Любители на Котки Тема 73

• 34 654
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
радея, каква история само! Shocked Гуш на мацата! Hug

Герче, нали е друга бира?!  Wink  hahaha Ами то на оранжевото всичко му е хубаво  Wink , та затова не съм изредила специални достойнства. Laughing Hug

# 121
  • София
Имат ли предпочитания вашите котки към някого от семейството? Питам, понеже я гледам нашата госпожица как доста често и целенасочено се сучи на мъжа ми. Качва се на стола, когато е пред компютъра и му души ушите, мърка, гали се. При мен идва, когато ям нещо, когато си играем или съм заспала, понеже обича да спи върху завивката. Но я няма тази отдаденост и признателност, лигла с лигла! Crossing Arms Laughing

# 122
Нашият си е доста социален, та и гостенин да дойде, ще му обърне веднага внимание.
Струва ми се, при все това, че има известно предпочитание към мъжа ми.
Обяснявам си го с това, че:
1. Мъжът ми има по-висока телесна температура и е е по-топличък за гушкане.
2. Мъжът ми има по-голяма площ като легне и е по-удобен за използване като кресло.
3. Мъжът ми говори по-тихо и спокойно.
4. Позволява му по-големи волности за разлика от мен.

А вашите любимци хапят ли ви така жестоко по време на игра като нашия?
Като се увлече, напада като куче направо и хапе със все сила. Краката ми и ръцете ми, горките стават на зъбки. И колкото повече бягаш от него и му кряскаш, толкова повече се настървява. Mr. Green

# 123
  • На остров
Привет,

elichka_vangelowa, Изма не е в БГ и ще е трудно да вземе едно от сладурчетата на Фри Кет Peace!
Изма не се отчайвайте ще се появи и вашето коте в приютите Hug! Важното е че сте взели решението!

Палечка уникално клипче много се смях  bouquet!
Радея, баба ти го пъди но то си се чувства у дома явно. И ние вчера видяхме две малки гущерчета, които приличат на змии. При нас всякакви подобни са защитени и е забранено да се нараняват.

every me, нашата госпожица е също много социална като на buttinsky сладура, не съм забелязала определени предпочитания особено сега когато е в пубертета.

# 124
  • София
every me, нашата госпожица е също много социална като на buttinsky сладура, не съм забелязала определени предпочитания особено сега когато е в пубертета.
Вашата е бенгалка, нали? И ако наистина е социална, просто трябва да си изключително щастлива, защото нашата е като дива коза. Нито е социална, нито е гальовна, по-скоро е дива и страхлива. При положение, че нито е наказвана, нито е тормозена. Гледаме я от 4 месечна. Дори сега, когато ни нямаше 3 дни покрай Великден, когато се прибрахме имах чувството, че сякаш не ни познава или ни забравя. Трябва и време да свикне, че сме там и тогава пак започва бавно да свиква. Ще започна да я водя с нас, когато пътуваме, не знам и аз вече. Всичко бих дала, за да се държи като котка.

buttinsky, при игра се случва да си закачат ноктите. Но бях чела, че е хубаво котето да не си играе с ръцете ти, а само с играчки. И когато се случи да те драсне или захапе, да му казваш: Ох, Ах и подобни възклицателни, за да знае, че боли и не бива.

# 125
Хахах, какво Ох и Ах, аз направо пищя, защото хем ме е гъдел, хем си боли, обаче оно хич не се стряска. Ръцете ми винаги са надрани.

# 126
  • София
Хахах, какво Ох и Ах, аз направо пищя, защото хем ме е гъдел, хем си боли, обаче оно хич не се стряска. Ръцете ми винаги са надрани.
И аз съм белязана. Дясната ръка най-често.
Ах и ох трябва да се прилага на малки котета, още в началото. Не е за котки, които вече си правят каквото си искат, като всички котки в даден момент.  Laughing

# 127
  • На остров
 every me, да бенгалка е и вашата нали Heart Eyes, аз нямам опит с други бенгалски котки, но съм доволна от нашата, изключително спокойна, социална и гальовна. Ние пътуваме с нея, само сега лятото ще сме извън страната и ще трябва да я оставим при роднини.

buttinsky при нас, ако си играеш с рака с нея и кажеш Ох тя спира и почва да те ближе, вниамтелна е в игрите си, как съумява понякога да играе с лапа без да пуска нокти не знам.

Сетих се нещо да попитам - има ли двуезични котки в нашата тема или сме само ние?

# 128
Хахах, Оne11, нашият владее универсален котешки  Joy

# 129
  • На остров
Ама аз сериозно имах в предвид Crazy за езиците,
ето малко екстра данък/ строена върху аспиратора с погледа кам хранилката за птици

# 130
  • София
Много е хубава!

Показвам малката кибритопродавачка в любима поза, близо до парното:

Бенгалки, бенгалки, но се различават, нашата е по-тъмна.

# 131
  • На остров
Да има различни шарки нашата BN24 на петна, ние искахме да е малко по тъмна, но само тази беше останала и не съжалявам, вашата ми прилича на мраморна такава ли е?
обаче и си приличат по начина на спане  Laughing

# 132
  • София
Дааааааааааааааааа!  Laughing
Дали е мраморна не знам. На паспорта пише, че е женска бенгалка и че е моя.  Laughing

# 133
  • На остров
При нас пише и родители, разцветка и т.н. Вашата колко голяма беше?

# 134
Много са красиви и двете бенгалки.

Общи условия

Активация на акаунт