Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 15 936
  • 699
  •   1
Отговори
# 600
Моля,моля Party

# 601
Моля,за помощ,не мога дрешка с цитат да сложа в скрит текст,все нещо се подава и съм така #Crazy

# 602
  • В Космоса
Най-накрая сложи скрития текст, когато си поставила всички дрехи и си ги центрирала. (ох, нали така беше последователността, пак се замислих... newsm78)

# 603
Така,така,ама едни крака висят и то моите Embarassed
За Джойка се натъкмих и с цитат,за ми обърне внимание,че съм ги изучила благодарение на нея,и стихче си намерих,пък то стана тя ,каквато стана Mr. Green

# 604
  • КиТ
Кви крака бе  Crazy

# 605
# 606
Софи, мерси.  Hug
Сосче, щом Софи няма нищо против ще у частвам така. Да ме запомниш, ей! Naughty
Успех утре на всички седмокласници и абитуриенти. Желая и спокойствие на майките им най-вече.

# 607
Реших си грижата Mr. Green
Голям смях с тази крака,ама те за утре Joy
Маш отдавна всички съм ги запомнила,само силвето чакам или някой друг закъснял.
Общият пост обаче .утре заран,че току-съм задрямала  Embarassed пред компа,пък и изпитна треска ме тресе Embarassed Rolling Eyes Heart Eyes
И за Плами - Joy Joy Joy

# 608
Аз ще съм от закъсняващите Blush
Нези, успех на дъщеря ти Hug
Успех и на всички седмокласници и абитуриенти, които имат изпити утре Hug Flowers Four Leaf Clover
За извинение, че закъснявам, ето нещо от мен да се посмеете Grinning Тамън е и по темата Mr. Green
Скрит текст:

За който не знае - това е една баба от сериала "Листопад". Мама му беше голяма фенка, та покрай нея и аз съм го позаглеждала някой път.

# 609
О,да чакам те Селенче,но не бързай ,хубавичко помисли и се преоблечи,че голяма конкуренция,голямо чудо Rolling Eyes

# 610
Сосче, не ме чакай. Извинявай. Нямам комп сега и няма как да търся из старите теми костюма си.

# 611
Сосче, аз съм готова Grinning Истанбул ще го оставя за друг път, сега ще съм с локум и баклава (с шам фъстък). Между другото все съм се чудила каква е тази баклава със зелен пълнеж и чак сега включих, че е защото е с шам фъстък Crazy Между другото, ако още не си е проличало - умирам за шам фъстък Mr. Green даже сега си похапвам суров.

# 612
Селен, направо с тези локуми Crazy няма да мога да спя сега Mr. Green много обичам всякакво сладко  Crazy Blush
Имам един познат който често пътува до Турция и все му поръчвам да ми носи локуми и пишмане  Mr. Green
А за шам фъстък направо си умирам и аз Heart Eyes

# 613
  • в огледалото на живота

За извинение, че закъснявам, ето нещо от мен да се посмеете Grinning Тамън е и по темата Mr. Green
Скрит текст:

За който не знае - това е една баба от сериала "Листопад". Мама му беше голяма фенка, та покрай нея и аз съм го позаглеждала някой път.
Ох,Джеврието е уникална..... hahaha

# 614
все съм се чудила каква е тази баклава със зелен пълнеж -честно и аз така,но това не вреди на вкусовите и качества Joy

Общи условия

Активация на акаунт