Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 382
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
хияч даже не съм го и гледала още а 1-вата или 2-рата серия го спрях ,а и Берен не ми харесваше там,тя излъява класа и да ми я слагат беднячка не отива

За Фатмето говориш нали...и аз така на мъка изгледах първия сезон много се измъчих въпреки,че много харесвам Берен.  Peace
Аз бях решила да му дам шанс и по едно време ми стана интересен. Но после както казах стана скука.  Rolling Eyes
А за Берен и аз мисля, че не й отиваше тази роля, особено след като бях свикнала да я гледам като властната и богата Бихтер.
А на Хазалчето и ролята на Нихал й отиваше, а най й пасна ролята на Фериха.  Heart Eyes

# 706
хияч даже не съм го и гледала още а 1-вата или 2-рата серия го спрях ,а и Берен не ми харесваше там,тя излъява класа и да ми я слагат беднячка не отива

За Фатмето говориш нали...и аз така на мъка изгледах първия сезон много се измъчих въпреки,че много харесвам Берен.  Peace

Аз го гледах Пепел от рози ама само заради Мустафа Mr. Green

# 707
Ау какъв поглед вади Ча Twisted Evil и мускули показва човека

Абе тоз черен ц*ган кой беше

# 708
кой аз ли бе Ирче нали писах за теб преди няколко страници ааааа не така с лошо  Naughty

# 709
кой аз ли бе Ирче нали писах за теб преди няколко страници ааааа не така с лошо  Naughty

Верче само аз те обичам мило  Hug Mr. Green ние с тебе сме млечни сестри да знаеш

пият по време на работа аааа , как може

# 710

Аз го гледах Пепел от рози ама само заради Мустафа Mr. Green
Ауууу тоя пък щях да го убия LaughingАз го гледах сериала докато тоз се гътна Mr. Green и последния Peace

Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718742.new#new

# 711
  • Още у мъглата ...
Ренка,защо се бъзикаш с моя отбор,ние с мъжо затова се взехме,че и двамата от ЦСКА,иначе щях да го отсвиря на мига Mr. Green Влъх,без да питаш и ти за мен,как не те е срам,ама веднага да се засрамиш Mr. GreenГаби,мен пък хич не ми обръщат внимание и на ей ме оплаках се Mr. Green

Ирка Hug и аз съм от ЦСКА Grinning
Ей го и ще си бием Grinning
Ми като са си взели тоз Гонзо, така е, той е стара "лИбоФ" на ЦСКА-то  newsm48

Глей, кви хора, да вземате да обръщате внимание, хей Grinning #2gunfire

# 712
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох Габи за Мико smile3501 smile3501 Аз ми хареса 1001 нощи,Забранения Плод също,но не чак да ми е любим,Рошльото и мен ме отказа от филма,и като двойка бяха  Sick От всички,които съм гледала си остава АФК,никой не ме е привличал толкова много,а за главния актьор да не споменавам изобщо,и като двойка да ме накарат да повярвам,че наистина се обичат толкова много,няма такъв сериал друг за мен Heart Eyes Heart Eyes

# 713
и ти не ме обичаш знам аз,само заради Бу ми прайш мили очи  ooooh!

# 714
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

А на Хазалчето и ролята на Нихал й отиваше, а най й пасна ролята на Фериха.  Heart Eyes

Да определено Хазал и отива най-много ролята на Фериха много по добре от Нихал там грам не я харесвах.

А за Мустафа
хахах определено е симпатяга ама се справя по добре в новия филм на Тюба от колкото в скучната Фатма... Peace

# 715
Голичак аууууу ела писе ела

начи какво е това нещо , Хазалчето много дребна му идва на Ча , аз съм 170см тъкмо един за друг сме Mr. Green

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аууууу аз нещо съм изтървала,бреее пропуск Blush Веднага се засрамвам аз тогава smile3534

# 717
  • Още у мъглата ...

пият по време на работа аааа , как може

А това с вдигната коса отдясно на Чаги, Хазалка ли е? newsm78
Брей, като че ли с метър ходят и мерят да не са по-близо един до друг от 2 метра smile3515

# 718
и ти не ме обичаш знам аз,само заради Бу ми прайш мили очи  ooooh!
Иииииии  smile3544 тези думи ти ли ги написа , днес да не слънчаса на работа , с морска вода ли се нагълта....аз така да държа на теб , последната си капка кръв ще дам(в този ред на мисли съм 0 , тъй че няма страшно нали тя дава на всички) ти ми заби ножа....

# 719

А този сериал "Ангел Пазител" не е ли старичък?  newsm78 Много не ми се вижда подходящ за есенния праймтайм, но БТВ си решават.

Сериала, който гласят да замести ОС е "Ангели пазители" /Melekler Korusun/   Peace , а не "Ангел пазител" /Genco/

Общи условия

Активация на акаунт