ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ- ТЕМА 14

• 62 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте!След като вече процедурите ин витро към фонда, от догодина вече няма да са към Здравната каса,ще се прилага ли пак тази декларация №4?Ппитам понеже в началото не се прилагаше!Имам и още един въпрос,преди няколко дни ми се обадиха от клиника Селена в която ще правим опита,че са ми подали документите с номер 21222,но от вълнение забравих да попитам от коя дата се водят,понеже ми се наложи да правя  пак Фсх защото беше високо , 1 месец след като  подадох  документите в клиниката. На всичко отгоре чаках 26 дни да ми се обадят ,но така и не стана.Затова аз звъннах и разбрах,че не са ги подали ,защото чакали спермограмата,която беше при тях от почти 2 месеца.Документите са ми с дата 11.06.2012,а ми се обадиха за номерчето на дата 9.08.2013 г.Благодаря предварително  bouquet Hug

Как така от 11. 06.2012 номер 21222....В началото на месец юли още раздаваха номера започващи с 20 хиляди  newsm78 newsm78 newsm78 Нещо не рабирам поста ти...С номера започващи с 21хиляди трябва да са почнали да раздават в края на юли или началото на август.... newsm78 newsm78 newsm78

# 721
Може да е объркала годината. 2013 е имала предвид най-вероятно.
Иначе по отношение на забавянето на документите от клиниката, защо ли никак не се учудвам.
Те моите навремето направиха всичко възможно да не ги придвижат, та нейните, че са ги забавили, голяма работа  Laughing
А ако са ги забавили цяла година, наистина ще счупят всички рекорди.

# 722
18805 получи обаждане и на 27.08.2013 г. пътувам за заповед.

# 723
Здравейте!След като вече процедурите ин витро към фонда, от догодина вече няма да са към Здравната каса,ще се прилага ли пак тази декларация №4?Ппитам понеже в началото не се прилагаше!Имам и още един въпрос,преди няколко дни ми се обадиха от клиника Селена в която ще правим опита,че са ми подали документите с номер 21222,но от вълнение забравих да попитам от коя дата се водят,понеже ми се наложи да правя  пак Фсх защото беше високо , 1 месец след като  подадох  документите в клиниката. На всичко отгоре чаках 26 дни да ми се обадят ,но така и не стана.Затова аз звъннах и разбрах,че не са ги подали ,защото чакали спермограмата,която беше при тях от почти 2 месеца.Документите са ми с дата 11.06.2012,а ми се обадиха за номерчето на дата 9.08.2013 г.Благодаря предварително  bouquet Hug

Да,объркала съм годината без да искам за 2013  става въпрос!

Как така от 11. 06.2012 номер 21222....В началото на месец юли още раздаваха номера започващи с 20 хиляди  newsm78 newsm78 newsm78 Нещо не рабирам поста ти...С номера започващи с 21хиляди трябва да са почнали да раздават в края на юли или началото на август.... newsm78 newsm78 newsm78

# 724
За годината ясно, но по мои сметки през юни са раздавани номера започващи със 20 хиляди. Аз лично знам за молба от 1ви юли с входящ номер 206**. Затова се учудих, че нещо не ми излиза сметката...

# 725
Значи, аз си тълкувам нещата по този начин.
На Меги пакетът документи за фонда са с дата 11.06.2013 ако правилно сме разбрали.

От Селена обаче се мотаят около месец и датата на заявлението едва ли е юнска, тъй като ако проверим във ФАР, номер 21000 е заявление подадено на 18.07.2013.

Нейното заявление с номер 21222 ( както са й казали) не ми излиза като резултат при търсене във ФАР, но определено ще е с дата след 18.07.
Ето например номер 21200 е с дата от 07.08. Значи 21222 ще е с дата 08.08 или 09.08.

Реално погледнато между датата, когато Меги си е подала документите и тази, на която Селена са ги придвижили до фонда има разлика от цели 2 месеца. Защото както добре знаем, от фонда щом получат документите, веднага се обаждат да ти дадат номер.
Меги, добре, че си се обадила да питаш и да им напомниш  Peace

# 726
На Меги документите са с дата 11.06.2013 ако правилно сме разбрали.

От Селена обаче се мотаят около месец и датата на заявлението едва ли е юнска, тъй като ако проверим във ФАР, номер 21000 е заявление подадено на 18.07.2013.

Нейното заявление с номер 21222 ( както са й казали) не ми излиза като резултат при търсене във ФАР, но определено ще е с дата след 18.07.
Ето например номер 21200 е с дата от 07.08. Значи 21222 ще е с дата 08.08 или 09.08.

Grinning Изясни ми се сега Wink Позабавили са и документите от клиниката...

# 727
честито chipolita, успех

# 728
На Меги пакетът документи за фонда са с дата 11.06.2013 ако правилно сме разбрали.

Реално погледнато между датата, когато Меги си е подала документите и тази, на която Селена са ги придвижили до фонда има разлика от цели 2 месеца. Защото както добре знаем, от фонда щом получат документите, веднага се обаждат да ти дадат номер.
Меги, добре, че си се обадила да питаш и да им напомниш  Peace

Да точно така миличка,забавиха ми доста време документите и добре,че се обадих иначе щяха да си я чакат тази спермограма,която е отдавна при тях,и изобщо нямаше да се сетят сами да я добавят към документите ни SadИ аз 3-4 пъти проверявах в сайта на фонда ,но нищо не ми излиза като резултат newsm78
Успех на всички получили заповед,и на всички нас който чакаме за такава HugПпрегръщам ви момичета,и вярвам че ще сбъднем мечтата си всички ние  Hug Praynig Hug

# 729
  • СОФИЯ
Момичета коя от Вас ще пусне нова тема  newsm78 newsm78
хайде ....

# 730
Момичета коя от Вас ще пусне нова тема  newsm78 newsm78
хайде ....

Мен въобще ме няма в пускането на теми...

# 731
Някоя късметлийка трябва да е.

Меги, споко, ще излезе номерчето. Запиши си го някъде, защото ще ти трябва и после при получаване на заповедта.
 А те като им се обади, веднага ли ти казаха номера или се обадиха в последствие да ти го кажат допълнително? На мен ми е чудно, защо не са ти се обадили директно от ФАР  Thinking
Нали в документите има твои данни за контакт?

# 732
Някоя късметлийка трябва да е.

Меги, споко, ще излезе номерчето. Запиши си го някъде, защото ще ти трябва и после при получаване на заповедта.
 А те като им се обади, веднага ли ти казаха номера или се обадиха в последствие да ти го кажат допълнително? На мен ми е чудно, защо не са ти се обадили директно от ФАР  Thinking
Нали в документите има твои данни за контакт?
Аз не съм се обаждала ,от клиниката ми се обадиха в петък ,че са подали документите ми и ми казаха номерчето.Обадих им се седмица преди това да ги питам само какво се случва с документите ми,който бяха там 26 дни.Заради това,че не са приложили спермограмата, ни забавиха толкова време. Hug Hug Hug

# 733
Аха, ясно. Направо си ги подсетила и те тогава са се активизирали.

# 734
  • СОФИЯ
Крикенце дали да не се пробваш ти мила  newsm78
и без това ни правиш статистиката
какво ще кажеш ???

Общи условия

Активация на акаунт