ИНТЕРВАЛНО ХРАНЕНЕ-ТЕМА № 6

• 70 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
 electra,да не би наведнъж да хапваш много неща Thinking
Иначе,браво за дънките  bouquet

# 346
  • София
Ами и аз така реших, но вчера болките започнаха веднага, след като хапнах 2 филийки хляб Бонус. И така до вечерта. Thinking Аз вечер даже не съм и твърде гладна, за мое щастие, затова не се нахвърлям на храната, а гледам да хапвам по-бавно.

# 347
Джеорджио,по-назад бе посъветвал z.2012 да отвори прозореца с краставица . Пробвай тази вечер и ти така.

# 348
electra  цяла седмица ли си така? има ли значение какво ядеш или от всяко ядене те боли? Когато си се хранела редовно имаше ли тези болки?

Аз също имах такива периоди, когато се хранех ''нормално'', при мен е някаква форма на гастрит, някои храни ме дразнеха повече, но обостри ли се, каквото и да хапнех ме болеше. В интерес на истината при интервалното хранене ми се подобрява и тази пролет пропуснах този момент.  

# 349
  • София
Русалуна, да, цялата седмица съм така. Няма да крия, че хапвам доста, но не наведнъж, не знам, явно стомахът ми си е кекав. Аз пия и  Метформин, че съм с ИР, не знам дали може да ми влияе и той, аз така и не му свикнах на пълната доза. Ще пробвам с различни видове храни, да видим как ще е. Засега само установих, че не трябва да ям плодове на гладно, защото после е ужас. Иначе през деня нямам никакви проблеми и нищо не ме боли.

# 350
  • София
Добро утро сладурки   Hug Hug Hug

Ние бяхме два дни на планина с приятели, затова ме нямаше. Видях, че сте ме мислили, hug txtloves благодаря ви милички, стана ми толкова приятно, че има някой, който стиска палци за мен  Hug Само още една седмица да го отложим, и тогава стискайте с все сила  Embarassed
Другата седмица е въпросната седмица  Whistling

А сега да ви кажа какви ги надробих, че съм с 1 кг отгоре  hahaha
То въобще не бях интервална, ядях си от обед до здрач, и то от всичко. Но не ми пука, исках да се отпусна и да ми е хубаво. И без това голям стрес ме чака, а и смятам няколко дни преди операцията да понабавя въглехидрати, че знам ли ако съм изпразнила всички гликогенови депа, как ще понеса и упойка и операция ... Така, че ще съм интервална и НВХ до края на тази работна седмица, след това събота и неделя ще заредя клетки и другата седмица  Whistling

Z, имаш страхотни резултати мила, браво, браво!!! Само така!
electra, направо съм ей така  Shocked
За една седмица - това е просто брилянтен резултат! Да влезеш в дънки  Heart Eyes
Йо, огромни гушканици  Hug Hug Hug
Относно това, че си решила да изчистиш храненето - аз мисля, че щом се чувстваш добре, можеш да опиташ. Но си вземи някакви витамини, както и рибено масло.
Все пак организма ти е изтощен от пневмонията, макар и лека.
Лек спорт (по-скоро повече движение) и добро, макар и изчистено хранене, ще ти помогне да се възстановиш дори по-бързо. Но помагай с витамини.

Целувки на всички  Hug

# 351
Вивиан HugЩе стискаме,разбира се.

А за хапването хич не се тревожи,или пък за този килограм Laughing Щом ти е било гот ,това е по-важното. Както се казва,не е лошо понякога да му отпуснем края Heart Eyes

Ще чистя аз храната...нищо няма да чистя. hahahaи мляко ,и ядки ,и какво ли още не си нагъвам. Спазвам си прозорците,иначе.
Днес още не зная какво да папам. Ще го мисля довечера.

Пак дъждовен следобед се очертава Tired

# 352
Браво Вивиан, презаредила си батериите. Плана ти е добър според мен, но ако искаш може да попиташ в другата темичка дали е необходимо въглехидратно зареждане в случая, пък ние другата седмица сме отново на линия със стиснати палци  Simple Smile.

Здравей electra и поздравления за бързия резултат. Можеш да прочетеш назад съветите на GEORGIO и момичетата към мен, ако не ти се чете - през деня извън прозореца белени краставици, достатъчно вода, чай от шипка, жълт кантарион, мента, лайка и т.н..
Не знам ти как си, но аз често ям много бързо и явно недоброто предварително смилане на храната в устната кухина ми създава проблеми. Така че дъвчи бавно и повече от обичайното храната, може да помогне. Освен това искам да споделя, че най-силни кризи съм получавала именно от хляб бонус със зеленчуци и от иначе много вкусно вносно бяло десертно грозде. След тези кризи 1 година не се сетих за хляб бонус, пък грозде каквото и да е с години не ядях. Когато се докарах до положение 1 месец на ранитидин и спазмалгон отидох на гастроентеролог и ми направиха курс на лечение с пробитор. Дадоха ми брошура за храненето, но единственото което помня е изключване на тестени. Дано да съм била полезна.

