Любители на Котки Тема 73

• 34 596
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се в новата тема, но пак без снимка...все не ми остава време да щракна Арчи.  Blush

В предишната тема, прочетох няколко поста за вътрешното обезпаразитяване. Някой беше казал, че хапчетата са за 10кг., но това не е валидно за всички хапчета. Примерно "Цестал" е за 4кг., Prazimec-C е за 2.5кг. а Бихелдон е за 10кг. Като последният препарат става и за кучета и за котки, но първите два си имат отделно за куче и отделно за коте. Ако се дава профилактично не трябва да е през месец а поне през 3 месеца.

Мнооого сладки котета!! Heart Eyes

# 16
Честито на рожденичката!!! nbirthday newsm51
Ето и моя данък-точим нокти.  hahaha

а тук отива на гости у съседите  Laughing

Скрит текст:
Благодаря за темата!

# 17
  • Пловдив
Мис Нели - честит рожден ден. Моето желание е преди всичко за здраве  newsm59.  А котараците и мацките в новата тема са такива сладури, един желан и плащан с удоволствие данък. Кипритопродавачката ми стана много любима.
Момичета, наясно ли сте, когато котката си скрие котенцата на каква възраст ги показва пред света отново. Селската хубавица изнесла котетата в съседите  Twisted Evil сега гадаем кога ще се върне с младежите, че бяха много сладки.

# 18
  • out of space

Ери, първото, за което се сещам е краста. Брррр! Лекарство не мога да предложа за съжаление. Наистина ли е невъзможно воденето на ветеринар. Според мен това е най-доброто решение.

Благодаря за мнението!
Съмнявам се да е краста, изобщо не се чеши.
Според прочетеното в нета е "космояд".

Ще накарам наще да се задействат за ветеринар- не е възможно, но ме помолиха първо да питам вас.
Ще се изтормози животинката, но е за негово добро....

# 19
  • До хладилника, който обичам
Момичета, наясно ли сте, когато котката си скрие котенцата на каква възраст ги показва пред света отново. Селската хубавица изнесла котетата в съседите  Twisted Evil сега гадаем кога ще се върне с младежите, че бяха много сладки.

mama mariana, обикновено след като проходят, прогледнат и прочуят стабилно и могат да избягат от опасност, т.е. около 4-5 седмици, може и повече. Понякога са вече дивачета и е трудно да се социализират с хора.

# 20
Ау, какви данъци само  Heart Eyes кеф, кеф, кеф!
Нико 2 ме разтопи....... Танче, инфаркт щях да получа. Що не ми го взехте тоз убавец? Все някак щяхте да го прекарате през границата.
Гледам и зетя Чарли се появил... много поспалив, ама пък е красив  Laughing
Онче, да й изям петната тигрови на твойта маца (кажи й името, че нещо ми убягва...)
А  Кибритопродавачката е жестока! Развитие има ли с намирането на дом за онзи чаровник?  Или ще си остане при вас... Blush

Моя данък утре- и на бебетата и на Сушата.
Оооо, бебетата... да знаете колко готини са станали. Играят си, излизат от кашона, забавни са и вече си приличат на котки  Laughing Туфо заспа до мене, една шепа коте, аз забравих, че е до мене... добре че не го смачках. Джак пък е един тих, гласа му не се чува. Само суче и дебелееее.

# 21
Ей сега ми звъннаха от клиниката, операцията е минала добре, сложили са чип-а и ваксините. Направили са му и чревни изследвания ( чакаме резултатите). След 2 часа ще се чуем дали да ходим да си го приберем или ще ни го дадат утре.

# 22
Хелп!  Praynig

Котаракът ни на вилата е лепнал някаква гад. Падат му космите по ушаците, вече розовеят на отделни места и има нещо като лишеи. Категорично няма как да се заведе на ветеринар.

С какво да го мажа?
Може и да не е краста а вид гъбичка....третира се външно с някакъв р-р и вътрешно с инжекция/мисля че и биха 3/..моята като я взех беше с това, ще потърся инфо в нета и ще пусна тук
линк но, най-добре на доктор Peace не намерих снимки, обаче четейки се сетих-ако е гъбичка е заразна и за хора...дано е нещо съвсем безобидно

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 23:20 от kremi173

# 23
А, браво на Мимито! Титина, мисля, че ще си го вземете днес.

Права е ФК - "кеф, кеф, кеф" заради снимките, които се качили.

# 24
Ето, и аз плащам данък пернишка превъзходна, снимката е малко стара, ама нищо Simple Smile))

плюшко

# 25
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Обичам на чалото на всяка тема! Heart Eyes Мноооого пух и косъм, мнооого нещо! Crazy Кое от кое по-красиво! Размаз, размаз ... Two Hearts

Мис Нели, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕН ДЕН!  hbday baloni  love001 Да си жива и здрава, а и всички покрай теб също! Да си много обичана, и ти много да обичаш! Поръсвам ти и щипка късмет! Flowers Four Leaf Clover Hug Благодаря за новата тема!

Танче, нищо мъжко не ми е чуждо Mr. Green Mr. Green Mr. Green ! Мустаците обаче ги предпочитам върху котараци! Joy Joy Joy

Данъкът:

# 26
Благодаря ви за пожеланията дами, тъпкано да ви се връщат  Grinning

Всички обадили се са записани.

Кибритопродавачката я играем и вкъщи, само че при нас е монахиня (одеалото е тъмно, затова).

# 27
Данъчец. Да видите, че котешка песен железни врати отваря.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 16:25 от Фея Кръстница

# 28
  • София - Рим и обратно

Записвам се в новата темичка с Лео   bouquet

Утопия, разкошен цвят има твоята принцеса, не мога да й се нарадвам на тена "какао с мляко" Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 09:45 от 'Кафе с мед'

# 29
  • Варна
Изтървала съм началото! Blush
МисНели, честит празник! Hug От сърце ти пожелавам здраве, любов и красиви дни!  bouquet

Бебето на Креми е страхотно! Hug

Мачках, мачках, мерси за данъците! Hug

Фея Laughing

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 09:56 от Стейси Грей

Общи условия

Активация на акаунт