ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Да се запиша и аз, макар и с вече получена заповед през октомври 2012 г., след искане за смяна на клиниката, вчера се сдобих с нова заповед Simple Smile Сторих го с пълномощно, каквото съм ползвала и при предишния си опит.

# 706
Здравейте момичета,
Имам следното питане с надеждата, че можете да ми дадете съвет. Имаме излязла Заповед през пролетта. Проблемът идва от това, че от една година сме в чужбина и сега ще имаме някакви трудности заради здравните осигуровки. Знаете ли какъв е редът на действие в такъв случай? Ще съм благодарна за всеки отговор!

Предполагам че трябва да си ги платите и така да използвате заповедта.
Най добре питай клиниката където ще правиш опита.

# 707
  • СОФИЯ
Цитат от ФБ:
18753 получи обаждане

# 708
Момичета, имам следния въпрос. Миналата година правихме инвитро, ние си го финансирахме, бях супер сигурна, че ще стане.. та след него подадохме документи по фонда. Докато чакахме обаче се случиха много неща- смених си работата, изследвах се за гинетични аномалии, ходих на физиотерапия, правих си хистероскопия, омъжих се иии бях сигурна, че веднага след сватбата е нашия момент... и направихме още едно инвитро. Сега на 19 август ще си взема заповедта, но ако всичко е наред, няма да я ползвам  Praynig
Чудя се, обаче дали после мога пак да кандидатствам. Аз съм с ендометриоза, та това ми е единствения начин за бебче. Сега сме събрали парите, но след като имаме детенце едва ли ще успеем пак. Вие как мислите  newsm78
Здравей Ваня, мога да ти разкажа какво се случи с мен през 2011, тъй като положението ти е подобно на моето. Трябваше да си взема заповедта седмица след като разбрах, че съм бременна. Бях много притеснена, тъй като постоянно бях с кървене и още не бяхме чули дори пулса на бебка. Отидох да си взема заповедта, и обясних какво е положението. Тогава д-р Лалев ми каза само и единствено да не се притеснявам, каза че заделя заповедта, без да вписва дата на получаване и след 2-3 месеца да се обадя. Ако всичко е наред, ще се ползва по-късно за второ детенце, а ако се случи лошото, просто тогава щях да си получа заповедта. За щастие всичко беше наред, обадих се в средата на 4-ти от бременноста си и записаха, че няма да ползвам заповедта поради бременност.
Дори тази седмица отидох да подам документи за преразглеждане, защото живот и здраве скоро мисля, вече да се възползвам от тази заповед. Сега  ми дадоха нов входящ номер, но ми казаха, че ще разгледат молбата на първия съвет и заповедта ще се забави около 1-2 месеца, а не година, както беше предходният път.
Не се притеснявай за заповедта, ще видиш колко сърдечен човек е д-р Лалев и какво разбиране ще получиш от него. Лека и успешна бременност от мен  Hug

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 00:52 от ginger_sk

# 709
Момичета,здравейте!Днес се обадиха от фонда - отивам за заповед на 23-08-2013, номер 18 765.Успех на всички! Hug

# 710
Здравейте момичета,имам следния въпрос към вас,ние сме номер 18 789 чакаме обаждане Laughingпри получаване на заповедта веднага ли се носи в клиниката и каква процедурата?Това ще ни е трети опит, предишните два са самофинансирани.Благодаря ВИ Hug

# 711
Да се запиша да следя номерата, че до нас останаха малко. ние сме 18805 и се надявам скоро на обаждане.

# 712
Да се запиша да следя номерата, че до нас останаха малко. ние сме 18805 и се надявам скоро на обаждане.
Здравейте!
След като си вземете заповедта,отивате в избраната от Вас клиника.Там Ви правят изследвания и ако няма някаква промяна , която може да попречи на процедурата се започва със стимулацията.И другото е това, което знаете.Успех!

# 713
  • СОФИЯ
Няма обаждания тия дни  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Момичета трябва да се помисли за нова тема, хайде някоя да се заеме  Hug Hug Hug

# 714
По моя казус - бременна, а има готова заповед за 19 август - обадих се днеска, обясних ситуацията и ми казаха просто да не ходя и че няма опасност да ми се загуби като опит. Пожелаха ми да си я взема чак за второ дете.  newsm44

# 715
Аз днес си подадох документите.
Номера ми е 21259.
Оставам да следя темата, въпреки че до моя номер има много,много време  Hug
Успех момичета!  Praynig Praynig Praynig

# 716
18788 получи обаждане. отива за заповед на 27,08,2013

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 14:37 от daniela17

# 717
Браво!

Вале, много се радвам за теб миличка.
Спокойно и успешно бременеене с розов гукащ финал.

# 718
18798 е получил обаждане,  пише го във Фейсбук.

# 719
Здравейте!След като вече процедурите ин витро към фонда, от догодина вече няма да са към Здравната каса,ще се прилага ли пак тази декларация №4?Ппитам понеже в началото не се прилагаше!Имам и още един въпрос,преди няколко дни ми се обадиха от клиника Селена в която ще правим опита,че са ми подали документите с номер 21222,но от вълнение забравих да попитам от коя дата се водят,понеже ми се наложи да правя  пак Фсх защото беше високо , 1 месец след като  подадох  документите в клиниката. На всичко отгоре чаках 26 дни да ми се обадят ,но така и не стана.Затова аз звъннах и разбрах,че не са ги подали ,защото чакали спермограмата,която беше при тях от почти 2 месеца.Документите са ми с дата 11.06.2012,а ми се обадиха за номерчето на дата 9.08.2013 г.Благодаря предварително  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт