Бебо никак не иска навън! А вътре - цял ден на ръце..

• 3 050
  • 29
  •   1
Отговори
Момичетааа голям проблем е излизането навън... Нито на ръце, нито количка.... - Нищоооо! На 2 месеца е малкия ми бебок ии като цяло дори и вътре да е иска да го гушкаме и дундуркаме така заспива в ръцете ни и така цяяяяял ден (поне вечер си спи в креватчето без проблем).. но навън нищоо не помага нищоо.... Дали с времето ще мине ..... Многоо ще се радвам за ваши мнения и съветии...  Hug
[Съжалявам ако има вече такава тема]

# 1
  • BG
Все някога ще отмине... Laughing Много те успокоих обаче!  ooooh!
Не знам какво не му харесва на бебчо - дали не му е прекалено шумно или прекалено светло?
Защо не опиташ да го извеждаш за по 5-10 минутки на терасата (или двора, ако сте в къща), за да свиква полека-лека? Невъзможно е да си стоите вкъщи в това време, лято идва!

П.П. Сега прочетох в другата тема, че малкото е с много чувствителна кожа. Да не би да го дразни слънцето? Защо не се консултираш пак с дерматолог? Предполагам го мажеш със слънцезащитно!

# 2
Ох, и ние бяхме така. Е навън мируваше де  Laughing Но вкъщи само на ръце заспиваше, а в момента в който я оставя в леглото и вече беше будна. Само вечер си спеше в леглото. Ами отмина, след 3-тия месец си заспиваше сама, занимаваше се, беше най-кроткото бебе на света. До 8-мия месец, когато започнаха да я мъчат зъби и е голямо мрънкало  Whistling
Предполагам е просто период при вас, който ще отмине, дано да е скоро. Силни ли са ви коликите? Да не е от тях  newsm78

# 3
когато моя син беше на месец и малко от спокойното бебе, което спинкаше по 4-5 часа, будеше се за да се нахрани и пак заспиваше се превърна в малко врещящо чудовище. Единственото, което искаше е да е в ръцете и на гърдите ми. Не можехме памперса да му сменим без да реве, а разходките бяха изпитание за нервите ни. Това продължи около 3 седмици. Но мине се не мине време и отново влиза в такава фаза. Сега е на 10 месеца и имаше пак един такъв период от 2-3 дни.
По-чувствително ти е бебето, не се притеснявай, няма все да е така   Hug

# 4
Benisima Слънце не давам да блесне, понеже си ми казаха да не г0  показвам на слънце, за слънцезащитен ми каза че е малък..започнах по 5-10 минутки на терасата или на двора ...
Dafi` охх де да беше от коликите - такъв си е явно трябва време да мине и първо да се откъсне от ръцете ми и после да свикне в количката знам ли и аз...
male male Ооо да и ние сме така ... Явно трябва с многооооо търпение и сили да се въоража ..
Много Ви благодаря за бързите отговори, поне не съм единствена и ме успокоихте 4е минава......  Hug Hug Hug

# 5
Не си единствената спокойно  Grinning
Побърквах се, когато разни познати и непознати ми казваха, че за пръв път виждат бебе дето да не обича да е навън и да е в количка #2gunfire

# 6
А погледите на хората като го чуят как плаче все едно ми казват "какво ли му прави на това бебе та реве така" ауу многои дразнещо ... или въпросите "наяден ли е?" "сменен ли му е памперсът?" влудяват ме все едно не знам и немога да си гледам дететоо...  #Crazy #Crazy

# 7
  • До морето
Период е, не бой се! Ще мине, после друго ще дойде и така  Laughing Съветът, който са ти дали да го изкарваш по малко на тераса и постепенно да увеличаваш е много уместен? А количката удобна ли муе, има бебета, които не си харесват количките  Rolling Eyes

# 8
Кенгуру/слинг е решението. Не може в това хубаво време бебето да е все вкъщи.
Друсвай го в цедилката и хуквай навън. Така хем бебето ще е до теб и ще е спокойно, така и за теб свят и разнообразие.

# 9
Това наистина е решение, цяла зима се разхождахме така. Докато излезем и бебока заспиваше

# 10
  • София
Ако искаш го пробвай в слинг или кенгуру. Моето дете също не обичаше навън, но аз имах късмета да е зима и да излизаме за по половин, един час и то само ако и се спи много и заспиваше още в асансьора. Сега вече е почти на десет месеца и пак е доста сложно излизането с нея, но като че ли вече започва да и става интересно навън и да е малко по спокойна и кротка. Аз лично чакам с нетърпение да прохожда и да се свършат мъките ми. Инак си е доста ревливо, мрънкливо и сърдито бебе. На вашата възраст не плачеше само като я къпем, спала ни е в ръцете и нон стоп искаше да е гушката, целувана, да и се пее и така нататък. Сега поне почна да се заиграва, на пак трябва да съм до нея. За 5 минути да я оставя сама в стаята е изпаднала в истерия. И на лекари сме я водили, всички казват че детето ми си е здраво. просто е по-чувствителна, иска повече внимание и така. Надявам се вие да го израстете Simple Smile

# 11
дааа,, и товааа ще пробваммм.. пък търпеливсо ще си чакам да свикне... явно времето е единственото лечение и начин....

# 12
Да не би да му е топло? Малчовците не обичат да им е много топло.
Пробвай с разходки рано сутрин - от 8:30 до 11, примерно, и после от 17:30 до 19-19:30?

# 13
и това пробвах..... не е от топлото..... поръчах си слинг да видим....

# 14
А погледите на хората като го чуят как плаче все едно ми казват "какво ли му прави на това бебе та реве така" ауу многои дразнещо ... или въпросите "наяден ли е?" "сменен ли му е памперсът?" влудяват ме все едно не знам и немога да си гледам дететоо...  #Crazy #Crazy

Ох, такива всезнайковци, дето уж ти познават детето по-добре от теб все ще има! Свиквай  Mr. Green
Днес - след 2,5 ч. следобеден сън - бях с малкото (1г.2м.) в магазина. То си седеше кротко в количката, гледаше, малко скучно, без играчка, ни гък, ни мък. Хей, откъде се взе една баба с коментар “от умората е, иска да спи“... От мен - игнор. Запомних го само, защото днешния следобеден сън беше доста дълъг.

Успех със слинга и марш навън  Flutter

Hug

Общи условия

Активация на акаунт