Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 91~

• 34 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Така и не разбрах, чии постове са премахнати!? Rolling Eyes

На Ирка с Емирско кафенце и на Габито с чайче  Peace
Готин клип на Сисито поздрав за всички
Скрит текст:

Пепи, мерси.

Пепи клипчето е супер Peace Наде мерси за Фемирски диалози и снимките на Хазалчето, ама е сладурана нали Heart Eyes

# 691
Сладурани. Heart Eyes Хазал и Джейда като малки.

# 692
Снежи, Hug
Модераторът не дава да  публикуваме колажи с Фемир ли? Търсих ти поста, за който споменава Надето, но не го намерих.
После и подписите и аватарите ли ще забрани?

# 693
Снежи, Hug
Модераторът не дава да  публикуваме колажи с Фемир ли? Търсих ти поста, за който споменава Надето, но не го намерих.
После и подписите и аватарите ли ще забрани?
На страница 46 е поста й, № 686 и е като скрит текст.
Аааа, Петрова, недей, без моите ФЕмирски дрешки и авчето не мога, харесвам си ги много и когато изчезваха намоменти, ходих в гори тилилейски, че да си ги намеря и върна. Joy

# 694
Mоничета,това получих на лични,когато имахме посещение...преди време.Когато попитах:от кога ФЕмирските колажи са спам...не последва отговор  newsm78 Ама нейсе...господина си върши работата...беше длъжен да реагира  newsm10Та за това нека поне другите неща,които не са по темата да слагаме в "скрит текст"  Praynig Peace

Имам молба...трябват ми снимки на ФЕмир в цял ръст и ясни  Praynig Ако попаднете на такива,постнете ги Praynig

# 695
Снежи, значи не ги харесва, но не забранява, ако са  по темата. И аз  търся  Фемир в цял ръст. Като ги намеря, ще ти ги пратя.

# 696
  • In a surreal moment!
 newsm78 Това дали е монтаж? Главата на Ча май, май..е прикрепена ,а?

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 20:53 от ИКСИ

# 697
  • в подножието на планината
newsm78 Това дали е монтаж? Главата на Ча май, май..е прикрепена ,а?
Скрит текст:

Монтаж е... Peace Хазал на снимката е с последното си гадже... ooooh!

# 698
  • У Диспансера ...♥♥♥
Прикрепена е,той няма такова шкембе,а и никога не е имал,това е ония грозния,от севгилитата и,един брадясал,космясал  Sick

# 699
И аз мисля, че е Сарп Бозкурт.

# 700
Икси, монтаж е...ама някъде може и да свърши работа  newsm78

От фейса...

# 701
  • в подножието на планината

Ето го оригинала...какви севгилита само си избира Хазал... ooooh!

# 702

Ето го оригинала...какви севгилита само си избира Хазал... ooooh!

Скрит текст:
Що бе я какъв пич е Mr. Green

# 703
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето ви ги в цял ръст,тъй като и аз съм ги търсила и то доста,мога да ви уверя,че това е най-ясната им снимка в цял ръст,излиза много добре на колажи,има още няколко,но не са толкова чисти като качество Peace Това са които съм намерила в цял ръст с хубаво качество Peace

# 704
  • София
 HugПетрова,може ли да слагаш някакъв подпис на колажите,тези красоти трябва да се знаят на кого са Hug
Виждам,че и Снежи,и Ирка,и Габи си слагат подписи,нещо като авторско право Peace newsm78

Общи условия

Активация на акаунт