Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 450
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Манка, аз нямам акаунт в туитър, гледам си през компа. Обаче, ако я следваш Дениз и си възобнови акаунта, ще ти се появи ли newsm78. Щот бая се зачудих кво става, както казах, тя е от активните.

# 421
# 422
Jane 2013, подхващаш любимата ми тема за Капитана. Снощи писах, че дълго време бях за Ферилент, щото левент я подкрепяше заради самата нея, дори да не одобряваше какво мисли и върши.
Да не говорим, че когато осъзна, че е влюбен и тя е търсената жена, прекрати отношенията си с всички еднодневки, въпреки, че нямаше надежда. Беше верен на любовта си дори когато Фери се омъжи за Емко.
Според мен той я усети от момента, в който я видя. Но не го разбра веднага. Обаче всеки път тя като отидеше на яхтата, той хлътваше все по-дълбоко.
Peace
И аз ги харесвам и бях за Ферилент, особено Емир като ме ядосваше в 60,61, 62 епизоди, като цяло Каптана ми е любимец, има стил, изтънчен, ненатрапващ се , но силен играч и силно влюбен,много ме кефеше, всичко бе на място -визия, жестове, думи, поведение, абе пич и заслужанаше голамата любов, ама се влюби в неподходящата жена, която обичаше друг, и въпреки че беше наясно, че няма шанс, винаги бе до нея, не я предаде никога

# 423
Снежи, нямаш грижа, аз вече си промених мнението, само Хазатай разбира се.
Не знам обаче, ако решат със Серенай да го спрягат как шъ бъде newsm78 СереЧа ли  Joy Joy

# 424
  • Sofia
Jane 2013, подхващаш любимата ми тема за Капитана. Снощи писах, че дълго време бях за Ферилент, щото левент я подкрепяше заради самата нея, дори да не одобряваше какво мисли и върши.
Да не говорим, че когато осъзна, че е влюбен и тя е търсената жена, прекрати отношенията си с всички еднодневки, въпреки, че нямаше надежда. Беше верен на любовта си дори когато Фери се омъжи за Емко.
Според мен той я усети от момента, в който я видя. Но не го разбра веднага. Обаче всеки път тя като отидеше на яхтата, той хлътваше все по-дълбоко.
+1
Неви,абсолютно съм съгласна,че  от самото начало се породи нещо в него,но тогава още не си даваше сметка

# 425
Jane2013, мисля като теб - Капитана имаше от всичко и на място. Евала затова, че избра да изживее голямата си любов, макар и несподелена, вместо да се залъгва със сурогати.
Хареса ми в 67 какво каза за щастието и нещастието. А направо ми разби сърцето при разговора с Ханде, тя като го попита дали знае, че Фери и Емир са говорили. Погледът му беше - да те разплаче...

# 426
  • Още у мъглата ...
Я, Hot News на първа корица  Twisted Evil

# 427
Tanitka00, привет. Не се ядосвай, ако не намериш веднага всичко с превод. Все пак пробвай да изгледаш и някои в ютюб, готините моменти си личат. А и скоро ще имаме още преведени  Peace

# 428
Габи, стига бе  Joy Joy Удар шъ получа. Мистър "Свят"...

# 429
Лека нощ. smile3524

# 430
  • Под Сините камъни
Не знам обаче, ако решат със Серенай да го спрягат как шъ бъде newsm78 СереЧа ли  Joy Joy
Скрит текст:
ЧаСере.Ох хвана ме лигата

# 431
Лека нощ и от мен , айде мъжете да ви вдигат и към леглата Mr. Green

# 432
  • Още у мъглата ...

СереЧа е много благозвучно newsm12

# 433
Петрова, къде тръгна, таман събота стана, аййй
Лека!

# 434
Евита, лека, щом сте изморени и утре е ден.

Общи условия

Активация на акаунт