Любители на Котки Тема 73

• 34 708
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Как сладко спинка. Heart Eyes

# 526
Мерси, Джуличка, да са ни живи и здрави, да! Grinning А Кротушка е нежничка, и тя прилича на дама. Wink Grinning

# 527
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хареса си столчето за хранене на бебето и спи вътре в него  Laughing

# 528
Сладки котета, всичките  Heart Eyes

Изумявате ме, момичета, как гледате по няколко котета. Аз с две не мога да се оправя... Ту едното ходило в тоалетната, ту другото, ту едното мрънка, че гладно, ту на другото му се играе...

Джуличка, ти тези котенца ги искаш и ще ги опазиш  Peace

# 529
Изумявате ме, момичета, как гледате по няколко котета. Аз с две не мога да се оправя... Ту едното ходило в тоалетната, ту другото, ту едното мрънка, че гладно, ту на другото му се играе...

То като с малките деца , същата работа  Laughing

# 530
  • На небето
gadamer първата снимка направо ме разтопи.
Пънки бебетата са много сладки.
Ето къде обича да прекарва времето си моя котарак. Чудесно убежище когато минавам с прахосмукачка. Дограмата ми е с двойни прозорци, единия се отваря навън, а другия навътре. Така има място да си напъха дупето и де се обърне.

# 531
  • SHOOT ME 10 $
Ето ви още снимки с моята Мишел О`Бама

Любимото и място-на масата-така я научи "майка и"... #Cussing out

# 532
Ето малко снимки и от нашата кротушанка:

Gadamer, Ако баща и е Белоснежко ще се окажат брат и сестра с Финдъски Simple Smile
Много е хубава Мопасан и всички малки душички от последните страници.
Джуличка, стискам палци и наистина вярвам,че ще се справиш с отглеждането на бебоците,личи колко си отдадена Hug

# 533
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето малко снимки и от нашата кротушанка:

Gadamer, Ако баща и е Белоснежко ще се окажат брат и сестра с Финдъски Simple Smile
Много е хубава Мопасан и всички малки душички от последните страници.
Джуличка, стискам палци и наистина вярвам,че ще се справиш с отглеждането на бебоците,личи колко си отдадена Hug

Хаха, не, Барт е таткото  Grinning От Белоснежко нямаше сини котета сега на пролет.

# 534

Хаха, не, Барт е таткото  Grinning От Белоснежко нямаше сини котета сега на пролет.
[/quote]

е,братовчеди поне ще бъдат  Grinning. Да, сините котета от Белоснежко е по-трудно да се получат, но пък и ние искахме червено. Още веднъж- разкошна е Мопасан Heart Eyes

# 535
Включвам се в темата май малко преди да я приключите, ама нищо  Rolling Eyes
Гледам тука пухове, пухове, не мога да откъсна очи, ще ме докарате до сърдечна криза на млади години Grinning
Данък ще платя с професорското жуотно Simple Smile Извинявам се за качеството, ама явно не се справям добре с по-хубав апарат от мойта сапунерка, на дисплейчето изглеждаха супер снимките, но уви Grinning
Скрит текст:
тук се чудим на голямото рошаво нещо, легнало на китеника (Лиска)

Тук вече изобщо не му се чудим, ами го дебнем

и най-накрая го затвориха в другата стая и ми се махна от мястото  Mr. Green

Теди, до сега само под формата на модел с котки не съм се изявявала в разни кампании Simple Smile Ще бъде супер забавно, вече си представям как се заравям в малки котки и ни снимат  Mr. Green Или пък Лисичката ми отрупана с котанчета Grinning Това трябва да е Раят!
Ще излезне нещо такова, но с котета  Mr. Green

# 536
Ихууууу, ние си имаме напредък - мама им позволи да цокнат два пъти по 5 минутки! newsm44
А сега се повъртя, повъртя наоколо, подуши одеалцето с бебоците, аз ги отвих, а пък тя се промъкна и си легна до тях, и ги гушна с лапичка!!! newsm44

# 537
  • София
Ихууууу, ние си имаме напредък - мама им позволи да цокнат два пъти по 5 минутки! newsm44
А сега се повъртя, повъртя наоколо, подуши одеалцето с бебоците, аз ги отвих, а пък тя се промъкна и си легна до тях, и ги гушна с лапичка!!! newsm44

Чудесна новина!  Hug  Според мен отсега нататък няма да има проблеми. Просто ѝ е трябвало време да се съвземе.

Невероятно сладури има на последните страници!  Heart Eyes

# 538
Джуличка, много се радвам, че мамчето се е съвзела. Grinning Дано всичко да е наред вече! Hug
Ама направо се стреснах като видях как е отрязана ooooh!

На Пънки котенцата са много сладки!

# 539
Дано, дано всичко е наред, много се развълнувах и се обнадеждих!  Party Grinning

Ама направо се стреснах като видях как е отрязана ooooh!

Ох, ами такива са тук...  Confused аз си знаех как ги вършат нещата, ама човек като няма избор...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт