Любители на Котки Тема 73

• 34 668
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София - Рим и обратно
Аз доколкото знам, белината действа притегателно за вършене на тоалетни нужди.

# 661
А аз пък знам, че белината е изключително опасна за котките, има случаи, в които я пият! Shocked ooooh!
Нямам идея защо, но съм чувала за такива случаи и, естествено жестоки изгаряния и... Sad

# 662
  • SHOOT ME 10 $
Писах вече веднъж и повтарям:
- При ветеринарите има отблъскващ спрей и привличащ спрей. Проверете.
Аз лично го ползвах на диван от еко кожа,на който не му се отразяваха много добре котешките нокти... заобикалят го отдалече. Скъсват се да кихат.

# 663
  • Costa Rica
Съвременен прочит на неувяхващия хит "Изкарай, Гано, говеда" Mr. Green

# 664
Делфи,  Laughing Паша в домашни условия.

# 665
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Делфи, спуках се от смях!  Joy Как си изхрупаха дажбата само! Баракудата и за още се озърташе. Crazy

# 666
  • In a surreal moment!
 Shocked Shocked Shocked Делфи - ти отглеждаш овце под прикритие?!?!?  Mr. Green Joy

# 667
Shocked Shocked Shocked Делфи - ти отглеждаш овце под прикритие?!?!?  Mr. Green Joy
''

Не са много под прикритие, виж ги кви са бели  Joy Сикозу е шаренко козле  Mr. Green

# 668
Момичета,
създадох си проблем без да го искам. Бях споделила,че Финдъс намали храненето/ това все още е така,отказа да яде РК,а се хранеше само с такава храна. Та в стремежа си да хапне поне нещо,му давах от ръка- така ядеше. Лошото е,че свикна и сега иска само да го храня с ръка- чувствам се мн тъпо,че го свикнах така и все пак не мога да клеча до него и да го храня. Някакви съвети?

# 669
Момичета, колко време след раждане котката би могла да забременее? newsm78
Надявам се, че има някакъв период, в който няма опасност, нали? Rolling Eyes

# 670
Джуличка, котката трябва да се разгони първо. Не мисля, че това е възможно толкова скоро след раждане.

Black cat, много лесно се премахва този навик. С глад. Сипваш храна и я прибираш след 10 мин, ядена или не. До три дни вече няма да има глезотии.

# 671
Джуличка, котката трябва да се разгони първо. Не мисля, че това е възможно толкова скоро след раждане.

Благодаря ти, успокоих се! Hug

# 672
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
*Black cat* , ами недей да клечиш! Вдигни котката! Laughing

# 673
*Black cat* , ами недей да клечиш! Вдигни котката! Laughing

Уф,Профи  Grinning смешно ти е,ама аз се чувствам тъпо-клеча и му подавам парчета храна.
Имам злоядо дете, как можа да ми се падне и злояда котка,незнам Simple Smile

# 674
Момичета имам проблем и не знам какво да направя , в следатвие на бремеността отключих алергия към котанката и космите и, лекарят ме съветва да се разделим с нея   ooooh! ooooh!  направо ми се е свило сърцето не знам какво да правя, но в същото време тя сега се и мъкне и аз постоянно вкъщи съм със сълзи и сополи и си търкам лицето, никога преди не съм имала подобна алергия, не знам как ми се получи изобщо  ooooh! не ми дават да пия никакви противоалерични, съвсем се подлудих да мисля какво да правя  Cry

Общи условия

Активация на акаунт