Русалуна
, интересно е това което споделяш за ИХ и гастрита. Дано и нас да ни помогне да решим този проблем.

Снощи не бях гладна, но все пак си хапнах планираното пък да видим. Днес не знам какво да ям. Може би салата домат с прясно сирене и паниран кашкавал с кокос. От доста време искам да го пробвам, ама се чудя, все пак е пържено. Задължително ще има овче кисело мляко, страхотно ми се е получило.

Само да добавя за electra , чета темичката за отслабване със Сиофор тук заради близък и там много от момичетата се оплакват от проблеми със стомаха при прием на различните лекарства. Така, че нищо  чудно проблемите ти да са и от Метформина. Освен това, доколкото знам този тип лекарства не се пият на гладно, така че помисли. Успех.

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 13:58 от z.2012

# 353
  • София
Момичета, много ви благодаря на всички за коментарите! Hug Страхотни сте!
Аз изчетох доста от старите теми, както и тази, четох за краставиците и ще пробвам. Отделно наистина моите хапове дразнят доста стомаха. Абе няма да се отказвам, засега като цяло се чувствам доста добре. Аз цял живот съм си все дебела, а пък последните години никаква воля за нищо нямам и станах 90 кила Rolling Eyes. Вече се усещам, че даже не се и гледам в огледалото.  Cry
z.2012, моят мъж прави паниран кашкавал на фурна, става страхотно хрупкав, стига да е читав кашкавала де, иначе е възможно да се разтече.

# 354
Паниран кашкавал Heart EyesДобре ме подсетихте. Това ще ям днес,заедно с богата салата  chef

# 355
Привет, момичета.
След обикаляне по доктори, най-после (уж) ми поставиха диагноза - радикулит. Изписа ми хапчета + прахчета за болките и да се надявам да подействат и до 1-2 дена да започнат да отшумяват. Така че за няколко дни, макс седмица няма да съм интервална, защото хапчетата се пият след хранене, така че поне нещо малко ще се наложи да хапна, за да ги пия - преди малко половин купичка овче мляко изядох, за да си изпия лекарството. Чудя се дали ще стане номера с краставица - по половинка краставица сутрин и на обед заради хапчетата и вечер пак нормално хранене както до сега newsm78

# 356
Не знам краставицата доколко се води храна, доста вода съдържа.  Rolling Eyes Може да си хапваш по малко леки протеини- белтъци, мляко, извара. Каквото и да ядеш, ако е малко количество и не са въглехидрати, не мисля, че ще се отрази на режима. Желая бързо оздравяване  bouquet

# 357
Бебоче Hugда се оправяш.
Интервалното си го поднови след като се възстановиш Simple Smile

# 358
Бебоче  Hug, прахчетата и лекарствата изписвани за такива проблеми много често дразнят стомаха, така че по-добре прекъсни временно режима. Все пак прочети листовката, там би трябвало да има предупреждение. Бързо оздравяване и от мен.

Да ви кажа панирания кашкавал с яйце и кокос стана разкошен. Ако обичате смесване на вкусове непременно опитайте. Кокоса дава лек сладникав привкус, който на мен лично много ми хареса.

Ден -10/15
Днес вече отворих с овче кисело мляко, а за после съм планирала шопска салата и пържен сафрид. Имам и останали няколко панирани чушки от вчера и може би още овче кисело мляко, ще видя.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 18:45 от z.2012

# 359
Бебок, бързо оздравяване ти желая!  Heart Eyes
Аз реших да започна с по-голям прозорец, от 12 до 8, както съветват по метода на leangains. Сега понеже комбинирам интервално хранене, вм-нвд и ограничаване на калориите ми е малко по-трудничко. Менюто за днес бе:

Закускообяд: пилешки хапки с кисели краставички и сметанов сос, 2 яйца, около 100 грама сирене " Дунавия", обожавам го и мога само на него да карам Rolling Eyes
Вечеря: бъркано яйце с малко шунка и още сирене  Crazy

Като проценти са ми 58%М, 40%Б, 2%В. Знам, че белтъчините са ми множко, но повечето "мазни" храни, които ям, имат и доста протеини (месо, яйца, сирене). Доколкото знам от Милко Георгиев, когато въглехидратите са много малко е не е лошо да се увеличи протеинът, който тялото ще си превърне в нужните въглехидрати. Проблем ми е да вдигна мазнините, защото трябва да стоя на доста ниски калории.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт