Арабски мами ~ лятото ни зове захаросани и сиропирани в 136 тема

• 105 975
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте.
Аз също ще "нахлуя" в темата ви, за което много се извинявам, но имам нужда от един превод на арабски, а вече не знам къде да питам, тъй като все удрям на камък. Затова ще съм много благодарна, ако някоя от вас ми помогне и ми преведе това:

Някои хора са създадени/предопределени да бъдат с хора.
А други са просто.. различни.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 20:22 от Sch483

# 406
Sch483 нахлувай бе, то тя празна... темата, де Simple Smile Едно време едва успявах да пиша, докато пусна един пост тя темата вече свършила. Сега пустош, кат махала нейде из Родопите Simple Smile Издирвам Найра, някой ако я помни и ако и знае координатите нека ми пише. Мамите в Алжир, кажете за тзи катастрофа нещо повече, вчера тук само нея я пощихме.
От една седмица посещавам един health club тук и останах изненадана колко българи има в Кувейт. В общи линии те се движат в кръга приятели други българи, но все пак е приятно да чуеш родна реч, омайна сладка Simple Smile
Иначе еуфорията по наближаващия национален празник нараства. Тук ако има кучета по улиците и тях ще боядисат в бяло, зелено, червено... какъвто е флага им Simple Smile вскякави дрехи, играчки и какви ли не в цветовете на знамето... само за бельото не съм сигурна, всичко друго го има трицветно  Joy Коледа ряпа да яде пред украсите и светлините тука. Но пък е красиво. Все си мисля някой ден като се прибера ще ми липсва тази атмосфера тук, 24 нон стоп живот по улиците.... не като в България, 8 часа вечерта и няма джан джун по улиците Simple Smile Айде белким разбутам арабелките с този постинг, че кайвето изтиваше Simple Smile

# 407
Ама верно е, че никой не пише тука... аз съм нова, писах преди известно време с надеждата да се запозная с някоя мама в Катар или Египет, или ако не, то поне да обеля някоя приказка из форума, обаче не съм познала.
А ти защо ще се прибираш в БГ? Не си ли омъжена за местен? Аз не знам много историите на момичетата тук, макар да попрехвърлих темата набързо.
Аз съм в Катар, тукашния национален празник мина скоро - беше на 18 декември. Действително голяма еуфория, празненства, спираща дъха заря на Корнеш. Тук са се заели да го направят голямо събитие и успяват, честно казано, макар празника да води началото си от впечатляващия период от време 5 години Laughing
Те споменават някакво си събитие като повод за честване на националния ден, но според мен нарочно така са подбрали датата, че празника да се пада в "по-добрата част от годината" - имам предвид времето от ноември до март, че после много жега Rolling Eyes

# 408
наде, наде, много липсва кафето  на  миндеря с вси4ките там салтанати по арабски!
не мога да помогна с превод, имаме си заклети превода4и в темата ,дано метнат някое решение!
наде ,нямам координати на найра, това беше моми4ето ,което искаше да у4и във вашия регион, нали?
завиждам ти за атмосферата, ако ти затъжи сърцето за калогазене, проливни дъждове с издухващи ветрове и с4упени 4адъри, ахлен у сахлен!
за самолета знам следното, предполагам е официалната  версия-103 загинали(?), вкл.3- 4 екипаж, 77 тела намерени, 4 жени , един оцелял!имало е военни и семействата им ,салолетът е облсужвал линия м/у Tamanrasset и Constantine! там е планина 2000м, суров климат ,сняг и буря ! ако кажат нещо допълнително ще добавя! там в атласите не си е шега работа , много зъбери и мъгли, лошо време !
 на новодошлите в темата добре дошли!  Peace
месе4инка, про4ети темите, имаме доста в египет, в катар не знам дали има някой от арабелките тук! пиши им на ли4ни ,ако не с е обаждат в темата! мене така ме намират ,еле пък само от полюса няма някоя ескимоска да иска арабин!

# 409
Ами да всички се изпокриха нещо,не им се пише.... Confused
Месечинка доста ще трябва да почетеш за да опознаеш всички,назад в многото теми има истории много и интересни,всички много хубави истории имат  Heart Eyes
Когато аз започнах да пиша по цял ден се рових из темичките за да чета....ах ....

