Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетно- цветна тема 59

• 46 405
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Матце дано да спре да вали и да нямате много щети.Тук преди няколко месеца имаше такива наводнения.Училищата и магазини бяха затворени.Даже и един ден не ходихме на работа,много улици бяха заляти и нямаше как да се мине.Нашия двор половината беше като езеро.
Пламъчетата значи ще ги прибирам зимата на топло.

# 601
Да ви покажа едно цветенце, с което не знам как ще се разберем относно другите цветя Crazy

Скрит текст:

# 602
Да ви покажа едно цветенце, с което не знам как ще се разберем относно другите цветя Crazy

Скрит текст:

Много е сладко това цветенце. Heart Eyes

# 603
Izma, това цветенце да го намачкаш от мен, че е голям сладур, а аз мога да се похваля с 4, а в момента дори с 5 такива "цветенца", защото имам един черен дългокосмест котарак за задомяване /за , който не знае, се занимавам с бездомни животни/- снощи съндъчетата с розата и паричките бяха обърнати, защото на балкона около лампата се събират мноооого интересни мухички и пеперудки и няма как да не се опитат да ги хванат, а съндъчетата са ми точно там  - под лампата  Crazy.

# 604
Добро утро момичета!
Голяма драма съм. По петуниите и калибрахоето имам бели насекоми. Сигурно са белокрилки. Давайте изпитано средство да ги унищожа.  Cry Пръсках ги с моя бъркоч - тютюнева настойка, чесън, сапун, ракия. Достатъчно ли е? Тия гадини тръгнаха от две саксии и сега нападнаха още две.
Моля, помогнете  Tired

# 605
Добро утро момичета!
Голяма драма съм. По петуниите и калибрахоето имам бели насекоми. Сигурно са белокрилки. Давайте изпитано средство да ги унищожа.  Cry Пръсках ги с моя бъркоч - тютюнева настойка, чесън, сапун, ракия. Достатъчно ли е? Тия гадини тръгнаха от две саксии и сега нападнаха още две.
Моля, помогнете  Tired
Използвай Моспилан или от тези спрейове, които ги продават за мравки и други въшчици. Аз също имах на мушкатото белокрилки, които уморих с Моспилан, а по другите цветя имах черни въшки, които напръсках с такъв спрей.  Peace

# 606
Четох из нета за Нуреле. Някой от вас има ли лични впечатления?

# 607
Да, той също става. Ако не се лъжа с Моспилана май са почти еднакви...

# 608
  • Schwarzwald
Привет и от мен!
Слънцето се умори и хайде пак дъжд тук.
Няколко снимки от сутринта:

Спорна седмица!

# 609
Взех Моспилан. 1.5 гр разтворих в 3 литра вода. Ама то много. Пръсках, утре пак ще пръсна и остатъка ще го изхвърля.След 14 дни ще разтворя другата дозичка. Взех 2 бр. Стискайте палци да ги унищожа гадините  Praynig
Ходих до Бриколаж да боя и пътьом си взех луковици фрезия - 30 бр за 3 лв. Crazy Не е ли чудесно?!

# 610
  • Бургас
VK ,може и да полееш с моспилана ако ти е останало.Ако вече не си го изхвърлила.Аз даже си поливам профилактично.И аз не разбрах цялото пакетче ли разтвори в три литра newsm78 защото е много това.
Едно пакетче е за 8-10 литра.Да не вземеш сега да си изгориш цветята.Аз ако е само за пръскане си го деля.Не пръскай и утре с него,трябва да минат поне пет дена от първото пръскане.По добре полей.
Снимах си стефанотиса от вчера.
http://media.snimka.bg/s1/2240/030723425.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2240/030723426.jpg?r=0
Да му се не види,все се заричам ,че няма да купувам,вземам и приемам разни растения и не мога да се удържа ooooh! умишлено не посещавах повече от месец подобни заведения hahahaщото се знам CrazyВече нямам нито място пък и много време ми отнема,току съм пропуснала някое дребосъче из навалицата.Имаше и още изкушения,но се въздържах геройски Sunglasses

# 611
  • DE
Изма, черньо прилича на Пума Mr. GreenЦветята се използват за люлеене, драскане и разни други нужди...нали знаеш hahaha
HAda
, много красота около теб Hug
Денима, да си го отгледаш с много любов стефанчо. Като разцъфне добре, да го снимаш.
Така увит ли се гледа?

Да ви покажа аз какви грозотии отглеждам Embarassed

# 612
VK ,може и да полееш с моспилана ако ти е останало.Ако вече не си го изхвърлила.Аз даже си поливам профилактично.И аз не разбрах цялото пакетче ли разтвори в три литра newsm78 защото е много това.
Едно пакетче е за 8-10 литра.Да не вземеш сега да си изгориш цветята.Аз ако е само за пръскане си го деля.Не пръскай и утре с него,трябва да минат поне пет дена от първото пръскане.По добре полей.
Снимах си стефанотиса от вчера.
http://media.snimka.bg/s1/2240/030723425.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/2240/030723426.jpg?r=0
Да му се не види,все се заричам ,че няма да купувам,вземам и приемам разни растения и не мога да се удържа ooooh! умишлено не посещавах повече от месец подобни заведения hahahaщото се знам CrazyВече нямам нито място пък и много време ми отнема,току съм пропуснала някое дребосъче из навалицата.Имаше и още изкушения,но се въздържах геройски Sunglasses

Да, цялото пакетче в 3 л. вода ooooh!

# 613
  • Бургас
Мацко,как може да наречеш цвете грозотия ShockedМного са си хубави какво им е Rolling Eyes
Стефанчо,така си го продават,ако успея да го отгледам ще расте още и трябва да му мисля допълнителна подпора,увивно е.
Животинките са голям майтап,преди години имах котка и ми беше опасла половината цветя,беше си харесала и една голяма саксия с палма за тоалетна и я умори.Кучето не се занимава,но веднъж не знам какво му стана от ревност ли какво ми изрови едно цвете и го разпердушини,направо на салата стана ooooh!
Препарати препоръчвам да се купуват от специализирани места,за да получите компетентна препоръка,за действието,дозировка и т.н.На някой пакетчета няма подробна информация.
За сега изчезвам.
Лек и слънчев ден Hug

# 614
  • Пловдив
Маце, и аз това се чудя- кое е грозотията? Само красота видях.
Чета сега пак за проблеми с наводненията- дано всичко е наред!
Izma това "цветенце" още по погледа му личи, че е палаво. И от мен едно гуш  Hug
lgdani поздравявам те за това с което се занимаваш.
Като става въпрос за животни- ние по едно време бяхме взели в нас едно малко зайче- не декоративно. Много обичаше листата на спатифилума да яде. Когато имахме котка и тя ги ядеше редовно. Сигурно са вкусни...

Сега по темата - имам 6 луковици ирис в сандъче - изкараха едни листа и до там. Три вече пожълтяха и ги отрязах, другите три и те натам са тръгнали- явно цвят няма да видя от тях.  Такъв трябваше да е (от нета е снимката). Не знам защото така се получи.
Имам и едни ацидантери- с огромни свежо зелени листа, дано и те не останат само на листа, защото много ще се разочаровам вече.

Общи условия

Активация на акаунт