч.
А кого е овършал Чаги е отделна работа - аз правя докторат по тая тема Mr. Green

JoyС нетърпение го очаквам доктората.
Абе и аз знам, че има една доведена дъщеря, изведнъж станаха две, че може и три и се опетлях. Embarassed

Ох, седя и се хиля тука...и аз с нетърпение го чакам доктората Joy Joy Joy
И двете мадами са на служба при татенцето, а Диренч писах по-назад я има в една сцена в 47-ма серия.

# 276
Наде, някаква треторязрядна актриса Пелин Руя някаква, чакай ето
http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoyla-yakalanan-guzel-esr … -erola-cikti.html
Миналата година били излезли заедно от някакво кафене - и айдееее - севгилита
Новината е, че тая кака участвала наскоро в шоу-програма за булки, ама не я избрали и бързо приключила с участието. Тя всъщност преди това имала 100 години друго гадже, ама за 5те минути с Чаги се хванаха, новина да става, тю.

# 277
Добър вечер, дами Simple Smile

Каква приятна изненада с преведеният епизод!

Огромно благодаря на момичетата, положили своят труд за да му се наслаждаваме.  Hug

Мрън, мрън, мрън ...... за следвашите ( любимите ми ) епизоди  Wink Нямам търпение, независимо, че знам реда, порядките и вече установеното статукво в темата.  Hug

Потапям се в 35 епизод.

Следват 36 - 39   newsm44

Хубава вечер от мен Simple Smile

# 278
Вани! wavey
Неви, к'ви каки,к'ви 5 лева ...нищо не съм видяла снощи  newsm78 Светни ме  Praynig
Този колаж е от фейса,ама е доста циничен...Емко убива хлебарки...Миленче, не гледай  Praynig
Скрит текст:
[/b]

# 279
Наде, някаква треторязрядна актриса Пелин Руя някаква, чакай ето
http://www.medyanindibi.com/cagatay-ulusoyla-yakalanan-guzel-esr … -erola-cikti.html
Миналата година били излезли заедно от някакво кафене - и айдееее - севгилита
Новината е, че тая кака участвала наскоро в шоу-програма за булки, ама не я избрали и бързо приключила с участието. Тя всъщност преди това имала 100 години друго гадже, ама за 5те минути с Чаги се хванаха, новина да става, тю.
Охххх, Неви, с тази ли е излизал Чаги!? Rolling EyesБраво на момчето, широк спектър от приятелки има.....ааааайде спирам, че ми идва да напиша нещо, а не бива. Rolling Eyes

# 280
Здрасти Беллора! Всъщност излиза, че като се загаджили Ча и Джейда Г., тя напуска АФК, щото нали тя му беше някакъв продуцент нещо си и на нейното място идва Диренч Аксой - да изпълнява нейните функции.
За протокола държа да отбележа, че по това време Чаги беше на върха на славата си. Даже в тоалетната го преследваха каките/ще ви пусна статийката за това после/, а само веднъж го ловнаха с Джейда Г. и то на обяд със Селин абла. Най-много Селин натвърдяше, че имат връзка. Даже на рождения си ден пусна в туитър една снимка на букетче и писа - от милите ми Джейда и Чаатай. Гадина. Чаги никога не потвръди тая връзка. Напротив-казваше, да не се вярва на нищо, което не е казал лично.
Имаше нещо гнило в тая Дания Mr. Green Мога сто страници да изпиша...нейсе

# 281
Ирка, мезето беше за ракията. Твоите ястия се приготвят по-бавно, защото са по-сложни. Вече са готови.
Скрит текст:

# 282
Релакс килотите ти къртят, боже! И Армани би ти завидял Joy
Medeia_m  wavey

Снежи, не ти трябва да гледаш, тия непрекъснати тъпотии за Хазал и Чаги са плод на липсата на новини и адски ме нервят.
Помисли си само - докато снимаха АФК - все имаха гаджета - а сега са си сами, чудно защо ли newsm78
А Чаги разкара и Селин, пак не разбрах защо, явно я беше разкарал преди случката с наркотиците newsm78

# 283
Ирка, мезето беше за ракията. Твоите ястия се приготвят по-бавно, защото са по-сложни. Вече са готови.
Скрит текст:

Ох...отивам да хапна,че ми обострихте апетита  Hug hahaha hahaha hahaha

Прекрасна е  Hug

Неви, знаеш,че сме го коментирали много пъти и...вярваме в Хазатай!

# 284
  • Sofia
Снежи  Hug
ей с тоя хокеен колаж,шъ вземе и мъж ми да стане фен на филма и тогава я втасахме Mr. Green Joy  

Общи условия

Активация на акаунт