Аз за сега съм си в бг и днес като пазарих в супера видях и мартенички,много им се зарадвах Heart Eyes,миналата година по това време мечтаех за тях и си спомням как една приятелка от тук искаше да ми прати..много ме трогна  Heart Eyes

Няма да питам за никой по отделно ще се радвам всички да наминат и да кажат как са.

Прегръдки за всички арабелки  Hug

П.п Shocked излези ми че има нов пост в темата и не мога да публикувам това не ми се беше случво цял век  newsm44

# 410
месе4инка, про4ети темите, имаме доста в египет, в катар не знам дали има някой от арабелките тук! пиши им на ли4ни ,ако не с е обаждат в темата! мене така ме намират ,еле пък само от полюса няма някоя ескимоска да иска арабин!

Благодаря за съвета, Марси, ама не знам Rolling Eyes.. 135 теми не се четат лесно. Но ще видим де, може и да ми дойде музата.

# 411
Ееее отварям мамата и какво да видя темата малко се размърдала  Laughing

Как сте момичета как я карате ? Тука ту е топло ту студено и аз и малкия бяхме понастинали малко ама то всеки втори болен.

Месечинка аз съм женена за египтянин и живеем в Кайро има и много други мамита в Кайро или пък женени за египтяни но наистина трябва доста да се върнеш назад за да прочетеш.

# 412
Месечинка доста ще трябва да почетеш за да опознаеш всички,назад в многото теми има истории много и интересни,всички много хубави истории имат  Heart Eyes
Когато аз започнах да пиша по цял ден се рових из темичките за да чета....ах ....

Аз за сега съм си в бг и днес като пазарих в супера видях и мартенички,много им се зарадвах Heart Eyes,миналата година по това време мечтаех за тях и си спомням как една приятелка от тук искаше да ми прати..много ме трогна  Heart Eyes

Вярно, доста насъбран материал има Grinning
И аз много обичам мартенички (какво нещо са традициите!), но май само виртуални ще разменям тази година. Мъжете ви как приемат този обичай? Моят ужким на приказки няма нищо против, но все ми се струва, че го казва само заради мен.

# 413

Месечинка аз съм женена за египтянин и живеем в Кайро има и много други мамита в Кайро или пък женени за египтяни но наистина трябва доста да се върнеш назад за да прочетеш.

Здравей Портокали, сигурно има много мами, женени за египтяни, то от 80 милиона население все ще се намерят, ама честно казано аз нямам идея как да намеря и да се запозная. След като ударих на камък с една група във фейсбук, после и тук намерих западнала тема (до днес Simple Smile) и честно казано малко се демотивирах.
Всъщност ние живеем в Катар за момента, но пък всяка година ходим в Кайро за по месец-месец и половина.
Между другото, моето момченце също се казва Ясин Grinning

# 414

Здравей Портокали, сигурно има много мами, женени за египтяни, то от 80 милиона население все ще се намерят, ама честно казано аз нямам идея как да намеря и да се запозная. След като ударих на камък с една група във фейсбук, после и тук намерих западнала тема (до днес Simple Smile) и честно казано малко се демотивирах.
Всъщност ние живеем в Катар за момента, но пък всяка година ходим в Кайро за по месец-месец и половина.
Между другото, моето момченце също се казва Ясин Grinning

Да ние избрахме името за да няма сърдити накрая не че много ми пука де ама все пак от мене да мине, пък и много ми харесва като мъжко име.
Спокойно аз също до сега нито една приятелка не съм намерила тук , все удрям на камък и все стоя самичка не че ми пречи де но пък за теб предполагам е кофти защото знам, че в Катар е много хубаво и спокойно не като тук.
Относно мартеничките моят мъж няма нищо против той го приема като гривничка просто то и аз съм така де и дори тези дни ще получим писмо с 3 броя.

# 415
  • Egypt
Месечинка, пиши ми на лични, ако искаш ще те включа в египетската ни група във Фейсбук и ще ти дам координати. Събираме се всяка събота покрай българското училище, имаме нови попълнения постоянно. Моите прителки са все българки или чужденки. Лятото повечето си ходят в Бг, и редиците оредяват, но аз аз съм си тук.

