Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 454
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Jane2013, мисля като теб - Капитана имаше от всичко и на място. Евала затова, че избра да изживее голямата си любов, макар и несподелена, вместо да се залъгва със сурогати.
Хареса ми в 67 какво каза за щастието и нещастието. А направо ми разби сърцето при разговора с Ханде, тя като го попита дали знае, че Фери и Емир са говорили. Погледът му беше - да те разплаче...
Е това беше страхотно изпълнение, много истинско, Хандето го провокира, но той железен, много ме изкефи как и отговори. Разбира се, че Емир и Ферия -Хазал и Ча, са ми на сърцето, нито една двойка не ме е развълнувала така, такава магия е няма.
Пожелавам ви слънчев уикенд, и фемирски сънища

# 436
  • Под Сините камъни
Лека нощ и от мен , айде мъжете да ви вдигат и към леглата Mr. Green
Скрит текст:
Ааа че той моя отдавна спи.Отивам да го събудя за да ме пренесе до леглото  Mr. Green
Лека на лягащите  Hug

# 437
Жана, те гъркините го Боготворят, а какви колажи му правят с пеперудки, сърчица и тем подобни.
да и това видях Joy Joy Joy Joy Joy

# 438
  • Още у мъглата ...
Лека, Петрова Hug Евита Hug

# 439
Ау , че лошо гледа Ча

# 440
  • Sofia
Лека на лягащите и от мен Hug

Много рано се предадохте тая вечер

# 441
Момичета, наскоро четох в турския нет, че според съседите, в резултат на турските сериали, турският език е изместил италианския от второто място в техните университети, представяте ли си.

А я да бъзна Надуфчето - спрягаха Кенан/Езел, че е любовник на някаква гръцка депутатка миналото лято Mr. Green

# 442
# 443

Рени, Ирка,  Hug newsm51  love001
Както казва Надето, наистина оставаме безмълвни пред красотата, сътворена от вас.  smile3501 newsm10 newsm51
Прекрасни колажи!   bouquet
Два дена ме нямаше и затова се вписвам в темата едва на тази страница.
Моите големи благодарности за поредния преведен епизод и към всички, заели се с тази нелека задача.  Hug Hug Hug
И божур от мен за вас в настъпващото време на божурите.   bouquet
Рали

# 444
Къде се пипаш ей

Корай спиии

Хапваме си

Скукаааа

Стига толкова Ча , че Бу ша ревнува Mr. Green

# 445
Рали, радвам се да те "видя". Тез божури ги обожавам.

# 446
  • София
Добър вечер на всички  Hug Hug Hug Аз сега си идвам от тръстиката  ooooh!
Нещо  да съм изпуснала?  Mr. Green

# 447
  • Sofia
Момичета, наскоро четох в турския нет, че според съседите, в резултат на турските сериали, турският език е изместил италианския от второто място в техните университети, представяте ли си.

А я да бъзна Надуфчето - спрягаха Кенан/Езел, че е любовник на някаква гръцка депутатка миналото лято Mr. Green

Бъзни я,бъзни я,ама и тя изчезна нанякъде

# 448
Рая  wavey

Avi, май всички са петъчно изморени и си лягат рано Sad

# 449
Я, Hot News на първа корица  Twisted Evil

doh

Момичета,  Hug
Изгледах 35 епизод и  newsm45, каквато съм ревла  Mr. Green
Направи ми впечатление в началото Емко като отиде в унито, спря колата пред входа, а като подпали моторетката заради Левент, се качи в колата откъм кафенето под стълбите. Кой ли му премести колата  newsm78? Има доста гафове в заснемането, вече няколко ми правят впечатление  Mr. Green
Знаете ли, единствената актриса, която ми стои много изкуствена, е тази изграеща Лара  newsm78

Тези гръцки фенки много напористи и нахални, ама Чаги колкото и да няма вкус ми се струва, че нямат шанс  Mr. Green, вижте ние сме друга работа  Joy

Снежи, нямаш грижа, аз вече си промених мнението, само Хазатай разбира се.
Не знам обаче, ако решат със Серенай да го спрягат как шъ бъде newsm78 СереЧа ли  Joy Joy
Скрит текст:
ЧаСере.Ох хвана ме лигата
Чагито няма да прости и на нея, тя може да не ни е лицеприятна, но е по-хубава от севгелитата му, с които го спрягат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт