Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 83

• 28 340
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
Та не разбрах коя е мис "ТЕМА"?
Не разбрах, и понеже съм любопитна почнах да се напрегам Whistling

И аз искам да разбера, ама йок  Joy Аз не съм със сигурност, щото от скоро съм при вас. Ама си чувствам, че е Джемрейка, що така?  Joy Joy Joy Joy Joy

# 736
Дидко, невероятни сте, многоооо сладки! Особено малката Кузейка...върха е!
Светалчо  Heart Eyes направо ме уби с това сравнение....
И аз се напрегнах Зизу, коя ли е мис ТЕМА  newsm78

# 737
Дафне, нещо не те разбрах...коя е тази мацка newsm78

Hug  Това е Мис '' Тема Кузей/ Гюней ''. Не съм аз, споко!

# 738
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми тя ако не излезе трябва да и вземем титлата.
Ще гласуваме наново...аз се двоумя за номинациите, че сте много готЕни младите....ама съм склонна за сега да пратим папараци в Измир. Laughing

# 739
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Дидко, искам да ти кажа, че това е най-удивителната и най-сладката семейна снимка, която съм виждала някога!

# 740
Като гледам рускините ги облагодетелстваха с суб на руски а нас на ни резнаха за 72 еп.пфууу За 2 седмици изгледах всички серии и на края ударих на камък ooooh!

# 741
  • Варна
Фен4е Heart Eyes Hug Heart Eyes, ти пък и ти сега ще се напрегаш, това е заради утрешната серия, да ни объркат мислите Joy Joy Joy
Свиркай си, утре ще си гледаме нашия филм, виж ако беше в темата бест моделс 2002..., е тогава се напрегай Joy Joy Joy

# 742
  • Варна
svetal4o Heart Eyes Hug, ако правиш нещо с любов няма как да не се полу4и Heart Eyes

# 743
svetal4o Heart Eyes Hug, ако правиш нещо с любов няма как да не се полу4и Heart Eyes

Подкрепям  smile3521

# 744
Та не разбрах коя е мис "ТЕМА"?
Не разбрах, и понеже съм любопитна почнах да се напрегам Whistling

И аз искам да разбера, ама йок  Joy Аз не съм със сигурност, щото от скоро съм при вас. Ама си чувствам, че е Джемрейка, що така?  Joy Joy Joy Joy Joy

И аз не съм, макар че отдавна правя темата. Не обръщай внимание, глупости на определен потребител.

Момичета, НОВА ТЕМА

# 745
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Светалчо  Heart Eyes направо ме уби с това сравнение....

Ама нали разбираш, че е комплимент, да не се засегнеш нещо, сакън!

# 746
И пак нищо не разбрах...кога е имало мис на нашата тема  newsm78 аз пиша още от преди да започне филма и не зная такова нещо. А и ти да си, какво от това? Момичето е младо и хубаво, но коя е?
Зизко  Heart Eyes ееее, де да беше...ама просто съм любопитна защо нищо не знам за тази мис. И тя сама ли се е провъзгласила за такава? Joy Joy Joy
Светалчо, ама как ще се обиждам? Много ми е драго даже, ама ми стана смешно - толкова ли разпалено защитавам моята любимка?

# 747
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тва кво пречи да си изберем нова мис "КуДже" Laughing
Ше номинираме, ше гласуваме и те ти нова миска. При това Миска се избира всяка година...пък и ние имаме много мат'рял за номинация. Heart Eyes

# 748
Тва кво пречи да си изберем нова мис "КуДже" Laughing
Ше номинираме, ше гласуваме и те ти нова миска. При това Миска се избира всяка година...пък и ние имаме много мат'рял за номинация. Heart Eyes

Аз предлагам по старшинство, първи транш ще сте по-опитните  Mr. Green

# 749
Дами, който трябваше ме разбра! И Вие уж четете темата. Приключвам със закачката.

Общи условия

Активация на акаунт