Ние сме добре, Софито е в двумесечна междусрокова ваканция  #Crazy Времето е чудно, и ходим постоянно някъде, последно правихме сафари в един резерват в оазиса Фейум. За утре (о, романтико) сме резервирали вечеря на кораб по Нил  Blush Нашето военно аташе организира страхотно пътуване до Луксор и Асуан след две седмици, и много се чудя дали да не отидем, другите ходят всяка година и не им омръзва.
Това е Simple Smile Поздрави на всички!

# 416
Добро утро, момичета Simple Smile Добро, добро.... Месечинка, не съм женена за местен, мина ми черна котка пътя  Joy Партньора ми е от Канада. Ние на 3 месеца прескачаме до Дубай за освежаване, но до Катар е по-сложно. Напоследък чета много негативи за там, вероятно е случайно, но явно и там има доста забрани. Засега Дубай и Оман са май най-приемливите дестинации за живеене в Гълфа, но в Кувейт определено е спокойно.
Марси, същото момиче е Simple Smile аз 2010 и писах на лични, тя ми каза, че има новини и пак се изгуби. И да е тука няма как да знам, затова пуснах фанфарите Simple Smile белким стигна до нея. Незнам защо я мисля, сигурно си има причина Simple Smile
Да, знам че има много българки в Египет, но вероятно както и тук в Кувейт всеки е предпазлив с новите приятелства, че в общи линии всеки търси май някаква услуга, информация и след това извинявайте, че се познахме Simple Smile Аз тази година се разделям с две българки и техните семейства, с които се сприятелихме тук и определено ми е тъжно. Не ставаме и не лягаме заедно, ама за празници барем се събирахме и правехме веселба.
За мартениците ние си правим самички, миналата година един индиец беше видял на моя на ръката и му казал, че и те правят такива неща през пролетта. И в Шри Ланка, тоже та аз затова си помислих, че може да е прабългарски обичай, щото те са били по тези земи Simple Smile
Месечинка, разправяй за живота в Катар през твоите очи. Разбирам, че момчето ти е египтянин... Надявам се да имаш добър живот с него и най-вече винаги казвам на такива българки, не забравяйте откъде сте тръгнали, гордейте се с това, което сте и учете децата си на български и да бъдат горди с произхода си. Може да съм груба или да обидя някого, обаче като разбера за смесен брак дето децата не знаят български и ми се качва кръвното. Сигурно всеки си има причина, ама  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 417
Faima, писали сме на едно време Simple Smile Гледам снимки, гледам и плакна оченце.... Много ви се радвам и на малката София (боже, тя вече не е малка!!! ) Събирай там българското племе и под строг контрол  #2gunfire в българското училище и да се обичате   bouquet Явно имате свестен посланик там Simple Smile

# 418
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте! Hug
Много се радвам, че има раздвижване тук! Добре дошли на новодошлите!  bouquet
Аз нямам много време да пиша тук, във ФБ също. Като се върна от работа се занимавам с децата. Липсва ми времето, когато по цял ден бях с тях. Но си харесвам работата, започнах почти на шега, но ми хареса. Оказа се че и ме бива даже, вече и повишение получих Simple Smile
Животът си тече, здрави сме, децата растат и всеки ден ме изненадват с нещо. Имам си професор и голяяяяма глезла в къщи. Mr. Green
Вие пишете, аз ще се опитвам да се включвам отвреме навреме.
Прегръшам ви всички, надявам се тези, които не са писали скоро да са добре.

П.П. Ние започнахме да правим мартеничките веч. За втора година си ги правим сами, не са най-угледните, ама ние си ги харесваме. Laughing

# 419
Ясно, ще правим онлайн конкурс на ръчно изработени мартенички с подръчни средства Simple Smile Но, преди това да видим кой, къде и с кого ще празнува утре? Тук въпреки религиозните моменти украсата е навсякъде, сърчица, мечета, розовичко, червеничко Simple Smile предполагам, че и в ресторантите по хотелите ще е украсено и с куверти, още не съм проверила, но поне за Коледа беше така

Общи условия

Активация на акаунт