ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 884
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета!
17188/26.07.12 г. отива за заповед на 21.05.
Кураж и късмет на всички Hug

# 91
 Бравоооооооо!Напредват обажданията! Grinning

# 92
Здравейте, номер 17187 от 26,07,2012 също получи обаждане и отива за заповед на 22.05. Успех на всички!

# 93
  • София
честито на получилите обаждане  bouquet

днес има ли  вече обаждания  newsm78

# 94
 Сигурно!Просто не са се похвалили още  Wink

# 95
Дали ще има обаждания днес,нали е работен ден  Confused

# 96
Малко се съмнявам, но дано се лъжа.
Вече с нетърпение чакам да се обадят. До моето номерче има още само 350.
Късмет на всички момичета

# 97
Здравейте момичета.Искам да попитам,вярно ли е,че Август фонда не раздават заповеди. 

Успех на всички.

# 98
Здравейте момичета.Искам да попитам,вярно ли е,че Август фонда не раздават заповеди. 

Успех на всички.

Не,не е вярно.

# 99
Здравейте!Искам да ви попитам кога се правят изследванията за ин витро, когато получа удобрение от фонда,или след като получа заповедта?Ние сега депърва започваме,онзи ден бях на преглед и консултация в Пловдив,клиника Селена при д-р Ставрев.Каза другият месец като отидем да ми направят Фсх ,а на мъжа ми спермограма.Дадоха ни идокументите за фонда,който трябва да попълним.Нно се шашнах и всичко ми излезна от ума,и забравих да попитам за толкова много неща,който веднага след като тръгнах от там ,ми изплуваха в главата.Благодаря ви Hug

# 100
  • София
Здравейте!Искам да ви попитам кога се правят изследванията за ин витро, когато получа удобрение от фонда,или след като получа заповедта?Ние сега депърва започваме,онзи ден бях на преглед и консултация в Пловдив,клиника Селена при д-р Ставрев.Каза другият месец като отидем да ми направят Фсх ,а на мъжа ми спермограма.Дадоха ни идокументите за фонда,който трябва да попълним.Нно се шашнах и всичко ми излезна от ума,и забравих да попитам за толкова много неща,който веднага след като тръгнах от там ,ми изплуваха в главата.Благодаря ви Hug
Най-добре след като получиш заповедта и я занесеш в клиниката и се видиш с твоят лекар.
Той ще прецени какви изследвания и кога да направите. При показания освен спремограма, микробиология и вирусология се правят и други изследвания. При нас например се наложи да повторим микробиологията, която е със срок 1 месец тъй-като отложихме процедурата заради задържан фоликул. Вирусологията е със срок 3 месеца. Така че не бързайте да правите изследванията за да не изтече срокът им.

# 101
Най-добре след като получиш заповедта и я занесеш в клиниката и се видиш с твоят лекар.
Той ще прецени какви изследвания и кога да направите. При показания освен спремограма, микробиология и вирусология се правят и други изследвания. При нас например се наложи да повторим микробиологията, която е със срок 1 месец тъй-като отложихме процедурата заради задържан фоликул. Вирусологията е със срок 3 месеца. Така че не бързайте да правите изследванията за да не изтече срокът им.

Благодаря ти за бързият отговор HugИскам също така да попитам, дали ще трябва и нещо друго за кандидатсването по фонда освен фсх,спермограма,епикризите,копия на личните ни карти и документите за фонда.Нали няма и някакво друго изследвание,което са пропуснали да ми кажат,понеже сме от Казанлък и ако има и нещо друго което трябва,да не се наложи да се ходи отново до Пловдив?Благодаря предварително  bouquet

# 102
Номер 17231 отива за заповед на 22.05 някой от Пловдив има ли на тази дата да взема заповед !На всички пожелавам УСПЕХ Simple Smile Simple Smile Simple Smile Praynig Praynig Praynig

# 103
El_vel благодаря за отговора,хубавичко са ме по излъгали.

Супер има раздвижване. newsm53

# 104
Еха супер има раздвижване  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт