Аватарно - цитатна / Тема No 28

• 15 934
  • 699
  •   1
Отговори
# 615
Селен, направо с тези локуми Crazy няма да мога да спя сега Mr. Green много обичам всякакво сладко  Crazy Blush
Имам един познат който често пътува до Турция и все му поръчвам да ми носи локуми и пишмане  Mr. Green
А за шам фъстък направо си умирам и аз Heart Eyes
Виолетка, за пишманлъ ли говориш? И аз много го обичам  Heart Eyes

# 616

За извинение, че закъснявам, ето нещо от мен да се посмеете Grinning Тамън е и по темата Mr. Green
Скрит текст:

За който не знае - това е една баба от сериала "Листопад". Мама му беше голяма фенка, та покрай нея и аз съм го позаглеждала някой път.
Ох,Джеврието е уникална..... hahaha
Joy Joy Joy

# 617
Еха,то все поклоннички на сладкото сте се събрали hahaha
Мисля,че не трябва чак до Стамбул път да се бие - и тук продават,но скоро не съм се интересувала.
Откакто дигнах килата Embarassed

# 618
Devi4ca, нали Laughing ама да си призная бях забравила как се казва Crazy
Съжалявам, ако много съм ви смутила с тези сладкиши, то аз и себе си смутих де Mr. Green от толкова картинки, където изгледах сигурно ще сънувам локуми и баклави hahaha

# 619
Сосче
Скрит текст:

# 620
  • в огледалото на живота
А,Селенче няма лошо с баклавата и локума но после да не избият и хормоните в повече.... Laughing

# 621
Селен, направо с тези локуми Crazy няма да мога да спя сега Mr. Green много обичам всякакво сладко  Crazy Blush
Имам един познат който често пътува до Турция и все му поръчвам да ми носи локуми и пишмане  Mr. Green
А за шам фъстък направо си умирам и аз Heart Eyes
Виолетка, за пишманлъ ли говориш? И аз много го обичам  Heart Eyes
Сигурно ще е същото, подобно ми звучи Mr. Green халва на конци, еедни пухкави топчици дето се топят в устата Crazy Crazy Joy
Айде да се почерпим направо:
Скрит текст:

Сосче сигурно и тук продават, не съм търсила. Ама като може да ми е от главната кухня Mr. Green

# 622
  • КиТ
Сега ще ви сразя,ама верно ли  шам фъстъка е турско производство  Shocked Представях си го нещо африканско,край екватора растение  Thinking

# 623
О,  дааааа  smile3521  точно това е!!!

# 624
...сигурно ще сънувам локуми и баклави hahaha
Аз напоследък, съм на една диета Crazy и вече съм се разтреперила като чуя сладко Crazy Joy едвам се сдържам, само на стафидки я карам Rolling Eyes ooooh! Joy
Така че, нищо чудно да почна и аз да сънувам сладки  Joy

# 625
Fraqueza ,домашното другарче е прелест!Мх , голям зверчок ще стане Heart Eyes

# 626
Fraqueza, много сладко кученце  Heart Eyes чувала съм че тази порода си остават цял живот деца Crazy и постоянно правят пакости Mr. Green

# 627
  • Варна
Аз да се включа в последния момент, благодарение на Селенчето! Heart Eyes

Котките ми са истанбулски, баш по темата!  Grinning Там ги обичат повече!

http://zarichinova.blogspot.com/2008/12/blog-post_13.html

А в котешката тема в подписа на Таня69 е пълно с истанбулски котки и забавни коментари към снимките! Heart Eyes

# 628
Докато навърши 2 години беше просто като Терминатор.Изяде ми една чанта с лекции и един шкаф  Joy и още безброй други неща...Но след като стана на 2 се промени коренно.Сега основно спи и яде.Често когато имам гости ме питат къде е кучето.Морис се казва Simple Smile

# 629
А,Селенче няма лошо с баклавата и локума но после да не избият и хормоните в повече.... Laughing
Лошо няма Mr. Green
Аз обичам сладко, но не прекалено, така че точно с баклава надали ще злоупотребя много. Пък и още помня как като малка бях омела половин тава без да ме усетят Mr. Green и после ми беше станало лошо ooooh!
Плами - уикипедия рече - произлиза от Иран и Ирак, понастоящем го има и в Сирия, Ливан, Турция, Гърция, Тунис, Таджикистан, Туркменистан, Индия, Пакистан, Египет, Италия (Сицилия), Узбекистан, Афганистан и САЩ (Калифорния).
Фракеза, домашния любимец е много хубав Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт